-
Anonim
Pomyślałem że przyda sie temat z którym można zbierać wszystkie newsy na temat ps3, gier oraz innych ciekawych wydarzeń ze świata next-genów
------------
To może ja zaczne:
MOTRAL KOMBAT powraca na PS!
Ed Boon zdradził informację ze trwają prace na nową odsłoną kultowego Mortal Kombat. Mortal Kombat 8 ma ujrzeć swiatło dzienne pod koniec przyszłego roku ( :/ ) i ma rzucić swieży powiew na tzw. "mordobicia"
Zapowiada nowy system sterowania postaciami, nowe style walki oraz niewidziane wcześniej rozwiązania urozmaicające przebieg gry... hmm
Ja powiedział Boon: "Nie bedzie już jak kiedyś tylko 3 stylów walki, nie bedzie tych samych kopnięć i uderzeń ... zamierzamy zacząć tworzyć wszystko od nowa"
Tutuł zmierza na konsole nowej generacji, bedzie on wykorzystywał znany np. z Gears of War; Unreal Engine 3. Początkowo mówiono o PS3, X360 oraz Wii, ale ktoś z Epic Games szybko ostudził fanów Wii ze nie udzwignie UE3. Jest jest on przeznaczony "wyłącznie dla next-genowych konsol hi-def"; )
FATALITY... ehh, dawno tego nie słyszałem; ) -
Janek
-
./
>i ma rzucić swieży powiew na tzw. "mordobicia"
>Zapowiada nowy system sterowania postaciami, nowe style
>walki oraz niewidziane wcześniej rozwiązania
>urozmaicające przebieg gry... hmm
>Ja powiedział Boon: "Nie bedzie już jak kiedyś tylko 3
>stylów walki, nie bedzie tych samych kopnięć i uderzeń
Chyba nigdy nie grali w Virtua Fightera; ) -
Anonim
co tam mortal kombat jak dla mnie seria sie skonczyla na mk trylogy:) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Janek
>A napisał
>hehe teraz na topie jest Mario Galaxy IGN - 9.7
>beka smiechu
a co z tym nie tak?
zła gra? -
Anonim
>...::*AjweR*::... napisał
>co tam mortal kombat jak dla mnie seria sie skonczyla na mk
>trylogy:)
jak dla mnie tez... ale zapowiadaja ja jako cos swiezego...
ja mam dobre nadzieje bo mam sentyment do tej serii -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
cos slyszalem, ze jest mozliwa opcja na 29.11...ile w tym prawdy? nie wiem -
Anonim
ten 29.11 wynika z tego ze znaleziono w sieci screena z PS Store i obok ikonki gry Pain jest tez ikonka Home. A jak wiadomo Pain jest planowany na 29...
A ten Home to oczywiscie tylko beta ma byc, radze zagladac na stronke:
http://www.homebetatrial.com/ -
Anonim
Lost Planet 'odatowane'
Gameplayer dowiedział się bezpośrednio od Capcom, że Lost Planet w wersji na PS3 zadebiutuje już w lutym przyszłego roku. Lost Planet: Extreme Condition - bo tak będzie brzmiała pełna nazwa gry w wersji na konsolę Sony - zawierać będzie wszystkie dodatki z X360 i PC oraz 16-osobowy tryb multiplayer. Innymi słowy jest na co czekać i oby tylko Capcom dobrze postarało się przy konwersji.
- kikoo.pl
I jakby ktoś jeszcze nie widział - można już ściągać Firmware 2.01
* Poprawiono stabilność grania w niektóre tytuły.
* Poprawiono stabilność przeglądarki internetowej
* Poprawiono upscaling w grach z PlayStation 2
* [Remote Start] Poprawiono błąd z samo wyłączającą się konsolą.
- Nieoficjalne: Naprawiono bugi ze zwieszkami w Assassin's Creed -
Anonim
-
Anonim
Uncharted - mniej krwawy?
Autor: newbie • 21-11-2007, 12:53
Na pewno jeżeli chodzi o japońską wersję konsoli. Powinniście się jej wystrzegać jak ognia. Poniżej filmik prezentujący gameplay właśnie w wersji dla konsoli z kraju KKW (sama gra pochodzi z USA). Przeciwnicy nie krwawią a gdy nasz bohater otrzyma obrażenia zamiast czerwonych kolorów jest biały. Dodatkowo, nie ma możliwości dodania “krwistości” w opcjach. -
Anonim
-
./
Nie ściągajcie FW 2.0 ani 2.1 , oba wieszają konsole, wywalają z gry gdy sie gra on lince i w skrajnych przypadkach psują konsole... tak czytałem. -
Anonim
>Nif napisał
>Nie ściągajcie FW 2.0 ani 2.1 , oba wieszają konsole,
>wywalają z gry gdy sie gra on lince i w skrajnych
>przypadkach psują konsole... tak czytałem.
Nie czytałem nigdzie o psujących sie konsolach ze względu na FW 2.00 czy 2.01, to muszą być jakieś pojedyńcze przypadki inaczej było by o tym głośno i Sony by podjęło jakieś stanowisko w tej sprawie...
A co do zwieszek to dotyczy sie o tylko AC z tego co ja zauwżyłem... odkąd ściągnelem te FW-y nie doświadczyłem żadnych zmian w innych grach. Ostatnio nawet SPORO katowałem swojego PSa i wszytko jest git... -
Anonim
>a co z tym nie tak?
>zła gra?
moze i nie ale chyba lgorsza od halo3, ign twierdzi inaczej