Pruszków [3186]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • klaudianna

Mam nadzieję, że nie było takiego tematu:)) W wakacje przeprowadzam się do Pruszkowa i w związku z tym mam kilka pytań. Czy moglibyście mi coś powiedzieć o Pruszkowskich liceach. Jak mają poziom nauczania, jaka panuje atmosfera i czy są dobre warunki nauki (sala gimnastyczna itp). Które liceau polecacie, a które odradzacie??A może lepiej pofatygować się do liceum w Wa-wie ?Bardzo podobają mi się kierunki w Kościuchu ale nie wiem czy ta szkoła jest dobra. Proszę o pomoc, tu chodzi o moją przyszłość!!!
  • Anonim

powiem ci tak:

brudasy i kocmołuchy, do kościucha (z twojej galerii wynika ze sie nadajesz)

dresy, ci co nie mają zamiaru sie uczyć choć trochę itp, do mechanów lub budowlanki

cała reszta, do zana

ja bym to tak przedstawił
  • Anonim

a po co do Wawy??? Pruszków stolica Polski :) CHyba ze lubisz dojezdzac:) W wawie masz napewno wiekszy wybór.

Kosciuch pod wzgledem poziomy nauczania to chyba najlepsza Pruszkowska szkola, atmosfera :/ ciezko powiedziec. Nie chodzilem tam wiec nie wiem.
    Ja chodzilem do tzw. mechaników :) Atmosfera zajebista :) Teoretycznie material sie przerabia ten sam co w kosicuchu :) tyle ze nauczyciele nie sa az tak wymagajacy :) Ale jesli bedziesz chciala to napewno tez sie tam czegos nauczysz:) Co do sali gimnastycznej to rzadza mechaniki :)

W kosicuchu wkoncu oddali nowa sale :) bo poprzednia to chyba byla przerobiona zwykla lekcyjna :) heheh

O innych szkolach niech wypowiedza sie Ci co do nich chodzili :)
  • Anonim

>Czesio napisał
    >powiem ci tak:
    >
    >brudasy i kocmołuchy, do kościucha (z twojej
    >galerii wynika ze sie nadajesz)
    >
    >dresy, ci co nie mają zamiaru sie uczyć choć
    >trochę itp, do mechanów lub budowlanki
    >
    >cała reszta, do zana
    >
    >ja bym to tak przedstawił

hehehe

Szczery do bolu :)

Ale faktycznie kosciuch jest znany z klimatow rock metal -> dlatego ma renome szkoly brudasów :) W kosciuchu nie pokaze sie zaden renomowany dres :)
  • o!

Mechanicy to kolebka terorystyczna hehe, przykladem tego jest Roger stary zamachowiec, jak chcesz sie nauczyć podkladać bąby to idz tam;p joke. Budowlanka tzw to samo.
  • Pan Pit.

wawa nie ma sensu...

zapraszam do zana ale...
    ...popieram czesia, dla ciebie lepiej było by do kościucha...
  • Al Masihi

Co do poziomu Zan najlepszy, zwłaszcza jeśli spojrzysz gdzie się absolwenci podostawali...

No i klimacik też nie zły, włącznie z nauczycielami (mam prównanie z LO w Komorowie); P
  • Anonim

Zan rzadzi; p klimat super i wogole wszystko naj; p a nauka? hmm to w zanie bylo trzeba sie uczyc? :)
  • Michał

czy trzeba sie uczyc zalezy od osoby ^^ , ciezkie te twoje pytanie wiadomo ze w pruszkowie nie znajdziesz szkoly na tym samym poziomie co w wawie, ale dojazdy bola... Ja zlozylem do kosciucha , komorowa, i staszica tak dla jaj zoabcyzc czy sie dostane, mialem isc do komora dostalem sie do staszica i jakos posedlem hehe

gdyby nie dojazdy to szkola zajebista ludzie super i pzdr dla laski pracujacej w sklepiku;] , a i w ginazjum obok fajni ludzie , jedyny problem to fiza i matma hehe;]

a gdybym mial wybierac z pruszkowa to albo kosciuch albo bliska okolica komorow ( chyba bardziej)
    pzdr
  • Al Masihi

