-
:) astro
-
Justka
Po tym wątku zapisałam się do tego grona :p
Może ktoś coś odświeży na ten temat :) -
::Użytkownik nie usunięty::
>Jotka napisała:
>Po tym wątku zapisałam się do tego grona :p
>Może ktoś coś odświeży na ten temat :)
odświeżam:
ktos pytal kominiarza? mysle ze za flaszke mozna by od niego wynajac kluczw do kazdego obiektu na ktorym urzeduje lub poiwedziec mu do ktorego ma zalatwic i oddac klucze na jeden dzien.... myslicie ze to nie powazne? jak bym mial cisnienie na opcje dachowa to juz bym sobie szukal w sieci adresu kontaktu do kominiarza jakiegos wysokiego osiedla, zajebisty widok jest z wiezowcow na unii lubelskiej - polecam.... -
EBRU
m ostatnio spory kontakt zawodowo z kominiarzami w ramach zaswiadczen i zezwolen na rozbudowe budynkow i powiem Ci jedno - nie moga za butelke wodki czy czegos innego wpuszczac na dachy etc.
btw. nigdy nie myslalam, ze ten mityczny kominiarz z bajek dla dzieci i od lapania za guziki to taki zinstytucjonalizowany zawód... -
-
tomasz
-
Femme Fatale
Witam! Odświeżam temat, bo teraz jest ładna pogoda. Może coś się znajdzie w okolicach osiedla zodiak? -
Anonim
"Budomel" Jest wogóle nie pilnowany, jakieś pół roku temu prawie zginął tam mój znajomy, bo spadł w szyb winodowy, z ostatniego piętra... Byłem tam tydzień temu około godz 23, nic tam nie jest pilnowane...
Miejscówka dobra, ale nie na romantyczną kolacje. Jeżeli mógłbym coś doradzic, to razy byłem na dachu deski na orła białego. Tej najbliżej Kinepolis.
Pozdrawiam. -
Sensei
W czwartek niebiescy zrobili nalot na budomel, nawet mandaty były.. Strzeżcie się amatorzy ruin; -) -
-
Giętol
ostatnio jak tam mnie dorwali zaczelo sie od 200zl dla kazdego
a skonczylo na 20zl za "próbe" spozycia alkoholu; D -
Sensei
Nie wiem, na szczęście nie byłem w ekipie dostającej mandaty, a tej która dopiero przyszła i zastała niebieskich na miejscu, ale sądząc po minach parki sporo dostali. Za spożywanie % i wejście na teren prywatny. Do tego coś mówili, że tablice wstęp wzbroniony itd.. -
Anonim
>Just Do It... napisał
>"Budomel" Jest wogóle nie pilnowany, jakieś pół roku
>temu prawie zginął tam mój znajomy, bo spadł w szyb
>winodowy, z ostatniego piętra... Byłem tam tydzień temu
>około godz 23, nic tam nie jest pilnowane...
Owszem, jest pilnowane. Właściciel wynajął sobie ochronę. Po prostu ochroniarze nie siedzą tam codziennie.
Czy jeżeli na willi widzisz tablicę "Obiekt chroniony - firma JakaśTam", to myślisz że w ogródku czai się banda panów w sprzęcie do rozpędzania tłumów? :P -
Kaisy
-
alora
podbijam temat, choć widzę że trochę podupadł :(
także jeśli coś się zmieniło to walcie :) -
Tomek Wzyciuniepodam
Ja znam dwa. Jeden troche pochyly a drugi calkowicie bazpieczny (zakonczony 0,5m murkiem) o ile ktos na tym murku nie bedzie chcial siedziec lub chodzic. W kazdym razie jak sie ktos przewroci na 100% nie spadnie. Z checia sie wymienie na inne lokalizacje, bo pisanie o tym na publicznym forum moze nagromadzic tam ludzi i nici z romantycznych wieczorow -
Angelika trajnerowicz
poproszę o podanie maila na adres angiee89@o2.pl
Poznałam kogoś. bardzo mi zależy. To jego marzenie.
Będę wdzięczna i nawet postawię flachę :D -
MagisterLeon
Również prosiłbym o podanie info na mail, jeśli to jeszcze możliwe; ) Magisterleoni@gmail.com. Oczywiście stawiam flache. -
Agnes
-
Mr. Doman
Jeśli ktoś ma jakieś bardzo fajne miejsce, z chęcią bym skorzystał :))
Dach, ew. bardzo fajny dyskretny punkt widokowy.
Proszę o info na Koratan@wp.pl :)) Pzdr
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne