• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ukasz

Czy biega ktoś z was po Pruszkowie? Szukam kogoś chętnego, kto przyłączyłby się do regularnych biegów. Jeśli chcesz pobiegać daj znać na priv,

Pozdrawiam
  • ONLY FACEBOOK!

a po jakiej części Pruszkowa?? Generalnie biegam na siłowni... ale z checia bym przrzucila się na świeże powietrze...
  • r. h.

Ja robię trochę kółek po Potuliku.
  • Ukasz

A chcesz się zgadać na bieganie?
  • Ukasz

Również Potulik, chociaż zawsze można się dogadać, to jednak na Potuliku biega się całkiem przyjemnie.
  • Ukasz

Ponawiam propozycję - jeżeli chcesz popracować nad kondycją/schudnąć - to zapraszam do wspólnych biegów - kontakt PRIV.

Pozdrawiam
  • DUDA

ja wróciłabym do potulickich porannych biegów, ale zdrowie nie wybiera; <
  • ONLY FACEBOOK!

>Ukasz napisał
    >Ponawiam propozycję - jeżeli chcesz popracować nad
    >kondycją/schudnąć - to zapraszam do wspólnych biegów -
    >kontakt PRIV.
    >
    >Pozdrawiam

Do tego Parku mam kawałek samotnej drogi....eh.. jednak bliżej mi na siłownie :)
  • Ukasz

>Camillla napisała:
    >Do tego Parku mam kawałek samotnej drogi....eh.. jednak
    >bliżej mi na siłownie :)

Możesz zawsze się przebiec do parku, będzie szybciej.

Ja dojeżdżam tam specjalnie rowerem, na piechotę mam może i jeszcze dalej niż Ty; ]
  • ONLY FACEBOOK!

W tym problem ze od zawsze mieszkalam w Warszawie gdzie czułam sie bezpiecznie, a teraz po zmroku mam obawy na samotne bieganie i spacery po Pruszkowie i Żbikowie... eh..
  • Ukasz

>Camillla napisała:
    >W tym problem ze od zawsze mieszkalam w Warszawie gdzie
    >czułam sie bezpiecznie, a teraz po zmroku mam obawy na
    >samotne bieganie i spacery po Pruszkowie i Żbikowie... eh..
    >

W soboty i niedzielę biegam przed południem (10-11), więc nie ma się czego bać.
  • r. h.

Dowiedziałem się dopiero dzisiaj, że na czas zamknięcia stadionu MKS-MOS, dostępna jest bieżnia na Zniczu. I to jest dobra opcja - tartan jest wyjątkowo miękki.
  • Ukasz

No niby tak, ale skoro obok jest Potulik to ja wolę park : ). BTW. moja propozycja wciąż aktualna.
  • _aNuLa_

Czy biega ktoś z was po Pruszkowie?? Wiecie gdzie o tej porze roku:-) można pobiegać na odsnieżonym i nie oblodzonym terenie?
  • DUDA

ja biegam o 7.55 jak mam na 8 do szkoły, żeby jako tako przyjść na pierwszą lekcje :)
  • _aNuLa_

To ja podobnie:-)) codziennie na kolejkę WKD:-))))), ale chodzi mi o takie miejsce gdzie na prawdę można pobiegać........ pewnie trzeba będzie poczekać do wiosny:-)))
  • r. h.

W Potuliku jest tragedia. Chodnik oblodzony, kałuże - po pierwszym kółku dałem sobie spokój i pobiegłem na Kraszewskiego - tam można już da się biegać.
  • _aNuLa_

Dzięki za info:-)))Szkoda ze zostaje tylko asfalt, nio wiec pewnie z potulkiem trzeba bedzie poczekac do wiosny
  • Ukasz

Biegacie ludzie po Potuliku? Jakoś się wypowiadacie a nigdy was nie widziałem; d. Jak tylko się zrobi ciepło, to robię rundki dookoła stawu, zniszczę was cieniasy; >
  • r. h.

Ja się przestawiłem wyłącznie na MOS.
  • 1
  • 2
| |

Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...

Fotki

Miejsca grona (8)