-
Robert.
wolicie Cafe Cemol czy moze slodki paragraf jest wam blizszy? A mzoe nie zagladacie tam wogole? -
pokraq
podane przez ciebie nazwy nie sa mi znane. wiec moze po swojemu powiem, ze barek na piastow znacznie bardziej mi odpowiada obsluga i jakoscia towarow niz jej konkurent na narutowicza..
.... tylko do tych szklanek brakuje by pani palcem kawe mieszala..brrr.. -
siasia
nie zgadzam sie z przedmowczynia!
Jako stara (sic!) testerka bufetow na WPiA narutowicza rules! -
siasia
-
-
Eldoradekkk
na narutowicza powinni sprzedawać bronxy z kija... nie trzeba by było do netto śmigać!!! -
siasia
-
siasia
a taj w ogole to bufet na piastow jest obskurno-stolowkowy i bar na dworcu glownym ma wiecej duszy niz to miejsce.
a poza tym... wole kawe w szklance od pani ktora zna moje imie w miejscu gdzie jest klimat i zawsze mozna kogos znajomego spotkac niz ... kawe w styropianowym kubku od kolesia na wygwizdowiu dla zaocznych; P -
Eldoradekkk
hehe mnie jeszcze nie znaja z imienia:) moze dlatego ze popeliny jeszcze tam nie narobiłem:) nie pije kawy... jest tak samo niezdrowa jak herbata... fuuu
-
Eldoradekkk
na narutowicza powinien być jakiś szejko-makkwak żeby zjeść można było dobrze... a nie ten szajs z mikrofali:) i ceny jakieś normlaniejsze. Te praktyki mają znamiona czynów niezgodnych z ustawą zwalczaniu nieuczciwej konkurencji:PPPPP -
the black one
ja tam wole na naruta ale zato na piastów jak wchodze to pani od razu szykuje kawe w kubku hehe :) -
viola
tesknie do tej pani w nadzwyczaj krociudkiej spudniczce:(:( robie straj i nie odwiedzam slodkiego:( -
kaktus
na piastow atmosfera przygniata glebokim peerelem. ceny zaporowe niestety:/ za to panie bardzo mile:)
na Narutowicza bardzo sympatycznie:) -
Anonim
-
kaktus
-
ananke
na narutowicza to interes rodzinny, rodzice mojego znajomego prowqadza, obsluguje czesto jego siostra, mam znizke na salatke i zlego slowa nie dam powiedziec!!! :) -
MAK™
-
the black one