Ale co to jest poziom szkoły?
    To że zmusza się uczniów do ostrego kucia regułek?
    Fakt,m jest w Wa-wie kilka takich szkół, ale czy one są takie super bym się zastanawiał :P
    Jeśli myślisz o Uniwerku to Zan.
    I nie tracisz czasu i enrgii na dojazdy, jak chcesz się nauczyć do matury to i tak trzeba uczyć się samemu, a poza tym w Zanie w miarę pozwalają myśleć samodzielnie; )

A już na pewno nie Komorów.
  • •● KiLi ●•

Ja to do mechanówi idę
  • •● KiLi ●•

a co powiedzie o Mechanach ?
  • Michał

jak juz wyzej powiedziano szkola normalna, klimat fajny, program i tak masz ten sam i jak ktos chce zdac mature, nauczyc sie to i tak sie nauczy wiec dont worry

Tak swoja droga, ciagle myslalem ze ty jestes w moim wieku kili <lol2>
  • I'm going to be a winner ..

A ja powiem z własnego doswiadczenia ze wybrałabym Kościucha gdybym musiała jeszcze raz. Tyle ile nerwów tam zjadłam to tylko ja wiem ale za to teraz daje sobie rade.. raz lepiej raz gorzej ale zawsze do przodu.a i na co najwazniejsze do szkoły 25 minut spacerkiem:)
    ale wiem jedno liceum to najgorszy etap w edukacji
  • Anonim

czy ja wiem... nieraz mnie nachodza wspomnienia z liceum bardzo przyjemne :)
    ehh milion godzin nieusprawiedliwioych, codzienne spoznienia i inne duperele :)
  • Anonim

codziennie spoznienia:) skad ja to kurcze znam :D hehehe

i tak mechaniki rzadza :D
  • Anonim

fakt, mechany rządzą :D
  • Anonim

e tam w mechanach nei mieliscie takich super ciotek jak u nas; p
  • Dorota W.

Ja chodziłam do LO do W-wy i wcale nie narzekałam. Fakt 20 min dłużej trwała moja podróż do szkoły (wybrałam taką szkoła która była blisko stacji W-wa Zachodnia -48LO - polecam) Dzięki temu można bliżej poznać Warszawę i zawsze jest gdzie pójść po lekcjach ze znajomymi; ) Jedyny minus to brak znajomych na miejscu, niedaleko miejsca zamieszkania. Ja również tuż przed LO przeprowadziłam się do Pruszkowa no i wszyscy znajomi mieszkają w Warszawie i nawet na spacer nie ma z kim pójść.
    Jednak nie żałuję że wybrałam LO w W-wie.
  • klaudianna

Bez obrazy ale żadną brudaską nie jestem, do metali też mi trochę brakuje!! A co do poziomu szkoły chodzi o poziom nauki, czy nauczyciele dobrze uczą (i czy umią uczyć) i czy są wymagający. DO zawodówki i mechanicznej się nie wybieram, bo mam duże ambicje (bez obrazy dla tych co do nich chodzą).
    No, a ja nadal nie wiem. Z jednej strony Zan, który ma dobry poziom, ale trochę warunki nie takie (widok sali gim mnie rozbawił) i przedmioty mi nie bardzo odpowiadają. No i z drugiej Kościuch-fajne klasy pod względem przedmiotów, sala gim z prawdziwego zdarzenia ale nie wiem w końcu jak tam uczą. A tak apropo to w jakim stanie są te szkoły (takie rozsypujące się czy w miarę normalne??)
| |

Znane z ołówków... i mafii... czy tylko? co nas wkurza , co nas uszczęśliwia.. w tym miejscu gd...

Fotki

Miejsca grona (8)