Forum Przyjaciele Poszukiwani [557]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • deaddrone

Hejka.

Temat zapewne debilny i powtarzający się ale na gronie trudno znaleźć naprawde ciekawe i sympatyczne osoby, przeważnie na gronie (jak na każdym forum) tylko sie kłócą ludzie, ale bez kłótni nie było całej zaawy :P :)

więc przejdę do rzeczy, czy jest możliwe znalezienie przez NET (fora, Grono, GG, Tlen itd.)? Ja osobiście trochę w to wątpię, tzn jestem bardziej za tym że nie można, ale może mnie przekonacie... :)

Jakby co to szukam ciekawych ludzi z Pruszkowa lub okolic.... może rzeczywiście przez NET można poznać kogoś ciekawego?

pozdro
  • deaddrone

O cholerka zawaliłem, jest podobny temat, tylko, że go wcześniej nie przeczytałem bo trochę mylący był... sorka, ale jakby kto chciał to uderzajcie tutaj, myślę że tytuł tematu jest bardzije adekwatny :P

pozdro
  • Grono.Net

poznac mozna:D
  • Anonim

A można można, ja właśnie poznałem tak parę ciekawych osób, teraz na przykład jestem u takiej osoby w odwiedzinach 4-ro dniowych;)
  • Grono.Net

uuuuuuu......
  • Ringhsilven

Ja znalazlam dosc duzo :) najepiej szukac w miejscach, gdzie wiesz, ze ludzie maja podobne zainteresowania. Np. forum tematyczne :)
  • deaddrone

wiem, wiem zeby szukac w miejscach gdzie spotkam podobnych do siebie ludzi, ale czy rzeczywiscie tak latwo o ciekawa osobę??
  • Grono.Net

w zasadzie osób tu jest wiele ciekawych:)
  • Grono.Net

tych nieciekawych tesz sporo:D
  • Grono.Net

no wlasnie jedna przyszła:P
    popisz to sie przekonasz
  • znajoma_1

moze bede malo orginalna ale przylacze sie do tych co mowia ze mozna....poznac ciekawych ludzi przez neta...

sama znam taka osobe juz okolo 4 lat ..na poczatku to byly zabawy tylko czatowe ..pozniej gg ..skype a ostatnio nawet spotkania w wawie ..
    zawsze mamy oczym rozmawiac ..

ale faktycznie trzeba sie poznac i miec wspolne zainteresowania zeby zachecic do siebie kogos z neta...

pozdrawiam
  • Ringhsilven

Na forum ogolno tematycznym znalazlam bardzo duzo fajnyhc osob, 3-je z nich jest teraz moimi przyjaciomi :) Duza czesc znajomymi.
    Na jednym forum X-Files poznalam tez kilka fajnych osob.
    Najwiecej na forum o tematyce Tolkienowskiej :) Oczywiscie byly i nadal sa osoby, ktorych nie lubie i keidy spotykamy sie w realu omijam szerokim lukiem; )

• Anonim

co to fajna osoba?
  • Ringhsilven

Poszukaj w Google, jesli nie wiesz; )
  • Grono.Net

oczywyscie ze mozna ja jestem fajna :] i zwariowana <rotfl> pozdrawiam
  • Inixi

Nie odbierajcie tego źle, ale niektórzy boją się sytuacji związanych z pierwszym spotkaniem w 4 oczy... na przykład ja...?
  • ~> SoŃcE <~

zgadzam sie ze wszystkimi co mowia ze mozna...tylko trzeba uwaznie szukać;))heh...pozdro for all:))
  • dominique.

No i tu tesh sie zgodze z Paulinka;p hehehe nie naprawde mozna znalesc wiele ciekawych zajebistych osob......:);D ja nawet pare znalazlam; p; D
  • ~> SoŃcE <~

nie no czuje sie dowartościowana he he he juz 2 raz sie ze mna zgadzasz=))
  • ~> SoŃcE <~

ale wiem czemu bo ja ogólnie madre rzeczy gadam i w ogóle jestem fajna dziewuszka:))
| |

Szukasz nowych znajomych? To jest odpowiednie miejsce! Stałych bywalców (jak i nowych Userów tu p...

Fotki

Miejsca grona (0)