Praca - ogłoszenia pracodawców [3520]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ɐısuʇɹɐ

Aby panował jakiś ład postanowiłam założyć osobny temat dotyczący internetowego marketingu.
    Tak więc wszystkie ogłoszenia o tej tematyce proszę umieszczać tutaj.
  • SKORPION

Ogłoszenie dla chcących zarabiać i poznać nowe mozliwości finansowe:

Zapraszam na mój profil gdzie są do obejrzenia i wysłuchania 2 prezentacje o biznesie,

rozmawiam tylko z osobami zainteresowanymi tym konceptem w innym przypadku nie traćmy na siebie czasu, pytania na skype: adam-1
  • ♥Martuś Warszawa

Szukamy pracownikow do pracy w domu!!. To jest zabawne, proste i zajmuje jedynie kilka godzin dziennie. Ustalasz własny rozkład. Jeżeli masz komputer i dostęp do Internetu, to jesteś gotowy do pracy. Skontaktuj się wysyłając e-mail na adres marta_strasinska@o2.pl
  • MAGDA

Witam serdecznie,

Mam ofertę pracy dla każdego z dostępem do Internetu chęcią aktywnego działania w serwisach społecznościowych i zacięciem do prowadzenia aktywnych dyskusji.
    Wystarczy kilka minut dziennie, bądź wieczorowo: )za leży od Was i Waszego czasu.
    Można zarobić nawet 5 tyś w miesiącu!
    Wystarczy rozmawiać, dyskutować, gadać :)
    Wszelkich chętnych zapraszam na prv
  • Anonim

My Search Funds jest firmą typu Get Paid To Search, w Polsce nie jest to popularne, ponieważ przeważnie firmy te nie akceptują naszego kraju, lecz w tym wypadku jest inaczej - My Search Funds akceptuje Polskę jak i prawie wszystkie kraje na całym globie. Siedziba firmy znajduje się Wielkiej Brytanii (numer firmy to 5955358), zarejestrowane biuro firmy:
    Unit 1A, Wrexham Enterprise Park, Ash Road North, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9JT.
    Są jednostką zależną od prywatnego Alpexus Ltd spółki posiadającą sieć firm marketingowych, która została założona w 2004 roku.

My Search Funds jest partnerem internetowej wyszukiwarki Ask.com, która płaci dla My Search Funds za generowaniu wyszukiwań w jej wyszukiwarce i rzecz jasna za odwiedzanie stron reklamujących się w niej.

My Search Funds płaci nam za wyszukiwanie w Ask.com a stawka za jedno wyszukiwanie wynosi 0.025 £, co może nie wydawać się dużo, jednak w perspektywie codziennego, normalnego użytkowania okazuje się bardzo korzystne.

Wypłaty pieniędzy w My Search Funds realizowane są na dwa sposoby przelewem bankowym lub poprzez PayPal (darmowe konto internetowe umożliwiające międzynarodowe płatności). Minimum do wypłaty wynosi 20 £, czas realizacji wypłaty to maksymalnie 45 dni, zażądanie wypłaty odbywa się automatycznie pod koniec każdego miesiąca i po przekroczeniu minimum.

Pamiętaj, że wynagrodzenie za wyszukiwanie dodawane jest tylko w dni robocze, czyli od poniedziałku do piątku, gdy wyszukamy w sobotę i w niedzielę wynagrodzenie dostaniemy w poniedziałek (nie ma obaw, wszystko jest naliczane, pojawia się po prostu z opóźnieniem).

Maksymalnie jednego dnia możemy wyszukać 80 - 100 stron, przy czym nie należy tego robić w 5 minut tylko w jakiś odstępach czasowych, ponieważ firma może pomyśleć, że sztucznie nabijamy sobie pieniądze i zablokuje konto. Konto zostanie również usunięte jeśli nie jest aktywne przez dłuższy czas (uniemożliwia to zarabianie na samych prowizjach). Nie można zakładać paru kont z tego samego IP komputera.

