Praca w Warszawie oferty z Warszawy i okolic [4908]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rafik

Tego typu ogłoszenia zamieszczamy tylko tu
  • Dominika...

Poszukuję pracy w Warszawie na stałe. Jestem studentką zarządzania. Studiuje dziennie ale moge pracować ok.3-4 dni w tygodniu w roku akademickim.W czasie wakacji mogę pracować pon-pt. Mam doświadczenie w pracy w biurze,dobrze dogaduje sie z ludźmi. Bardzo mi zależy na znalezieniu pracy.
  • Anonim

Szukam pracy dorywczej na caly sierpien w weekendy tez moge pracowac
  • Anonim

Witam Mam na imie Marcin Mam 17 lat i szukam pracy na Sierpien interesuje mnie każda oferta pracy jestem sumienny odpowiedzialny chetnie przyjme kazdą oferte pracy na terenie warszawy i okolic jak by ktos sie zainteresował moją ofertą to zapraszam na moje gg 8981797.
  • At the Copa, Copacabana...

Witam serdecznie,
    Licencjonowany Informatyk o specjalizacji bankowość szuka pracy w Warszawie. Staż również mile widziany. Zainteresowanym mogę przesłać aktualne CV.
    Pozdrawiam
  • Magda

Szukam pracy dorywczej na cały sierpień.Mam doświadczenie w rozdawaniu ukotek.Mam 18 lat.
    magdab@autograf.pl lub przez grono
  • Klαudiα

szukam pracy
    19 lat, skończone LO, matura, od pazdziernika studentka EWS zaocznie

czekam na wszelkie propozycje!
  • kaś

szukam pracy w charakterze kelnerki/ baristki.

o mnie:
    - studentka
    - 22l
    - doświadczenie
    - dyspozycyjność

Cv na życzenie pracodawcy

pozdrawiam czytających
  • Sylwia Sz.

Jestem absolwentką III-letnich studiów w zakresie filologii skandynawskiej (język szwedzki) ze specjalizacją tłumaczeniową oraz równocześnie studentką III roku filologii angielskiej UW. Znam również język niemiecki (rozszerzona matura).
    Poszukuję pracy najchętniej w charakterze:
    -asystentki- tłumacza
    -tłumacza
    -lektora języka szwedzkiego oraz angielskiego

Mam doświadczenie w nauczaniu języków obcych oraz tłumaczeniach pisemnych, a także ustnych (tłumaczenie spotkań biznesowych na Targach Produktów Koreańskich). Bardzo szybko się uczę i chcę poszerzać swoją wiedzę i kompetencje!

Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny
    sylvia.szczepanek@gmail.com
    504 038 098
  • Anonim

Witam. Jestem tegorocznym maturzystą i poszukuje pracy. Jestem sumienny i komunikatywny nie boję się wyzwań. Obecnie pracuje w firmie doradztwa finansowego ale poszukuję jeszcze jednej pracy. Bardzo mi na tym zależy. Mój mail gb2402@gmail.com
  • Magda

Witam. Podejmę jaką kol wiek prace . posiadam książeczkę sanepidu mam doświadczenie w pracy w gastronomi i na kasie gdyż pracowałam w ostatnim czasie w barze szybkiej obsługi. nie i boje się ciężkiej pracy jestem sumienna uczciwa i pracowita . jeżeli ktoś był by zainteresowany moją osobą proszę o kontakt na gronie bądź na e-maila amelka1718@wp.pl
  • Oskar

19 lat, LO, od października student Warszawskiej Szkoły Reklamy - fotografia reklamowa [zaoczne] :)
    czekam na jakieś propozycje :)
  • ∂gacia.

Agata, 19 lat, absolwentka Liceum, od października zaczynam naukę w trybie zaocznym w Warszawie, zatem będę osobą w pełni dyspozycyjną. Szukam pracy w charakterze kelnerki/barmanki/ bądź innej, od zaraz.
  • Steve

Szukam pracy! WARSZAWA

Jestem studentem II roku psychologii na Uniwersytecie Warszawskim i szukam pracy biurowej, bądź przy portalu internetowym (pisanie newsów; recenzja muzyki) ew. pracy za barem (jestem gotów wyrobić sobie książeczkę sanepidu i zrobic odpowiednie badania, jeżeli zajdzie taka konieczność).

