Prawo [3818]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nati

drodzy prawnicy!! jestem magistrem!!!! ale radosc, atak sie balam, ze nie spalam cala noc... do mlodszych roczników: to jest najprostszy egz na studiach!!! ide swietowac i pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!! STRASZNIE jestem szczesliwa :)))))))))
  • myk

gratulacje; )
  • AsiA

gratuluje:)
  • Anonim

ogromne gratulacje :) obfitego świętowania; )
    Pozdrawiam
  • Anonim

rowniez gratuluje;)ja dopiero 2 rok:(
  • Str8

Gratulacje Pani mgr! i milego opijania!;)

Pzdro
  • kama

Nooo; )))))))

Moja droga, a nie mowilam ?A Ty sie balas !
    T'es magnifique ! Mes meilleurs felicitations :D

A tak powaznie to bardzo sie ciesze, i jesli nie Belgia to dalej PE :) Wazne ze bedziemy niedaleko, i naprawde, Nati, dalej obrana sciezka ..

To ja pocieszona Twoimi sukcesami, biore sie do mojej mgrki

Pozdrowienia od Fernando :p
  • Nati

bleeeeee Fernando.....

kurde, a ja serio tak sie ciesze, ale do mnie to KOMPLETNIE nie dociera, ze mam wyzsze wyksztalcenie, jeju wyzsze wyksztalcenie... jestem w elitarnej grupie 10% polakow z wyzszym wyksztalceniem......

bierz sie bierz za prace, aj wiem,z emialm dobra prace, ale gdybym nie byla takim lolkiem i nie stracila claego tygodnia na czytanie "kuriera z warszawy" zamiast na pisanie, to bym ja miala jeszcze lepsza. i nie rob tego co aj zrobilam z przypisami: tzn piszac cos od kogos wstawialm przypis, z postanowieniem,z e "potem" to uzupelnie.... a "potem" oczywiscie nie wiedzialm skad to wzielam i musialam go kasowac i zostawalo czyjes zdanie nieprzypisane...

dziekuje wszystkim za gratulacje!!

• kama

Nooo; )))))))

Moja droga, a nie mowilam ?A Ty sie balas !
    T'es magnifique ! Mes meilleurs felicitations :D

A tak powaznie to bardzo sie ciesze, i jesli nie Belgia to dalej PE :) Wazne ze bedziemy niedaleko, i naprawde, Nati, dalej obrana sciezka ..

To ja pocieszona Twoimi sukcesami, biore sie do mojej mgrki

Pozdrowienia od Fernando :p
  • kama

Co do Fernando, to biedak nie moze zniesc tego braku zainteresowania :pp

A co do pracy, to dzis w nocy powstanie najwazniejszy rozdzial, linia MSZ-PE, byla dzis hot :)
    Ale naprawde nie mam juz sil, siedze po nocach i pisze, rano ide do pracy, w wolnych chwiach korektuje, wracam do domu, na wyklad albo na step, robie kawe, pisze z powrotem i juz odpadam.
    Do pelni szczescia brakuje tylko czasu- od poniedzialku sesja PE, za 2 tygodnie praca do Polski, i egzamin u MR Mestre, a o droit compare to juz nie wspomne...

A co do przypisow i cytatow-mozna cytowac rozmowe z kims, albo wyklad ?Bo mam pare takic perelek Wachsmanna.

GRATULACJE NATI !!!!
    delagacja Prawo.uni.wroc.pl w stb :)
  • Nati

ja tak zrobilam, mialm wyklady z droit institutionel de l'UE z constantinesco i chcilam wkleic taka charakterystyczna mysl, ale gdybym tego nie przypisala, to mogloby glupio zabrzmiec, bo to niby cos takiego odkrywczego, no i zrobilam przypis "V. constantinesco - wyklady)

biedaczku... a ja dolce farniente (slodkie nierobstwo)

no ale do czasu, bo wybywam do uk w next tyg

bizzzzzz

prawo.uni.wroc.pl jest cool!!
  • kama

slodkiego nierobstwa zazdroszcze, ja z kolei mam od poniedzialku vanity fair;)

i dziekuje za informacje, bo mam ochote cytowac tego super specjaliste w dosc szerokim zakresie, zwlaszcza jesli chodzi o kontrowersyjne poglady doktryny miedzynarodowej :)
    Daj znac kiedy bedziesz do UK jechac, bo musze do ciebie koniecznie zadzwonic; )

moja noc uplywa dzis pod znakiem podmiotow uczestniczacych w postepowaniu, yeah ! i Bog mi swiadkiem skoncze dzis ten rozdzial!

bizzzzz

• Anonim

GRATULACJE!!!
  • Anonim

się obroniwszy - 5 i 5!!!
  • Anonim

gratuluję !!!
  • Anonim

graty.. naprawdę!!!!
  • przemo...

suuper.....ciesze sie ze masz juz to za sobą.......

zachecilo mnie to do dalszego pisania swojej :-)
  • Nati

no to gratulacje! i wytrwalosci zycze wszystkim, ktorzy jeszcze stukaja!

KAMA TRZYMAJ SIE!!
  • kama

Gratuluje serdecznie, moja dopiero 16 czerwca, czyli za 10 dni , a praca jeszcze nie skonczona ..
    Od razu pozwalam sobie zyczyc duzo sukcesow w zyciu zawodowym i nie tylko :))

@ nati

Kama sie stara, ale juz padam :(
    Moja najwspaniajsza promotor kazala mi jeszcze pododawac analize komparatystyczna wykonywania zawodow adwokata i jego uprawnien w wybranych panstwach rady Europy.Boto wzbogaci prace, skoro to juz zaznaczylam to moze warto rozbudowac ...
    Ja juz mam 150 stron ,a tego mi dojdzie jeszcze ze 30 z jej nowosciami, jak napisze wstep i zakonczenie i dorzuce bibliografie to 200 przejdzie jak nic nie mowie juz ze jeszcze nie m jednego rozdzialu; ((
    Juz normalnie nie mam sily ,a sesja od poniedzialku i znow 18 gdz dzien pracy , i mam tylko nadzieje ,ze moj szef zwolni mnie z komisji zebym mogla pojsc zdac egzamin z praw czlowieka :( i da mi wolny piatek bo inaczej sie do Polski nie dostane i nie zdaze dowiezc wszystkiego i zalatwic na obrone .
    Ech

• Zimny

Gratulacje dla obu Pań ( Kama i Nati)
    Kama nie przesadzaj z materiałami do pracy bo jak tak dalej pójdzie to będzie kolejny podręcznik do wkucia :)))
    Pzdr
  • 1
  • 2