Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JH

cholera, mieszkam na pradze od 16 lat, a nikogo z Was kurna nie kojarze; D hehe pzdr
  • Anonim

UUUUUUUU TO PRZYKRE...ALE NIE MARTW SIE ..JA OD 22 LAT I TEZ NIE KOJARZE:p
  • ★ ?

Ja tez was nie znam! o! :P
  • Anonim

to mozna sie poznac..prawda???:P
  • Anonim

no ja zaledwie od 3.. lat.. no ale tez nie bardzo.. Was kojarze..:(
  • Anonim

ja niektorych kojarze :D
  • Anonim

Kasiunia kojarzysz mnie?? bo ja niestety nie:(((((( buuuuuuuuuuuuuuuu
  • Anonim

Tak kojarze cie :) czasami mijamy sie na ulicy.. poza tym znam cie przez pewne osobki :)
  • Arturr

a ja kasie kojaze; ]

:D
  • Anonim

No ja niestety tez jakoś nie zabardzo :(, może nie bywacie w moich rejonach. Może napiszcie w jakich rejonach się poruszacie. Ja np Wileńska, Stalowa itp. Może ktoś z was chodził do 127 Sienkiewicza
  • Anonim

Kasiunia to mnie zaskoczylas:) przez jakie osobki??? hmmmm:P Slowo daje ze nie kojarze Cie buuu...ale wstyd:p Gdzie mieszkasz na Pradze??
  • Anonim

ja na Linneusza.. a ciebie kojarze bo np kiedys bylas na obozie z moja kolezanka i spotykalas sie z moim kolega :) hehe ale ten swiat maly co ?
  • Anonim

NO NO MALY:)) A JAKIE OSOBY MASZ NA MYSLI?? HMM...JAKA KOLEZANKA I CO ZA KOLEGA???
  • Anonim

ALE CHYBA JUZ WIEM...HEHE ..MOWISZ O EWIE Z TARGOWKA I PEWNIE O KRZYSKU Z TARCHOMINA..TAK???
  • Anonim

a ja nikogo nie kojarze:D
    hehe kurna jeszcze żyje wczorajszym meczem!!! A melanz trwaa:P
  • ★ ?

Nadal nie kojarze :P
  • Anonim

a ja wam powiem ze Praga bedzie miala ładną flage:]
  • Anonim

jaka flaga?? o co chodzi? mozna troche jasniej ...
  • Anonim

hehe a ja sobie mieszkam od 18 lat na pradze no i prosze Izoonie znam Kasie znam Kalifa znam i jaki problem? :D reszte mozna poznać
  • Anonim

PRAGA NAJLEPSZA JEST....a pozostale osobki ....mozna poznac..zgadzam sie Aniu:P