-
Podo(L)
W najbliższym czasie zamierzam rozpocząć kurs na prawo jazdy kat.B, która szkoła jazdy w Pruszkowie jest warta uwagi? Osobiście myślałem żeby zapisać się na kurs do OSK "Fala" w pasażu na Wojska Polskiego. Czy jest to dobry wybór czy może da się znaleźć coś lepszego a najlepiej lepszego w niższej cenie; p . -
Pilin
-
Anonim
-
Pilin
-
-
Mati
uczyłem się w "fali" i całkiem spoko szkoła. miła atmosfera. spoko instruktorzy. kurs trwał ok. 1,5 m-ca (od pierwszego spotkania do ostatniej godziny jazd). z tego co wiem w Piero trwa to duzo dłużej.
A co do cen to jak ja zdawałem to była jakaś promocja zimowa chyba i było 100 zł taniej niż wszędzie. pozatym dają tam chyba zniżki dla uczniów. -
Anonim
-
Piotrek
Jeśli masz zamiar zdawać w Wawie to weź szkołę z wawy, jeśli z innego miasta to tam szukaj.
Ja od siebie polecam OSK Pik z wawy. -
boges[peo]
Też kończyłem kurs w Fali. Dobry ośrodek, jeszcze lepsi instruktorzy. Przynajmniej ten z którym jeżdżę. Dobrze dobiera trasy do ćwiczenia poszczególnych elementów, zwraca uwagę na ważne szczegóły, które mogą przydać się podczas egzaminu. -
Anonim
-
Katia
Kończyłam kurs w Fali, ale nie jestem z niego zadowolona. Fakt, że można w szybkim tempie skończyć, ale co z tego jeśli dobrze nie nauczą jeździć. Jeśli mam polecać do Beta z Piastowa. Instruktorzy mieszkają w Pruszkowie, więc na jazdy można się umawiać tutaj. -
Madziuś
Jestem za Falą. Fajna atmosfera, bez stresu i dokładnie tak jak ktoś wcześniej pisał przywiazują wage do drobnostek. Ja jestem bardzo zadowolona- zdałam za pierwszym razem. -
Agatusia
gorąco odradzam piero...instruktorzy każą ci jeździć po okolicy i załatwiają swoje sprawy itp do kitu.
Nic się nie nauczyłam w trakcie trwania kursu radzę wybrać się na kurs do warszawy, podejrzewam ze mniej wydasz bo nie będziesz musiał dokupować po kursie dodatkowych jazd żeby pojechać do wawy a poza tym kursy w warszawie są tańsze chyba. polecam yeti w warszawie na złotej chodziłam tam na jazdy doszkalające po "cudownym " kursie w piero -
Mmm...
a czy na kursach w Pruszkowie często się jeździ do Wawy czy po Pruszkowie głównie uczą jeździć? Ostatnio widziałam jakiś nowy chyba ośrodek szkolenia "Olka" - czy ktoś coś wie o nich może? -
Anonim
Widziałam ta oLke ale nic nie wiem ja zapisalam sie na kurs do piero i na spotkaniu organizacyjnym mowili ze do wawy bedziemy jezdzic. -
*A*G*U*S*I*A*
Ja zdawałam u Wadeckiego na Hubala w domu kultury koło gimnazjum nr4.Nie chwalac sie zdałam za pierwszym razem.Instruktor był zajebisty bo mówił co od ciebie wymagają na egzaminie i pokazywał to czego nie wolno robić bo inaczej sie nie zda.Mówi też rzeczy na które trzeba zwrócić szczególną uwage przy egzaminie i na co mozna sobie pozwolic
Ocziwiście jazdy są po Warszawie z wyjątkiem tych pierwszych 3 spotkań gdzie jeździ się po okolicach typu Grodzisk,Milanówek,Ursus tak żeby zapoznać się z samochodem
Dla zainteresowanych nr do osrodka
758 69 43
-
HaToЯ
Popieram...spoko instruktorzy i ogólnie miła atmosfera.
Ja na drugim spotkaniu byłem na wawie :) -
Oszukali mnie...;>
A moze mi ktos z Was podpowie, poszukuje dobrej szkoly jazdy w Pruszkowie ale na kategorie A? Jakies sugestie? -
ღ złośliwa koleżAnka; p ღ
jezeli chodzi o Olke to co zdolniejsi od poczatku jeżdzą do wawy.instruktorzy sa super.a co do kategori a to proponuję REMUSA co prawda trzeba jechac na ochotę ale jest tanio i blisko Radarowej
http://www.remus.prawojazdy.com.pl/... -
Anonim
a ja serdecznie polecam ośrodek szkolenia PIERO. Ukończyłam tam w styczniu kurs i bez żadnych problemów miesiąc temu zdałam prawko. Jest to dobra szkoła, gdyż tak naprawdę jako nieliczna załatwia wszystkie papiery na miejscu i w momencie zapisywania się na egzamin nie musimy się niczym martwić.
Jeżeli chodzi o instruktorów to jeździłam z panem Emilem Winterotem i nie żałuje, że to właśnie do niego się zapisałam. jest to młody sympatyczny człowiek, z którym można pożartować i porozmawiać na każdy temat. Kiedy uczy nowych rzeczy zmusza kursanta do skupienia się, ale kiedy jest czas na luz pozwala dodać gazu (pomimo ograniczeń prędkości). Czyli tak naprawdę uczy nas jak mamy się zachować żeby zdać egzamin, a z drugiej strony pokazuje prawdziwe oblicze jazdy samochodem. -
Dobra Aura
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Pruszków
- Załóż własne grono tematyczne