-
Anonim
polecane i nie polecane w Warszawie
firma która wywiązuję się z umowy i traktuje dobrze pracownika.
Czarna lista.
1. call center na nowym świecie, przy arkadii, przy metrze ursynów wilanowska mail XXXXGROUP@WP.PL
2. call center poland przy metrze służew
do 120h dla osób bez doświadczenia 6zł netto
brak zapewnionej pracy każdego dnia
przy niskich wynikach zwalnianie do domu z projektu
przy końcówce bazy klientów zwolnienie do domu z projektu.
czas za który płacą to 35 min rozmowy na całą 1h pracy
10 min co godzine przerwa
obcinanie godzin pracy z programu w którym wpisujesz kiedy pracujesz.
i dużo wiecej atrakcji...
3. holiday travel center na sadybie ul.klarysewska 49
Praca ankieter
Wynagrodzenie
300 zł podstawa w pierwszym miesiacu
400 zł po 2 miesiacach przepracowanych
500 zł po 3 miesiacach
2--3 zł od ankiety zaakceptowanej przez szefową firmy
4.firma call center przy ulicy tamka 38/ praca ankieter
Wszystkie oferty tych firm są umieszczanie często na gumtree.pl -
Anonim
ul. krasińskiego 41a od burakowskiej sady żoliborskie 3lok 1pietro
Nie polecam tej firmy. -
OLena.
-
o.
>cubeline napisał
>ul. krasińskiego 41a od burakowskiej sady żoliborskie 3lok
>1pietro
>Nie polecam tej firmy.
ja rownież :( polecam firmie zmiane pani na recepcji. Takiego chamska jeszcze nie widziałam -
-
Ash
Ja jeszcze dodam call center na przeciwko Galerii Mokotów. Walter coś tam.
Szkolenia były miłe, ale praca tam to katorga. Liderzy są tak chamscy i nieprzystosowani, że szkoda słów, zdarza się, że przychodzisz (po wpisaniu się w grafik, oczywiście), a nie ma miejsca dla Ciebie. W ogóle wpisywanie w grafik zajmuje im tydzień i nikt nic nie wie. Płacą 7 zł za godzinę, mają jakiś beznadziejny program na komputerach a przy stoliki nie można mieć nawet wody mineralnej. No i umowa zlecenie, teoretycznie można wypracować dowolną ilość godzin, ale w praktyce, po szkoleniach (oczywiście za szkolenia nie płacą), okazuje się, że minimum 160 godzin i przynajmniej dwie soboty w miesiącu po 8 godzin, bo inaczej wywalają i mogą nie zapłacić. -
** Kari ** muua =*
Hej
ja dzisiaj sie zatrudnilam wlasnie w tek firmie na krasinskiegio :)
co jest w niej nie tak? ja uwazam ze na pierwszy rzut oka robi wrazenie atmosfera -
justyyy.
-
Glamorous
-
AF
-
<=KoCiAcZeK=>
Może ktoś się wypowie dokładniej na temat tego Call Center na Krasińskiego 41a, a nie piszecie tylko ze nie polecacie -
** Kari ** muua =*
Mi się podoba. Jestem juz trzeci tydzien. Atmosfera jest taka jakiej nigdzie indziej nie znajdziecie. Ludzie ktorzy tam pracuja rewelacja. Myzyka glosno puszczana. Karaoke, kabarety itp
Jedyna wada jest to ze nie ma podstawy wszystko zalezy od prowizji dlatego wiele osob po 1 dniu nie przychodzi badz po tyg sie zwalnia. Prawda jest taka ze w pierwszym tyg jest kiepsko, nie ma sie doswiadczenia i trzeba wbic sie w rytm ale jesli jzu Ci sie uda to robiac 3 podpisane umowy dziennie co nie jest duzo bo 3/4 osob robi minimum 5umow dziennie to masz na reke juz ponad 3tys. -
Anonim
>Glamorous napisała:
>do czarnej listy dopisuje voice cc na mokotowie... porazka !
>
dlaczego? -
Ewelina
Mam pytanie odnośnie firmy przy ul. Krasińskiego, czy podpisuje się tam umowę? i czy są wypłacalni? proszę o odp. -
Anonim
na forach piszą różne rzeczy... :) mnie przyjęli, przeszłam szkolenie, wszystko fajnie pięknie... przyszłam do pracy i okazuje się... że przyjęli więcej osób niż mają stanowisk... zaczęło się poszukiwanie miejsc, po 3 godzinach obiecywania,że miejsce i słuchawki się znajdą odprawili mnie i kilka innych osób do domu z tekstem : "zadzwonimy, jak tylko jakieś miejsca się zwolnią"... no sory... niepoważna firma, strata czasu. No i jak dla mnie ogromnym minusem jest brak podstawy pensji... w innych miejscach wiesz chociaż po co wstajesz i że wyjściowo masz powiedzmy 1000 zł a tu... Więcej napisać nie mogę, poznać się nie dali od środka, ze strony organizacyjnej, jako pracodawcy dla nowych klientów... zwyczajnie wyszli w oczach ludzi śmiesznie.
firma na Krasińskiego nazywa się : Polskie Centrum Promocji Biznesu
Łatwiej będziecie mieli poszukać na forach co to za ancymony; ) -
Thank God I'm a Woman
Powiem tak:
Ja pracuje na Kraśnickiego. Dziś był mój 5 dzień. Jestem meega zadowolona. Świetni ludzie, genialna atmosfera.
Przyszłam tydzień temu w poniedziałek na spotkanie. Pogadaliśmy, następnego dnia na szkolenie. szkolenie było fajne. Osoby, które zostały zapamiętane na szkoleniu zostały zaproszone na dzień próbny do pracy. Nie dziwię się jak ktoś siedział cicho w kącie i w ogóle się nie odzywał, że do niego nie zadzwonili. Ta praca jest dla osób wygadanych, wyszczekanych, pewnych siebie, z poczuciem humoru i oczywiście dla osób które umieją radzić sobie ze stresem.
Wszyscy jeżdżą po tej firmie bo tam byli i zwolnili się po 1-3 dniach - bo im nie szło. I gadają, że było źle.
Taka prawda. Zaczynałam z kilkunastoma nowymi osobami. Zostało kilka. Większość osób się zwolniło bo się nie nadawali i mówili to otwarcie. Sorry, jak ktoś robi 1-3 umowy dziennie, a czasem w ogóle to się nie dziwie, ze się demotywuje.
Ja po 5 dniach mam 27 umów. Wiem, ze potrafię.
Więc proszę osoby zawiedzione swoimi zdolnościami aby kierowały swój żal gdzieś indziej.
-
Anonim
-
Anonim
poza tym masz jakieś 5 aktywacji dziennie, więc nie masz za bardzo czym się chwalić :P -
ilona .
-
Thank God I'm a Woman
-
iśka
najgorsze call centre to netia w babka tower a to gdzie ty pracujesz ma tego samego szefa.szkolenie porażka - bo co to za szkolenie każą słuchać 2-3h a później dzwonić?
zwolnili mnie po tygodniu razem z jakimiś 10-15 osobami bo mieli taki kaprys, żadnego powodu konkretnego nie usłyszałam, jak już odejdziesz mają cie w dupie, kasy nie dostałam za przepracowanych 40 godzin + prowizje, musiałam jeździć płaszczyć się, wykłócać i tak mi to jajco dało.
Sandra, byłyśmy razem w voice na szkoleniu, czemu odeszłaś? xD
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne