- 1
- 2
-
Ukasz
Czy biega ktoś z was po Pruszkowie? Szukam kogoś chętnego, kto przyłączyłby się do regularnych biegów. Jeśli chcesz pobiegać daj znać na priv,
Pozdrawiam -
ONLY FACEBOOK!
a po jakiej części Pruszkowa?? Generalnie biegam na siłowni... ale z checia bym przrzucila się na świeże powietrze... -
r. h.
-
Ukasz
-
-
Ukasz
Również Potulik, chociaż zawsze można się dogadać, to jednak na Potuliku biega się całkiem przyjemnie. -
Ukasz
Ponawiam propozycję - jeżeli chcesz popracować nad kondycją/schudnąć - to zapraszam do wspólnych biegów - kontakt PRIV.
Pozdrawiam -
DUDA
ja wróciłabym do potulickich porannych biegów, ale zdrowie nie wybiera; < -
ONLY FACEBOOK!
>Ukasz napisał
>Ponawiam propozycję - jeżeli chcesz popracować nad
>kondycją/schudnąć - to zapraszam do wspólnych biegów -
>kontakt PRIV.
>
>Pozdrawiam
Do tego Parku mam kawałek samotnej drogi....eh.. jednak bliżej mi na siłownie :) -
Ukasz
>Camillla napisała:
>Do tego Parku mam kawałek samotnej drogi....eh.. jednak
>bliżej mi na siłownie :)
Możesz zawsze się przebiec do parku, będzie szybciej.
Ja dojeżdżam tam specjalnie rowerem, na piechotę mam może i jeszcze dalej niż Ty; ]
-
ONLY FACEBOOK!
W tym problem ze od zawsze mieszkalam w Warszawie gdzie czułam sie bezpiecznie, a teraz po zmroku mam obawy na samotne bieganie i spacery po Pruszkowie i Żbikowie... eh.. -
Ukasz
>Camillla napisała:
>W tym problem ze od zawsze mieszkalam w Warszawie gdzie
>czułam sie bezpiecznie, a teraz po zmroku mam obawy na
>samotne bieganie i spacery po Pruszkowie i Żbikowie... eh..
>
W soboty i niedzielę biegam przed południem (10-11), więc nie ma się czego bać. -
r. h.
Dowiedziałem się dopiero dzisiaj, że na czas zamknięcia stadionu MKS-MOS, dostępna jest bieżnia na Zniczu. I to jest dobra opcja - tartan jest wyjątkowo miękki. -
Ukasz
No niby tak, ale skoro obok jest Potulik to ja wolę park : ). BTW. moja propozycja wciąż aktualna. -
_aNuLa_
Czy biega ktoś z was po Pruszkowie?? Wiecie gdzie o tej porze roku:-) można pobiegać na odsnieżonym i nie oblodzonym terenie?
-
DUDA
ja biegam o 7.55 jak mam na 8 do szkoły, żeby jako tako przyjść na pierwszą lekcje :) -
_aNuLa_
To ja podobnie:-)) codziennie na kolejkę WKD:-))))), ale chodzi mi o takie miejsce gdzie na prawdę można pobiegać........ pewnie trzeba będzie poczekać do wiosny:-))) -
r. h.
W Potuliku jest tragedia. Chodnik oblodzony, kałuże - po pierwszym kółku dałem sobie spokój i pobiegłem na Kraszewskiego - tam można już da się biegać. -
_aNuLa_
Dzięki za info:-)))Szkoda ze zostaje tylko asfalt, nio wiec pewnie z potulkiem trzeba bedzie poczekac do wiosny -
Ukasz
Biegacie ludzie po Potuliku? Jakoś się wypowiadacie a nigdy was nie widziałem; d. Jak tylko się zrobi ciepło, to robię rundki dookoła stawu, zniszczę was cieniasy; > -
r. h.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Pruszków
- Załóż własne grono tematyczne
Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...
Miejsca grona (8)
-
Fitness Studio Marta Krzywa 2, Milanówek
-
Magnetic Club fort wola 22, warszawa
-
Stadion Znicza Pruszków Bohaterów Warszawy, Pruszków
-
BGŻ ARENA Andrzeja, Pruszków
-
HALA WIDOWISKOWO SPORTOWA MZOS ZNICZ Bohaterów Warszawy, Pruszków
- Dodaj miejsce