-
Paweł.
-
Anonim
Oczywiście Ajax :D
system 4-4-2 (z defensywnym pomocnikiem ,ofensywnym pomocnikiem tuż za napadem, dwoma skrzydłowymi noo i ofensywnie usposobionymi bocznymi obrońcami) Może nietypowy system jak na Ajax ale u mnie sie super sprawdza:>
A skład po dwóch sezonach taki ( choć będzie jeszcze wzmacniany; ) -
Cech(Sketelenburg) -Asley Cole,Stam (Rio Ferdinand),Hetinga, Emmanuelson - Essien (Mascherano) ,Ribery, Rosales, Gerrard (Sneijder) - Henry, Babel (Huntelaar) -
Paweł.
Jak ci sie udaje tak ich kupować? Bo do mnie nie chcą przechodzić:/ chyba wziąłęś poziom b.łatwy;>? -
Anonim
poziom kariery mam ustawiony na normalny ,a gry na Profesjonalista, ale będe zmieniał na najtrudniejszy bo jak zdarzają mi się takie perełki jak 9-0 z PSG na 10 minut to trzeba troche podnieść poprzeczkę. Hmm to zależy bo niektórzy z nich są bez klubu i łatwiej przechodzą do twojej druzyny ,ponieważ w karierze są tylko 4 ligi. Można pokombinować z wymianą ,albo oszczędzać i sprzedawać swoich niepotrzebnych ,ale czasem nie unikniesz dużych ofert żeby kogoś ściągnąć ja tak miałem w przypadku Henry ,Essien. A np Riberiego i Ashleya Cola ściągnełem za małe pieniądze :P -