-Biegła obsługa komputera w aplikacjach MS Office (MS Word, MS Excel, MS Access, MS Powerpoint)
    - tworzenie prostych stron www
    -prawo jazdy kategorii B (3 lata)
    - Biegła znajomośc języka angielskiego i j.hiszpańskiego w stopniu podstawowym

- Doświadczenie w pracy na niekomercyjnym portalu przy redagowaniu i tłumaczeniu newsów
    - Tworzenie tekstów, recenzowanie
    - Zdolność analitycznego myślenia
    - Zdolność do adaptacji w nowych warunkach

Pasjonuję się muzyką, dlatego bardzo mile widziane oferty pracy związane w jakikolwiek sposób z rynkiem muzycznym (w grę wchodzi każdy rodzaj muzyki *szczególnie jazz!*) bądź z tematyką psychologiczną.

Proszę o kontakt pod adresem stv1899@gmail.com bądź pod nr telefonu 502 617 550

Szukam pracy! WARSZAWA
  • Irrilevanta Sebiamo

(Warszawa) Podejmę się pracy od zaraz!

Tegoroczna maturzystka podejmie się pracy od zaraz, na pełny etat, do końca września, potem chętnie kontynuując pracę, zmieni jej wymiar, na 3 dni w tygodniu.

Umiejętności:

* Znajomość Windows XP oraz Windows Vista na poziomie zaawansowanego użytkownika.
    * Bardzo dobra znajomość programów Word, Excel oraz podstawowa znajomość Power Point.
    * Duże doświadczenie przy korzystaniu z Internetu.
    * Znajomość programu Adobe Photoshop w stopniu dobrym.

Dodatkowe Kwalifikacje:

* Znajomość języka angielskiego: dobra bierna/ przeciętna czynna.
    * Doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej.
    * Zdecydowanie i zaangażowanie.
    * Możliwość podjęcia pracy na pełen etat od zaraz.

Kontakt na priv,
    e-mail: anielka200@tlen.pl
  • Anonim

Witam !

Poszukuje literatury traktujacej o podejsciu i komunikacji z
    klientem.

Chce poznac swiatowe standardy oraz podszkolic sie w
    temacie.
    Kupilem ostatnio ta ksiazke :

http://www.allegro.pl/show_item.php...

ale to jeszcze za malo , cos polecacie ?
  • Że what ??

Witam

Tytułem magistra ukonczyłem na WSFiZ psychologie o specjalności media i reklama.
    Obecnie szukam praktyk/stażu w agencji reklamowej, domu mediowym bądz stacji telewizyjnej.

Bliższe informacje ( CV) na temat mojej osoby, jak też pytania prosze kierowac na mail blast_ek@o2.pl

Pozdrawiam
  • ღ...Eve...ღ

Mam 17 lat. Jestem energiczną, komunikatywną i wesołą osobą a zarazem rozsądną i odpowiedzialną. Szukam pracy w charakterze hostessa, praca w sklepie, kelnerka, opieka nad dziećmi, fotomodelka itp. Mam duże doświadczenie w hostessingu i niewielkie w fotomodelingu. Znajomość jęz. angielski i niemiecki. Podejmę pracę od zaraz. Posiadam książeczkę.
  • Kasia K

jestem mgr administracji, specjalizacja - zamowienia publiczne, szukam pracy biurowej od zaraz! jestem po stażu w banku, mam prawo jazdy, umiejętność komputera dobra.
  • ***** MaRtA *****

Czesć . Szukam osoby do pracy w sklepie z art. dziecięcymi. Tylko w tygodniu, jeśli jestes zainteresowana to odpisz
| |

Grono przeznaczone jest dla firm szukających pracowników w Warszawie i okolicach jak i osób szuka...

Fotki

Miejsca grona (3)