Samemu, z własnych wyszukiwań zarabiasz ponad 200 zł, ponadto otrzymujesz prowizję od każdej poleconej osoby i jej wyszukiwań.

W My Search Funds istnieją 3 poziomy poleconych, wynoszą kolejno 10%, 5% i 2.5%.
    Może nie wydają się imponujące, ale zwróć uwagę na poniższą kalkulację:

80 wyszukań w ciągu dnia = 2£,
    co w ciągu miesiąca daje około 60£ (czyli przy obecnym kursie funta, ponad 250 zł!),
    przy czym warto zaznaczyć też, że od każdej poleconej osoby przy kolejnych poziomach otrzymuje się prowizję co może dać
    nawet 1500£ w skali miesiąca, czyli prawie 6500 zł!!!

Nie trzeba skomplikowanych obliczeń aby zobaczyć, że opłaca się zmienić dotychczasową wyszukiwarkę na My Search Funds. Zarejestruj się już teraz, zajmie Ci to tylko chwilę!

http://www.mysearchfunds.co.uk/appl...

NIC NIE TRACISZ, MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ!

• ...Czar0...

witam no byłbym zainteresowany ale o co chodzi ?
  • Hannibal Lecter

Ja tylko chciałem zauważyć że umieszczanie na gronie ogłoszeń takich jak to dwa posty wyżej, jest niezgodne z regulaminem i ścigane dosyć mocno przez administrację serwisu.
  • Katie :*

Myślę, że zanim zaczniecie szukać, warto przeczytać to

http://www.lekko.o2.pl/artykul/244/...

taki mały poradnik dla szukających :)
  • anka

poszykuwany ratownik wopr na obóz harcerski, który odbedzie sie na mazurach nad jeziorem gromskim. obóz zaczyna się 23.06 (wyjazd o 8 z Warszawy) a konczy się 20.07
    wyżywienie i dach nad glowa masz zapewnione+dobra zabawa!

wszelkie inne informacje uzyskać możesz dzięki komendantowi pod nr tel: 501244505
  • ...

- Poszukuję ludzi w Warszawie, bądź okolicach, mogących podjąć pracę praktycznie od zaraz, którym oferuję:
    *karierę i jej gwarancję
    *nominację za osiągnięcia
    *wynagrodzenie bez granic (TO WKŁAD TWOJEJ PRACY DECYDUJE O TWOJEJ PENSJI)
    *samodzielność bez ryzyka
    *dodatkowe wykształcenie
    *elastyczne godziny pracy

-Wymagam:
    *wykształcenia przynajmniej średniego
    *elokwencji i inteligencji
    *odrobiny zdolności interpersonalnych
    *chęci rozwoju i sumienności

Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną.
  • Kachna

Chcesz wziąć udział w tworzeniu konkurencyjnego na rynku oprogramowania do informatycznego zarządzania firmą?
    Chcesz zdobyć niebagatelne doświadczenie w międzynarodowej
    firmie zarządzanej on-line?
    Bazy danych Oracle nie stanowią dla Ciebie tajemnic i chcesz pracować na stanowisku:

PROGRAMISTA ORACLE

Co możemy Ci zaoferować?
    * niebagatelne doświadczenie w unikalnie zarządzanej firmie
    * udział w tworzeniu informatycznego systemu do zarządzania firmą
    * stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia w dynamicznie rozwijającej się firmie
    * pracę nad ciekawymi projektami z obszaru IT
    * szkolenia podnoszące kwalifikacje

Jakie wymagania musisz spełnić?
    * wykształcenie wyższe informatyczne (lub w trakcie ostatnich lat studiów)
    * bardzo dobra znajomość programowania baz danych Oracle, MySQL
    * znajomość programowania PHP, szablonów PHP (Symphony)
    * znajomość języka angielskiego umożliwiająca czytanie dokumentacji technicznej
    * duża samodzielność, odpowiedzialność i dobra organizacja
    * zdolności analityczne, umiejętność pracy w zespole
    * mile widziana znajomość języka Java, JavaScript (Propotype), technologii AJAX

Jaki będzie Twój zakres obowiązków?
    * programowanie baz danych
    * programowanie aplikacji internetowych
    * udział w tworzeniu oprogramowania do internetowego zarządzania firmą

Jeśli chcesz dołączyć do naszego zespołu i uczyć się od najlepszych – wypełnij formularz aplikacyjny na stronie firmowej http://www.polconstruct.com oraz dołącz swoje CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny.
  • Anonim

Zarządzający Systemem Web pilnie zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania dalszych informacji wyślij e-mail: maitresse1@wp.pl (wszelkie pytania proszę wysyłać na podany adres e-mailowy, a nie na gronie).
  • Ryszard

Przeczytaj tekst zajmie Ci on 5 minut!
    To nie żaden żart!
    Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie!
    Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : )
    Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Ehe, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji.
  • Ryszard

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!
  • Ryszard

Wszystko czego potrzebujesz to:
    - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),
    - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!
    Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na WWW.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku.
    KROK 1
    Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem):
    "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej."
    CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!
    To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć . Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
    Oto obecna lista:
    1. Nr konta: 30 1160 2202 0000 0000 1405 7892
    2. Nr konta: 77 1140 2004 0000 3202 4507 4520
    3. Nr konta: 66 1140 2004 0000 3102 5342 0938
    4. Nr konta: 24 1140 2004 0000 3702 5287 4126
    5. Nr konta: 66 1140 2004 0000 3102 5342 0938
    6. Nr konta: 85 1140 2004 0000 3402 4926 1186
  • Ryszard

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! Jeżeli chcesz być dwa razy na liście to wpłać po 5 zł na pierwsze 2-ie pozycje .
    KROK 2
    Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 6. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5, 6 do przodu, tak żeby konto nr.2 było na 1-szym miejscu ,konto3 na 2-im miejscu itd. Żeby twój nr . Konta był na 6-stym miejscu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (bo im dłużej twój nr . konta będzie w tym ogłoszeniu tym więcej zarobisz ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!
    Nie zwlekaj, czas ucieka później już może cała polska o tym wiedzieć!
  • Grupa Finansowa

Firma działająca w branży finansowej poszukuje do oddziału w Warszawie osób na stanowisko:

KIEROWNIK ZESPOŁU
    oraz
    DORADCA FINANSOWY

Od kandydatów oczekujemy:
    • Wykształcenia min. średniego
    • Doświadczenia zawodowego popartego sukcesami
    • Wysokiej kultury osobistej i właściwej prezencji
    • Umiejętności pracy w zespole i chęci stałego podnoszenia kwalifikacji
    • Umiejętności budowania i utrzymywania trwałych i efektywnych relacji z klientem
    • Optymizmu, otwartości i pewności Siebie
    • Ambicji oraz wytrwałości w realizacji celów

Kandydatom oferujemy:
    • Pracę w dynamicznym zespole sprzedażowym
    • Miłą i koleżeńską atmosferę
    • Najlepsze na rynku warunki wynagrodzenia
    • Rozwój zawodowy w oparciu o sprawdzone międzynarodowe wzorce
    • Długoterminową perspektywę współpracy w oparciu o jasno i precyzyjnie określoną ścieżkę kariery
    • Atrakcyjny pakiet świadczeń socjalnych
    • Nowoczesne narzędzia niezbędne do wykonywania pracy
    • Profesjonalny system szkoleń (szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne)

CV prosimy wysyłać na doradca_bank@gazeta.pl

Do przesłanej oferty prosimy dołączyć klauzulę: “Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. dz. U. Nr 133, Poz. 883 ). “
  • Anonim

i jestem :)
  • Pepito

wypełnianie ankiet przez internet, takie badania rynkowe.

szczegóły:

http://badanie-rynku.net.pl/index.p...
  • Dexter

Internetowe badania rynku :

http://badanie-rynku.net.pl/index.p...
| |

Możliwe, że praca nie jest rzeczą przyjemną, ale przecież gdzieś trzeba rano pójść." autor:...

Fotki

Miejsca grona (0)