• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Candy

Czas na nowy temat...tym razem...poruszam temat filmów...;-) jakie sąwasze ulubione?? których aktorów lubicie...itp....
  • Justyna

Hej Wkoncu znalazlam cos dla siebie Dziekuje:) Film ktory ostatnio zrobil na mnie wrazenie to CLOSER opowaiada o milosci namietnosci klamstwie i zdradzie i wszystko to dzieje sie pomiedzy czworgiem ludzi! Poza tym swietna obsada! POZDRAWIAM;)
  • Kris

American History X - Edward Norton
    Badb boys - Will Smith =]
    Requiem for a dream
    @ll anime =P
  • Anonim

"W krzywym zwierciadle: strzelając śmiechem" :D :P
  • Anonim

Walk to remember naprawde daje do myslenia,
    21 gramów i wiele innych:D
  • Anonim

"12 sprawiedliwych", "Droga do Saddle
    River" i "Szalona podróż Billa i Teda"
  • Candy

Arek takich filmów to ja nie trawie....;-)
  • Grono.Net

ostatnio? Sin City... a wogle to requiem for the dream, fanatyk, american history x, shrek dwa:D, przekręt, porachunki, fight club, 4 pokoje, wsciekłe psy, pulp fiction ehhhh... i jeszo pare innych...
  • Anonim

Czemu?? One przecież są takie głebokie :P
  • Candy

No tak zapewne...
  • Arendil

American Beauty
  • Candy

To akurat to jest super film...tylko smutno się kończy...
  • Anonim

a Anioł w Krakowie??
  • Candy

A nie widziałam..o czym to jest??
  • Anonim

dokładnie o Aniele który przybywa z nieba do krakowa calkiem fajna jak na polska komedia teraz jest druga czesc w kinach Zakochany Anioł ale jeszcze nie mialam okazji obejrzec
  • Candy

Filmy z Aniołami zazwyczaj chwytaja....
  • Nelly Gan

Hmm... widzę, że ambitne kino jest dosyć lubiane. :)
    Po "Closer" zerwałam z moim poprzednim facetem, ale to była zima i dawne czasy... Świetny film. Popieram.

"Requiem for a dream" jest bardzo poruszający i sugestywny, no i ma wspaniałą muzykę...

"21 gramów" doceniam za zagadkowość i konstrukcję, chyba dosyć lubianą przez tego reżysera. Polecam ludziom, którzy lubią przewidywać zakończenia i zostać zaskoczonym.; )

To tyle, z tego co narazie wymieniliście. Ja osobiście uwielbiam "Lalki" (Takeshi Kitano). Gotowa jestem kupić butelkę wina temu, kto to obejrzy 25 razy i nie zaśnie. :)
    no i "Rekonstrukcja" bardzo mi się podoba też...
  • Candy

No ciesze się że sąjeszcze osoby ktore lubiądobre filmy..;-)
  • Nelly Gan

Ja też się cieszę :) No i ciesze się, że wreszcie chce mi się wypowiadać na tym gronie, bo już od dawna mnie tematy nudziły, a tu nagle "Film" :)
  • Candy

No coż temat aktualny ostatnio ze względu na voraz to nowsze co nie oznacza lepsze filmy...
  • 1
  • 2
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)