Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ninja

ten wątek to miejsce na Twoje ogłoszenie:

- SPRZEDAM
    - KUPIĘ
    - WYMIENIĘ
    - SZUKAM MIESZKANIA
    - SZUKAM PRACY
    - DAM PRACĘ
    - ODDAM ZWIERZAKA W DOBRE RĘCE

itp...
  • Anonim

dodaj jeszcze
    -SZUKAM DZIEWCZYNY
    -SZUKAM TOWARZYSTWA NA WYJŚCIE NA PIWO
  • EBRU

z calym szacunkiem, ale wydaje mi sie, ze zrobi sie z tego mega burdel, a ogloszenia poginą ze wzgledu na duzą ich ilość. wystarczy 1 dzien nie byc na gronie i utonie się w nawale komunikatów!
  • ninja

>EBRU napisała:
    >z calym szacunkiem...

dyskusja jest tutaj:
    http://grono.net/forum/topic/637077...
  • benda

jest praca na kasie na lodowisku na malcie.szczegoly na prv
  • Anonim

kupie/przyjme trabanta z motorem 1.1, wersja sedan, na chodzie.
  • Szukamy chetnej, pełnoletniej dziewczyny do pracy przy akcji informacyjnej dot. znanej marki papierosów w hurtownii w Gnieźnie. Praca w godz 8 do 15 - nawet od jutra, przez tydzień. Stawka 10 zł netto za godzinę pracy.
    Płatność przelewem zaraz po skończonej pracy.

Zainteresowne dziewczyny proszę o kontakt przez grono z pozostawieniem nr telefonu bądz na adresy podane poniżej.

ATOM PROMOTION
    ul.Szobera 5/8
    01-318 Warszawa
    tel +48 605 603 088
    tel/fax +48 22 664 97 06
    biuro@atompromotion.com
  • CubaaaLibre

E_misja Interactive 360 poszukuje:

Junior Account Managera

Miejsce pracy: Poznań

Zakres obowiązków:
    • Zarządzanie bieżącymi projektami
    • Współtworzenie strategii działań reklamowych
    • Utrzymywanie kontaktów w klientami

W celu przystąpienia do procesu rekrutacji należy rozwiązać case zamieszczony na stronie http://www.e-misja.net w zakładce praca i przesłać (max 25 slajdów, format ppt.) wraz z CV na adres: praca@e-misja.net

Na rozwiązane zadania wraz z CV czekamy do: 05. 12. 2007r.

Pozdrawiam,

• Szaszo

Skoro jest jak jest i zmieniło się miejsce ogłoszeń to:

poszukuję mieszkania do wynajęcia.. jeden dwa pokoje..

pozdrawiam
  • Kupię (stare) płyty winylowe polskich oraz zagranicznych zespołów muzycznych (m.in.: rock, blues; np: SBB, Krzak, Pink Floyd, etc)

Prosiłbym o wysłanie na adres bp@buari.com listy wszystkich dostępnych płyt.
  • -> DJ KRANE <-

Sprzedam pamięć 512MB DDR2 do laptopa. Kość wyciągnięta z lapka HP. Sprzedaję bo włożyłem do laptopa dwie kości 1GB, a nie mam w nim trzeciego slotu. Polecam!
  • ::Użytkownik nie usunięty::

sprzedam kalosze :
    http://www.swistak.pl/aukcje/314853...

i nie tylko; )
  • .

a ja szukam pokoju do wynajęcia;p
    moga być ogrody, stare miasto, smochowice

pilne [;
  • triss

dwie 'neofilolożki' pierwszego roku ^^ też poszukują pokoju. dwuosobówki.
    z dwoma łóżkami, biurkiem, szafą i krzesłem jakimś. i mile widziany byłby jakiś stolik czy szafeczka na telewizor. a, no i internet. w przeciwieństwie do telefonu i kablówki.
    lokalizacja? najlepiej na linii pst lub w okolicach al.niepodległości. tudzież przy jakimś dobrym punkcie komunikacyjnym, co by dało się na okienku wrócić do domu na obiad.
    cena? max 420zł od osoby.
  • kluczaj88

Jest koncert dziś, 15.XII. W Blue Note grają Un_Wind Band, zespół mojego kumpla ze szkoły muzycznej na Solnej. Składa się z piętnastu osób, w tym grają na takich instrumentach jak trąbki, saksofon, gitary. Zapowiada się ciekawe wykonanie. Sympatyczny repertuar świąteczny i złote przeboje. Start o 20.30, wejście tylko 7zł.
  • Wróżka Samira

słuchajcie, pilnie poszukuję z koleżanką mieszkania do wynajęcia 2 pokojowego... mamy nóż na gardle!
    do 1200 najlepiej, z dzielnicą raczej nie będziemy wybrzydzać..
    jakbyście coś wiedzieli dajcie znać.
    z góry dzięki za jakiekolwiek info,
    pozdrawiam:)
  • Villemo

mam pokoj jednoosobowy do wynajecia, grunwald, fajnie urzadzone mieszkanie, 550 zl + media+ internet. od 1.02
  • Anonim

poszukuję elektryka z uprawnieniami NN i swoją działalnością, potrzebuję podłączyć rozdzielnię budowlaną do przyłącza elektrycznego w Kamionkach i stempla na papierze :)

email armi@orange.pl, telefon 0694-456-427
  • dorota

zostal zgubiony/skradziony(?) sztruksowy, bezowy portfel w okolicach Placu Wielkopolskiego/ Kaponiery, zbyt wiele kaski w nim nie bylo, zreszta na nia juz nie licze, przywiazalam sie za to do jego wnetrza...
    przeuczciwego i kochanego znalazce prosze o oddanie.
    :(
  • Piotrek

Witam!

Być kobietą nie jest łatwo, a jeszcze trudniej jej podołać macierzyństwu w dzisiejszym świecie. Piszę pracę poglądową na ten temat, aby zwrócić uwagę na problemy młodych kobiet.
    Zapraszam wszystkie kobiety w wieku 20-40 lat do udziału w anonimowej ankiecie, która znajduje się pod adresem:

http://www.stn.ump.edu.pl/ankieta.p...

Ankieta jest całkowicie anonimowa i dotyczy tylko kobiet.

Link można przesyłać dalej. Im więcej kobiet weźmie udział w badaniu, tym wiarygodniejsze będą wyniki.

Zapraszam do ankiety i z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam