-
Anonim
Niedlugo czeka nas premiera filmu " The Fast and the Furious: Tokyo Drift" po jego premierze a dokladnie 29 sierpnia ukazuje sie gra traktujaca wlasnie o 3 czesci tego filmu. Zostanie ona wydana prez Namco Bandai. Jak myslicie, czy bedzie to jakas kaszana czy jednak bedzie mogla konkurowac z najlepszymi grami tego gatunku? Odsylam do lektury na:
http://www.gamespot.com/ps2/driving...
P.S. Najbardziej nie moge sie doczekac smigania po Tokyo bez ograniczen, ach te autostrady; ) -
Żenada - tego typu klimaty walą syfem na odległość jak dla mnie :p Siedzę trochę w temacie , jeździłem paroma samochodami ze szczytu list gierek w które nie raz wszyscy graliśmy i powiem wam że coś takiego mnie załamuje :p
Pograć to jeszcze mozna (obowiązkowe licencje) ale w realnym swiecie :p Dla mnie to zidiociała akcja w sam raz dla bezmózgich 16-latków :p
Strasznie mnie też śmieszą dzieciaki które po pograniu w takie gierki wyrastają na "wielkich expertów" bo się nauczyli paru nazw części i szpanują przed znajomymi :p -
Anonim
Ja wiem Kun ze to kupa moze byc bo dla mnie istneiej tylko GT4 i Burnout jesli chodzi o samochodowki, no i jeszcze mam ochote dorwac sie do Midnight Club 3 Dub Remix. Ale po Tokyo to bym naprawde posmigal... -
Midnight ponoć niezły ale dorwałem na EXPERIENCE grywalną wersję i jakąś surową fura pośmigąłem (CTS bodajże) i powiem CI ŻE BEZ REWELACJI BYŁO :P
Może dlatego że fura surowa i powolna była :p Jeszcze jakimś amerykańskim jeździłem ale to już wogóle nie teges mi szło :p -
-
Anonim
Nie no ale wiadomo ze w gierach z opcja (przymusem) tuningu jazda surowa fura jest tylko po to zeby denerwowac. Wiadomo ze jak nie masz przyspieszenia ponizej 4s i NOS w zanadzu to zabawa jest uboga. Swoja droga jest kilka furmanek ktore nawet bez modyfikacji powinny sie pieknie spisywac(SLR, Lambo itd). -
PeBe
Ja osobiście jestem miłośnikiem serii Midnight Club, naprawdę wciągająca giera, szczególnie Dub Edition :]
Ponoć model jazdy nie każdemu odpowiada, ale wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Mi tam bardzo odpowiada. Ogólnie Midnight Club bije NFS-a na głowę... Fenomenalna grafika, bardzo duże możliwości tuningu fur (sam godzinami "siedziałem" w garażu żeby stworzyć wymarzonego Golfa IV...
Pitu Pitu jeśli lubisz te klimaty (odrobinę arcade'owe) to bierz Midnighta bez wahania!!! Dla mnie gierka w rankingu wyścigów na PS2 zajmuje bardzo wysokie miejsce.
P.S.
Mnie właśnie bardziej jara tuningowanie takich przyziemnych, bardziej "polskich" (jak np. Golf IV, Subaru Impreza) furek niż tych praktycznie niewidocznych, jak SLR czy Lambo... No ale w Midnight Club można bawić się i tymi i tymi; ] -
Anonim
bez urazy kun, ale mnie smieszy troche twoja pierwsza wypowiedz, bo wynika z niej ze sam uwazasz sie za wielkiego eksperta ---- > w twoim rozumieniu bezmózgiego 16 - latka.. mały paradoks.. -
Anonim
Wiadomo ze Midnight jest strikte Arcedową grą i nie mozna sie czepiac modelu jazdy w mysl zasady "widzialy galy co braly". Napewno niedlugo zdobede sobie ta gre bo podobno jest najbardziej obszerna pod wzgledem tuningu, a ja tez uwielbiam spedzac godziny w garazu dopieszczajac furke. Jesli chce miec realistyczny model jazdy to poprostu odpalam GT4 i juz. -
>ja MiSiEk ! napisał
>bez urazy kun, ale mnie smieszy troche twoja pierwsza
>wypowiedz, bo wynika z niej ze sam uwazasz sie za wielkiego
>eksperta ---- > w twoim rozumieniu bezmózgiego 16 -
>latka.. mały paradoks..
Szyk zdania mógl mi sie walnac anyway nikt inny niezglosil zazalen co do zlego rozumienia posta wiec looz :]
(sorka za psimo takie a nie inne ale znowu mi WINDOWS nie pisze polskich liter w Explorezrze)
-
PeBe
No to Pitu Pitu widze ze lubisz to co ja- i gwarantuje Ci ze zanim wogole wyjedziesz na ulice bedziesz godzinami bawil sie w tuning, bo mozliwosci sa ogromne!!! Chyba najwieksze wsrod gier na PS2. I wszystko na licencji renomowanych firm! Wszystko to po prostu przyjemnosc dla oczu, szczegolnie ze grafa jest naprawde zajebista.
Pozdro -
Anonim
spoko kun :] ale swoją drogą to ciekay jestem jak wyjdą za szybcy... w gierce.. jednym słowem, albo moze to byc ttalne scierwo, albo ciekawa gierka dla wielbicieli street racing`u.. pzdrr. :] -
Anonim
a w midnighta jeszcze nie miałem przyjemnosci grac, ale chyba sie skusze po czytanych postach.. -
-
koalos
midnight 3 niezly-zwlaszcza opcje tuningowe-ale sam model jazdy(hmmm no trza sie do niego przyzwyczaic)...osobiscie bardziej do gustu przypadla mi seria od EA -
Anonim
no raczej... z underground`ów i most wanted wycisnąłem chyba wszystko co sie dało.. -
Anonim
Mojim zdanie Undreground 1 byl w porzadku, 2 juz byl nudny i monotonny, a na temat Most Wanted nie bede sie wypowiadal bo malo gralem ale pewnie jest podobnie. Jak gram w Burnout to moge go zaczynac kazdego dnia od poczatku i caly czas mnie to bawi bo tyle sie dzieje a w NFS'ach jest zupelnie na odwrot. Wiec dochodze do wniasku ze jesli komus podoba sie seria NFS a nie podoba sie Midnight Club to mi napewno Midnight Club sie spodoba (oczywiscie wersja DUB). -
Anonim
no własnie mi burnout jakos w ogole nie podchodzi.. nie czuje klimatu tej gry... -
koalos
-
Anonim
Gdyby w NFS predkosc byla tak realistyczna to tez musial by miec taki model jak Burnout bo inaczej by sie nie dalo jezdzic. Zreszta zawsze wszytkie serie NFS aspirowaly do symulacji a nigdy nie bylo w tym odrobiny prawdy nawet, mogli by wkoncu sie przynac ze robia arcade.