-
żaba z mikrofonem
"Kimkolwiek jest ten, kto to znalazł, niech wie, że go kocham.
Kimkolwiek jest ten, kto to znalazł, niech wie, że go potrzebuję.
Nie mam nawet z kim zamienić słowa,
Więc ten, kto to znajdzie, niech wie, że go kocham!" -
tola t.
-
Grono.Net
-
żaba z mikrofonem
Raczej kompletna desperacja. Qrczaki, wakacje tuz tuz, powinnam sie cieszyc... :o/ -
-
Grono.Net
-
żaba z mikrofonem
Nie ciesze sie, bo zrozumialam, ze popelnilam straszne glupstwo i stracilam bardzo waznego dla mnie czlowieka... Kazdy blad da sie naprawic...? -
Grono.Net
-
Grono.Net
Ale nawet jak czujesz ze jest to bład nie do naprawienia to i tak spróbuj, bo w koncu wiadomo że nadzieja matka....ale jak każda matka koffa swoje dzieci wiec kto wie kto wie....:) Grunt to dobre nastawienie! -
rybula
-
bartkiller
-
rybula
-
żaba z mikrofonem
Czyli mowiac krotko, glowa do gory, bedzie dobrze. Bo przeciez nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej... -
Anonim
oj to prawda zawsze moze byc gorzej .... wiec uszy do gory piers do przodu itp -
Grono.Net
-
żaba z mikrofonem
Szeroki bananek na ryjq znow zakwitnac musi. Przeciez jutro tez jest dzien. A ta osoba... Nadal bliska i na zawsze pozostana cudowne wspomnienia :o* Bedzie dobrze, ja to wiem! Czuje w mych zabich kosciach; o) -
Grono.Net
-
żaba z mikrofonem
-
Grono.Net
mnie tez.... to w sumie dosc dziwne... bo mnie nikt nie chce i tak sie juz przyjelo.. a tu prosze ktos mnie kocha... -
Joasia
-
Grono.Net
moim zdaniem to slowo czesto jest naduzywane,ale przeciez kochac nie mozna tylko partnera,ale rowniez przyjacioll,nawet znajomych... to jest wyjatkowe uczucie cokolwiek nie kryje sie pod tym slowem