Pruszków [3186]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hehe wreszcie ktoś mądrze gada; ) Pozdrawiam koleżanke wyżej; ]
  • Anonim

hmmm wydaje mi sie ze ta osoba ktora oczernia tak Emila jest poprostu niewychowana i ma brak kultury osobistej , Emil natomiast jest bardzo sympatyczna osoba i jazdy z nim nigdy nie byly nudne zawsze byla jakas rozmowa pozatym uczy bardzo dobrze , wiec nie rozumiem dlaczego taka osoba jak "Aga" stara sie zepsuc wizerunek takiej osobie jak Emil , wedlug mnie swiadczy to o niedojrzalosci osoby oczerniajacej emila jak o nieznajomosci tej osoby. ja polecam Emila i jezeli mialbym na nowo odbywac kurs to tylku u Emila poniewaz jezeli on tlumaczy to stara sie tlumaczyc to w sposub ktory nas zaciekawi a nie znudzi. :)
  • Anonim

Popieram w 100 % ●• Syℓwie•●
    I totalną głupotą jest stwarzanie kont fikcyjnych i oczernianie za pomocą nich przyzwoitych ludzi. Te dwie osoby, które to zrobiły dlaczego nie mają odwagi wypowiedzieć się ze swoich prawdziwych kont?
    czyżby się bały, że Emil to przeczyta? Czy że wyjdzie na jaw, że nigdy z tym człowiekiem nie jeździły?
    Dla mnie dośćigacie rozumem przedszkolaków
  • Anonim

powiem tak : do lasu trzeba by pojechać z osobą , która wypisuje jakieś bzdury nt . Emila i kazać mu tam wykopać dla siebie dołek : )

ps piero to NAJLEPSZY ośrodek szkolenia kierowców w Pruszkowie
  • Karolina .

AGUS!A - czy nie zauważyliście wszyscy, że AGUS!A używa języka i zwrotów jak instruktor nauki jazdy lub kierownik ośrodka? Jestem przekonana, że AGUS!A to nikt inny tylko wychwalający sam siebie EMILLO hehehe. Jest jeszcze trochę wpisów samochwalących się ośrodków i innych "Emilków". Ja osobiście po tym co słyszałam od koleżanek nie polecam piero i zadufanego w sobie emiiiiiiiiiiiilka.
  • Anonim

następne fikcyjne konto; ) boże ludzie nie rozsmieszajcie mnie... żal dupe scicska jak ludzie są zawistni i zazdrośni...
  • Anonim

>Karolina . napisała:
    >AGUS!A - czy nie zauważyliście wszyscy, że AGUS!A używa
    >języka i zwrotów jak instruktor nauki jazdy lub kierownik
    >ośrodka? Jestem przekonana, że AGUS!A to nikt inny tylko
    >wychwalający sam siebie EMILLO hehehe. Jest jeszcze trochę
    >wpisów samochwalących się ośrodków i innych "Emilków".
    >Ja osobiście po tym co słyszałam od koleżanek nie
    >polecam piero i zadufanego w sobie emiiiiiiiiiiiilka.

hehe to było dobre. Sama siebie "fikcyjna dziewczyno" ośmieszasz. Uśmiałam się lepiej niż na dobrej komedii. Każdy głupi może wejść na mój profil, obejrzeć zdjęcia (które nie kończą się tylko na zdjęciu profilowym), zobaczyć znajomych.... Jakoś jak można zauważyć na żadnym zdjęciu nie pojawia się postać Emila!!! A dziwne byłoby to, gdyby w przeciągu tak krótkiego czasu zmienił płeć. A co do języka którym się posługuję to jest normalny (prosty) i bardzo mi przykro, że są na świecie jeszcze takie tępe i głupie osoby jak Ty dla których moje słowa jak widać to czarna magia.
  • *Paulina*

Dzisiaj zdałam egzamin na prawko co prawda za 4 razem ale to i tak sukces przy obecnej zdawalności. A kto mnie uczył jeżdzić? Oczywiście najlepszy instruktor jakiego można sobie wymarzyć -Emil Winterot:) Polecam go serdecznie tym którzy mają zamiar rozpocząć nauke jazdy. Co prawda Emil jeżdzi teraz w Grodzisku ale dla swoich kursantów jest w stanie wiele poswiećić;) Emil ma wiele cierpliwosci, wyrozumiałosci a przy tym prowadzi zajęcia na luzie i w spokoju choc potrafi "pokazac pazurki" i to jego śpiewanie:)bedzie mio tego brakowało:)
  • Katie

a ja polecam 5 bieg; )
    Instruktor jest bardzo wyrozumiały i na luzie podchodzi do sprawy. A teoria równie szybko idzie jak i praktyka; )
    Egzamin już we wtorek.
| |

Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...

Fotki

Miejsca grona (8)