PRAWKO [2514]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

Od września idę na kurs i szukam jakiejs dobrej szkoły...Miała być imola, ale wiele osób ja odradza. Ogólnie czytam wiele złych opinii na temat osórdków, które mnie interesowały. Moze ktoś doradzić coś naprawde sprawdzonego?Trochę już tu czytałam na ten temat, ale powtórze topic, bo cholernie mi zależy. Ma byc bezstresowo:)
  • lu

teraz wszedzie ucza bezstresowo, prawie wszystcy to mlodzi kolesie do 30...wiec lekcje sa na luzie, ja bylam w zielonym listku, , bardzo milo jest tez w osrodku Zryw, a bardzo dobrze ucza w takim osrodku na bemowie, na powstancow slaskich, jeden przystanek na wordem, taki maly bialy budyneczek z czerwonym dachem, jak znajde nazwe to napisze, serdecznie polecam...poznalam 1 instruktora z imoli i byl swietny, nie wiem jak inni...
  • Groszek

A ja polecam http://www.autek.pl (nie jestem pewny adresu www), w kazdym badz razie siedzibe maja za ratuszem na bemowie, doskonale widac banerek z przed ratusza wiec trafic latwo :D
    PS. Co do imoli wczoraj przyszla kobieta i sie bardzo skarzyla na imole... Podobno jedyne co robila to jazda z placu bankowego poza warszawe i spowrotem, co lekcja to samo :D Po skonczeniu kursu nie poszla na egzamin tylko do kolejnej szkoly jazdy i tym razem wybrala wlasnie ta za ratuszem :)
  • Anonim

A ja polecam Ośrodek "Egida" na Rostworowskiego 16a, przystanek przed Wordem na Bemowie. Też trafiłam tam z polecenia i musze powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Instruktorzy są bardzo sympatyczni i konkretni, uczą zarówno pod kontem egzaminu, jak i normalnej jazdy, bo nie oszukujmy się, że to wygląda trochę inaczej. Polecam zwłaszcza Pana Andrzeja i Łukasza
  • ...Beatka...

ja polecam MDK-> http://www.mdk.pl jak jakies pytania to daj znać na prv. Ośrodek mieści sie na Żeromskiego, kadra super dobrana, można sie nauczyc i do jazdy i do egzaminu i wogole:)
  • Anonim

no z Imola i tym ze sie jezdzi od bankowego lub pl. konstytucji i z powrotem to fakt. Ja jezdzilam z obu miejsc na modlinska na plac manerwowy a moje prosby o to, aby pojezdzic troche po brodnie, zeby poznac troche trasy egzaminacyjne (zdaje na odlewniczej) instruktor odmowil bo jego zdaniem to nieetyczne. Troche ma racji bo co z tego, ze sie naucze na pamiec? No ale po paru jazdach i klotniach w aucie zgodzil sie na jeden kurs :) Poza tym imola oglasza, ze instruktorzy umawiaja sie w dowolnych miejscach - guuuzik prawda - albo bankowy albo pl.konstytucji i zadne miejsce nie wchodzi w gre. Tam sie spotykaja bo widocznie musza z kumplami poplotkowac :/
  • Anonim

Ja polecam ELITĘ, dobre samochody, porządni instruktorzy- teorię szybko robisz i jazdy razem z nia wiec wyrabiasz sie w okolo 1,5 miesiaca. jak by co-adres: http://www.oskelita.com.pl
  • Imil!!!

a jak tam jest z jazdami w Elicie? umawiaja sie z kursanatami gdzie chca? a da rade tam umawiac sie na jazdy np dzien w dzien?
  • Ola

Dzięki wszystkim za odpowiedzi i okazane zainteresowanie:) teraz po kolei rozkiminiam polecone szkoły:) Pozdrawiam
  • Oluś

Sarbo na bemowie dokladnie naprzeciwko Wordu ma plac manewrowy i jest calkiem spoko ':) ja tam kurs robilam i juz mam prawko,. oprocz tego jezdzilam troche z Imoli i mialam fajnego instruktora pana Piotrka a Crossu na Brodnie absolutnie nie polecam.
  • Anonim

Elita ma glowny plac manewrowy przed stadionem Legii, tam sie mozna umawiac z instruktorem, lub zaleznie od osrodka(maja ich bodajze 5) w jego okolicach- wszystko zalezy jak sie dogadasz z instruktorem. Ja chodzilem w Wesolej i tam umawiali sie ludzie z calej dzielnicy w odpowiednie im miejsca , ale nie wiem jak jest w centrum. Pozdro!
  • Imil!!!

Juz zapisalam sie do tej Elity, ech... nie daja testow, co za skapstwo :P jak sie uczyles na egz teoretyczny?
  • Anette

MDK!
  • margolka

a moze jakies kursy za mniej niz 1000 zl?
  • Martini ; )))

A ja polecam ośrodek w którym pracuje! Pytajcie o co chcecie a na wszystkie pytania odpowiem . Instruktorzy wykwalifikowani i cierpliwi.Nowe samochodziki Opel Corsa oczywiscie , plac manewrowy blisko osrodka podreczniki w cenie kursu , uczymy jezdzic , a nie bierzemy na wycieczki po miescie.Jesteśmy po to zeby uczyc a nie zeby brac kase i jak najmniejszym kosztem wyjezdzic wszystkie godziny z kursantami. Jeśli chodzi o zdawalność to jak narazie jest dobrze, duzo osob zdaje za 1 razem , Ostatnio na 8 osob 6 zdało za pierwszym podejsciem. Ośrodek mieści sie na Tarchominie na ul. Odkrytej 51 tak więc zapraszam. Cena kursu równy 1000zł i my nie nacigamy na kolejne godziny doszkalające tylko uczymy tak zeby to nie było potrzebne. Naprawde polecam !!
  • godia

• Anonim

Ja robiłem kurs w imoli i jestem zadowolony. Polecam szczególnie na kat. A:P
  • Anonim

Szukam szkoły na pradze poludnie.Oglaszaja sie takie osrodki szkoleniowe jak: crossword,kamil,auto szkola-900zł.
    Duzo slyszlam o crroswordzie,no i blisko.Co wybrac?
  • wojtas_1987

"Motor" tez nie jest zły, słowo
  • wojtas_1987

Znajduje sie na grochowskiej, między przystankami Plac Szembeka a Żółkiewskiego ( blizej przystanka Żółkiewskiego)
| |

Egzamin na prawo jazdy...jakieś rady !? zastrzeżenia ?! może odjazdowe przeżycia; ) REGULAMI...

Fotki

Miejsca grona (0)