-
deaddrone
Hejka.
Temat zapewne debilny i powtarzający się ale na gronie trudno znaleźć naprawde ciekawe i sympatyczne osoby, przeważnie na gronie (jak na każdym forum) tylko sie kłócą ludzie, ale bez kłótni nie było całej zaawy :P :)
więc przejdę do rzeczy, czy jest możliwe znalezienie przez NET (fora, Grono, GG, Tlen itd.)? Ja osobiście trochę w to wątpię, tzn jestem bardziej za tym że nie można, ale może mnie przekonacie... :)
Jakby co to szukam ciekawych ludzi z Pruszkowa lub okolic.... może rzeczywiście przez NET można poznać kogoś ciekawego?
pozdro -
deaddrone
O cholerka zawaliłem, jest podobny temat, tylko, że go wcześniej nie przeczytałem bo trochę mylący był... sorka, ale jakby kto chciał to uderzajcie tutaj, myślę że tytuł tematu jest bardzije adekwatny :P
pozdro -
Grono.Net
-
Anonim
A można można, ja właśnie poznałem tak parę ciekawych osób, teraz na przykład jestem u takiej osoby w odwiedzinach 4-ro dniowych;) -
-
Grono.Net
-
Ringhsilven
Ja znalazlam dosc duzo :) najepiej szukac w miejscach, gdzie wiesz, ze ludzie maja podobne zainteresowania. Np. forum tematyczne :) -
deaddrone
wiem, wiem zeby szukac w miejscach gdzie spotkam podobnych do siebie ludzi, ale czy rzeczywiscie tak latwo o ciekawa osobę?? -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
znajoma_1
moze bede malo orginalna ale przylacze sie do tych co mowia ze mozna....poznac ciekawych ludzi przez neta...
sama znam taka osobe juz okolo 4 lat ..na poczatku to byly zabawy tylko czatowe ..pozniej gg ..skype a ostatnio nawet spotkania w wawie ..
zawsze mamy oczym rozmawiac ..
ale faktycznie trzeba sie poznac i miec wspolne zainteresowania zeby zachecic do siebie kogos z neta...
pozdrawiam -
Ringhsilven
Na forum ogolno tematycznym znalazlam bardzo duzo fajnyhc osob, 3-je z nich jest teraz moimi przyjaciomi :) Duza czesc znajomymi.
Na jednym forum X-Files poznalam tez kilka fajnych osob.
Najwiecej na forum o tematyce Tolkienowskiej :) Oczywiscie byly i nadal sa osoby, ktorych nie lubie i keidy spotykamy sie w realu omijam szerokim lukiem; )
-
Anonim
-
Ringhsilven
-
Grono.Net
oczywyscie ze mozna ja jestem fajna :] i zwariowana <rotfl> pozdrawiam -
Inixi
Nie odbierajcie tego źle, ale niektórzy boją się sytuacji związanych z pierwszym spotkaniem w 4 oczy... na przykład ja...? -
~> SoŃcE <~
zgadzam sie ze wszystkimi co mowia ze mozna...tylko trzeba uwaznie szukać;))heh...pozdro for all:)) -
dominique.
No i tu tesh sie zgodze z Paulinka;p hehehe nie naprawde mozna znalesc wiele ciekawych zajebistych osob......:);D ja nawet pare znalazlam; p; D -
~> SoŃcE <~
nie no czuje sie dowartościowana he he he juz 2 raz sie ze mna zgadzasz=)) -
~> SoŃcE <~
ale wiem czemu bo ja ogólnie madre rzeczy gadam i w ogóle jestem fajna dziewuszka:))