- 1
- 2
-
Okrutnik
Co sadzicie na temat nowych piosenek SNL ???
Ktora jest wedlug was najbardziej doskonala
jak dla mnie prawie wszystkie sa hiciarskie !!!
nie ma to jak Grabaz i jego plynna reka w pisaniu tekstow :))))))))))
czekam na uwagi..... -
Anonim
-
Owca
-
Wojsz
projekt "pila tango" ma wyjsc gdzies tak kolo wrzesnia o ile mnie pamiec nie myli; ) w kazdym razie nowe piosenki (zakladajac ze mamy na mysli "hasta siempre" czy tez wlasnie "pila tango" sa fajne nawet bardzo moze za dlugie czasami :P) -
-
Joe'maica
Roboczy tytuł płyty Piła Tango, jeśli się nie mylę i jeśli się nie mylę wyjdzie na jesieni.
A songi nowe pozytywnie rozwalają i wchodzą w jaźń i wyjść nie chcą. Wszystkie.
Dzień dobry, Jedna taka szansa na sto, Niecodzienny szczon i Strachy na lachy - piękne! Po prostu cud, miód i orzeszki! -
Owca
No to jednak nie jestem ułomna.
A od kiedy to PIŁA TANGO jest nowa?
To ja to w zesłym roku w marcu na koncercie słszałam już....więc raczej. No cóż.
A ja powiem po raz setny: NIE MAM NADAL PIŁY TANGO na kompie....No niech mi kto pośle
:((((( -
Wojsz
Owca podaj mail a Ci posle jak bede w domu czyli za jakies 3 godziny; ) -
Okrutnik
do studia maja juz wejsc w czerwcu......co mozna przeczytac na stronie SNL.....hehe myslalem ze kazdy juz nia zyje !!!!!!!
kilka nowych piosenek mialem na mysli"
1) Hasta Siempre
2) Pila tango
3) Jedna taka szansa na sto
4) Niecodzienny szczon
5) Dzien dobry (nie jestem pewny tytulu)
6) List ....
7) Mada K.
tyle na razie pamietam chyba jest ich wiecej....
aha i jeszcze nowa wersja "czarny chleb i czarna kawa"..... -
Joe'maica
Dzień dobry (bo chodzi o to by od siebie nie upaść za daleko)
List św Pawła -
Owca
Ja chcę tego posłuchać<buub>
Pomóżta!!!!; (
Bo przestanę oddychac jak mi tego kto nie da :P -
Anonim
No moje typy to "List do św. Pawła" i "Jedna taka szansa na sto":)))), ale myśle że cała płytka będzie zajefajna:)
Owca strasznie cie przepraszam ale mi ostatnio wszystko szwankuje i nawewt glupiego maila wysłać nie mogę, nie mówiąc o piosence.... -
Anonim
-
Okrutnik
typujac:
nr 1) Pila tango (szczegolnie ta z koncertu woodstock)
nr 2) Jedna taka szansa na sto (Hybrydy)
nr 3) Czarny chleb i czarna kawa (jak dla mnie milon razy lepsze wykonanie od podstawoego - nisamowite wraznienie zrobil ten kawalek na mnie w Hybrydach !!!!)
a reszta piosenek (takze nowcyh zaslyszanych na wspomnianym koncercie)
jest rowniez na wysokim poziomie.....
Grabaz czasem "rzuci" z kapelusza ckliwymi slowami
"moze powinnismy odpowiedziec sobie sami kiedy zaczelismy sie dotykac spojrzeniami"
:)))))))))))) -
karol
Strachy na Lachy wersja koncertowa z Hybryd tegorocznych poezyjna, ehhhh :]
No i Dzień Dobry poezyjne, tak na maksa :]
ilekroć tego słucham to się bosssssko robi; )
a Piła Łuctokowa ze wszystkich "Pił" jakie posiadam rzeczywiście chyba najlepsza; ] to przez klimat niewątpliwie :) -
Anonim
Owca jak nie masz jeszce tych piosenek to sprawdz tu:
http://d3.my ftp.org/mp3/
daj znac czy uda Ci sie sciagnac cosik; ] -
Owca
Oh...wielka dziękówa - nie miałam tej Piły Tango....:)))
Teraz jestem cała w skowronkach (bo ją mam) i mogę iść się wydurniać na ulicy z discmanem na uszach :)))
Jeszcze raz dziękówa de_tszy :*
I w ogóle mam teraz dooooobry humorek.
No i dziękówa też dla JOE :)))) -
Most awesome Noun in the world
em... no ja zasadniczo słyszałem tylko piłę tango i hasta siempre... piła tango niezła, hasta siempre nie podobuje mi się, może dlatego, że nie jestem che-owcem; ). No ale nic, pożyjem, obaczym. Szczerze mówiąc to na wrzesień czekam ze względu na nowego systema, a strachy będą zapewne przy okazji; ).
BTW. ma ktoś może jakąś studyjną wersję order of the soul pidżamy? -
Anonim
Nie moge sie doczekac nowej plyty SNL a w szczegolnosci piosenki Dziendobry :D Slucham praktycznie na okraglo bootlega z ta piosenka nagranego przez mojego kolege z Torunia. No nie moge... myslalem, ze plytka ma wyjsc w pazdzierniku/listopadzia a tutaj taka niespodzianka... jakos wytrzymam do wrzesnia... musze :) -
xɘro
chyba nie ma studyjnej wersji laidback.
ja to umieram przy 'jedna taka szansa', no i przy 'niecodziennym szczonie'
'hasta siempre' to już od dawna uwielbiam
no i meine libe dammen meine liebe herren, nie znam tytułu, miodzio
no i nagranie z hybryd rządzi, szkoda tylko, że je popsułam swoimi jękami :P -
królik
heh z nowych kawałków miałam do czynienia tylko z paint it black, piła tango i hasta siempre i z tego najbardziej pasuje mi chyba paint it black; ]
btw ma ktoś może jakoś się podzielić resztą nowych kawałków ? też chcę posłuchać :P
- 1
- 2