- 1
- 2
-
Nati
drodzy prawnicy!! jestem magistrem!!!! ale radosc, atak sie balam, ze nie spalam cala noc... do mlodszych roczników: to jest najprostszy egz na studiach!!! ide swietowac i pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!! STRASZNIE jestem szczesliwa :))))))))) -
myk
-
AsiA
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Str8
-
kama
Nooo; )))))))
Moja droga, a nie mowilam ?A Ty sie balas !
T'es magnifique ! Mes meilleurs felicitations :D
A tak powaznie to bardzo sie ciesze, i jesli nie Belgia to dalej PE :) Wazne ze bedziemy niedaleko, i naprawde, Nati, dalej obrana sciezka ..
To ja pocieszona Twoimi sukcesami, biore sie do mojej mgrki
Pozdrowienia od Fernando :p -
Nati
bleeeeee Fernando.....
kurde, a ja serio tak sie ciesze, ale do mnie to KOMPLETNIE nie dociera, ze mam wyzsze wyksztalcenie, jeju wyzsze wyksztalcenie... jestem w elitarnej grupie 10% polakow z wyzszym wyksztalceniem......
bierz sie bierz za prace, aj wiem,z emialm dobra prace, ale gdybym nie byla takim lolkiem i nie stracila claego tygodnia na czytanie "kuriera z warszawy" zamiast na pisanie, to bym ja miala jeszcze lepsza. i nie rob tego co aj zrobilam z przypisami: tzn piszac cos od kogos wstawialm przypis, z postanowieniem,z e "potem" to uzupelnie.... a "potem" oczywiscie nie wiedzialm skad to wzielam i musialam go kasowac i zostawalo czyjes zdanie nieprzypisane...
dziekuje wszystkim za gratulacje!!
-
kama
Nooo; )))))))
Moja droga, a nie mowilam ?A Ty sie balas !
T'es magnifique ! Mes meilleurs felicitations :D
A tak powaznie to bardzo sie ciesze, i jesli nie Belgia to dalej PE :) Wazne ze bedziemy niedaleko, i naprawde, Nati, dalej obrana sciezka ..
To ja pocieszona Twoimi sukcesami, biore sie do mojej mgrki
Pozdrowienia od Fernando :p -
kama
Co do Fernando, to biedak nie moze zniesc tego braku zainteresowania :pp
A co do pracy, to dzis w nocy powstanie najwazniejszy rozdzial, linia MSZ-PE, byla dzis hot :)
Ale naprawde nie mam juz sil, siedze po nocach i pisze, rano ide do pracy, w wolnych chwiach korektuje, wracam do domu, na wyklad albo na step, robie kawe, pisze z powrotem i juz odpadam.
Do pelni szczescia brakuje tylko czasu- od poniedzialku sesja PE, za 2 tygodnie praca do Polski, i egzamin u MR Mestre, a o droit compare to juz nie wspomne...
A co do przypisow i cytatow-mozna cytowac rozmowe z kims, albo wyklad ?Bo mam pare takic perelek Wachsmanna.
GRATULACJE NATI !!!!
delagacja Prawo.uni.wroc.pl w stb :) -
Nati
ja tak zrobilam, mialm wyklady z droit institutionel de l'UE z constantinesco i chcilam wkleic taka charakterystyczna mysl, ale gdybym tego nie przypisala, to mogloby glupio zabrzmiec, bo to niby cos takiego odkrywczego, no i zrobilam przypis "V. constantinesco - wyklady)
biedaczku... a ja dolce farniente (slodkie nierobstwo)
no ale do czasu, bo wybywam do uk w next tyg
bizzzzzz
prawo.uni.wroc.pl jest cool!! -
kama
slodkiego nierobstwa zazdroszcze, ja z kolei mam od poniedzialku vanity fair;)
i dziekuje za informacje, bo mam ochote cytowac tego super specjaliste w dosc szerokim zakresie, zwlaszcza jesli chodzi o kontrowersyjne poglady doktryny miedzynarodowej :)
Daj znac kiedy bedziesz do UK jechac, bo musze do ciebie koniecznie zadzwonic; )
moja noc uplywa dzis pod znakiem podmiotow uczestniczacych w postepowaniu, yeah ! i Bog mi swiadkiem skoncze dzis ten rozdzial!
bizzzzz
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
przemo...
suuper.....ciesze sie ze masz juz to za sobą.......
zachecilo mnie to do dalszego pisania swojej :-) -
Nati
no to gratulacje! i wytrwalosci zycze wszystkim, ktorzy jeszcze stukaja!
KAMA TRZYMAJ SIE!! -
kama
Gratuluje serdecznie, moja dopiero 16 czerwca, czyli za 10 dni , a praca jeszcze nie skonczona ..
Od razu pozwalam sobie zyczyc duzo sukcesow w zyciu zawodowym i nie tylko :))
@ nati
Kama sie stara, ale juz padam :(
Moja najwspaniajsza promotor kazala mi jeszcze pododawac analize komparatystyczna wykonywania zawodow adwokata i jego uprawnien w wybranych panstwach rady Europy.Boto wzbogaci prace, skoro to juz zaznaczylam to moze warto rozbudowac ...
Ja juz mam 150 stron ,a tego mi dojdzie jeszcze ze 30 z jej nowosciami, jak napisze wstep i zakonczenie i dorzuce bibliografie to 200 przejdzie jak nic nie mowie juz ze jeszcze nie m jednego rozdzialu; ((
Juz normalnie nie mam sily ,a sesja od poniedzialku i znow 18 gdz dzien pracy , i mam tylko nadzieje ,ze moj szef zwolni mnie z komisji zebym mogla pojsc zdac egzamin z praw czlowieka :( i da mi wolny piatek bo inaczej sie do Polski nie dostane i nie zdaze dowiezc wszystkiego i zalatwic na obrone .
Ech
-
Zimny
Gratulacje dla obu Pań ( Kama i Nati)
Kama nie przesadzaj z materiałami do pracy bo jak tak dalej pójdzie to będzie kolejny podręcznik do wkucia :)))
Pzdr
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Nauka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne