-
dorota
norap a jaka masz technike? ja np lubie ksiazki wachac;) jakosc papieru czesto pokrywa sie z jakoscia tresci;] -
Anonim
>dorota wrote:
>norap a jaka masz technike? ja np lubie ksiazki wachac;)
>jakosc papieru czesto pokrywa sie z jakoscia tresci;]
Techniką pijanego mistrza :) a tak serio to ja lubię książki zjadać, jedynie wtedy jestem pewien, że wiedza została skonsumowana w całości; ) -
Anonim
>dorota wrote:
>norap a jaka masz technike? ja np lubie ksiazki wachac;)
>jakosc papieru czesto pokrywa sie z jakoscia tresci;]
Mnie nie oszukasz, Ty oceniasz książki w inny sposób, spoglądasz na książkę, następnie ją wąchasz i kojarzysz z zapachem, a zapach i tak przekładasz na obraz... nawet Ci nie powiem skąd to wiem :) zresztą Twoja wyobraźnia opiera się na obrazach, każde Twoje wspomnienie jest obrazem... wiesz że to jest prawda, ale też Ci nie powiem skąd to wiem. :) -
Anonim
>J napisał
>Według mnie norap (...) zawsze wie o nas
>więcej niż my sami.
dokładnie.
poza tym potrafi każdego włożyć każdego do swoich szufladek, choć często jego szufladki nie maja dużego związku z rzeczywistością. -
-
Anonim
>el agresto magnifico wrote:
>>J napisał
>>Według mnie norap (...) zawsze wie o nas
>>więcej niż my sami.
>
>dokładnie.
>
>poza tym potrafi każdego włożyć każdego do swoich
>szufladek, choć często jego szufladki nie maja dużego
>związku z rzeczywistością.
Z twoją ograniczoną rzeczywistością nie mają nic wspólnego :P W ogóle najpierw byś musiał zrozumieć pojęcie "rzeczywistość", by w ogóle można było z Tobą rozmawiać... a tak, to nie jesteś nikim szczególnym, więc nie pochłaniaj czasu ludzi lepszych od siebie. -
Anonim
ROTFL
norek, Ty nasz megalomaniaku... (lub "mordo ty nasza", jak wolisz) -
J
>norap napisał
>Muszę uogólniać, bo każdy z nas jest wyjątkowy,
>jesteśmy światem ludzi wyjątkowych. W przeciwieństwie do
>Ciebie potrafię dożo o kimś powiedzieć tylko
>spoglądając na tą osobę i zamieniając z nią kilka
>pozornie bezsensownych słów...
Skąd wiesz, że nie potrafię? Wyczytałeś to z moich postów? Zamieniliśmy ze sobą już wiele "pozornie bezsensownych słów". Jesteś gotowy do zanalizowania mojej osobowości?
>co zresztą tłumaczy moje
>podejście do ludzi, traktuję ich jak książki, jak ktoś
>jest nieciekawy to odrzucam na bok.
"jak ktoś jest nieciekawy to odrzucam na bok"
(Uogólniając;))Tak chyba każdy robi (czy to na płaszczyźnie przedłużania gatunku czy podtrzymywania więzi międzyludzkich), bardziej lub mniej świadomie, z tym, że nie dorabia do tego porównań z książkami.
>Zresztą możesz mnie
>oceniać jak Ci się podoba, po mnie i tak to spływa jak
>letni deszcz po rynnie.
Staram się odnosić do tego, co piszesz; a jak, od czasu do czasu, w jakimś poście ocenię Ciebie, to przepraszam, ale nie mam (i nigdy nie miałem) zamiaru "olewać Twojej rynny";). (tym bardziej cieszy mnie, że wszystko spływa)
-
Karolina Kuleczka
>chatman napisał
>jebać Legie
LOL:D zdecydowanie najtreściwszy wpis w wątku:D po co ich jebać, wystarczy zrobić to co wczoraj:-) -
dorota
>norap napisał
a zapach i tak przekładasz na
>obraz...
błąd.
ale to nie watek o tym
nawet Ci nie powiem skąd to wiem :) zresztą Twoja
>wyobraźnia opiera się na obrazach,
boję się nawet domyślać;) -
Anonim
>dorota wrote:
>>norap napisał
> a zapach i tak przekładasz na
>>obraz...
>błąd.
>ale to nie watek o tym
>
>nawet Ci nie powiem skąd to wiem :) zresztą Twoja
>>wyobraźnia opiera się na obrazach,
>boję się nawet domyślać;)
Weź idź spać a nie takie pierdoły Ci w głowie kobieto :) -
2pio http://dyba.com.pl
tak a pro po tematu to liczy się wspólnie spędzony czas czy to będzie w restauracji, parku czy w autobusie ważne jest żeby być dla tej osoby i żeby ona się dobrze czuła... ale jak powszechnie wiadomo wszędzie dobrze ale w łóżku najlepiej =) szczególnie Zimą...
Pozdrawiam
2pio -
Anonim
...do seksu na dworze najlepsiejsze okolice mostu kolejowego na Starołęce... -
majka
-
Φ_Φ
-
Anonim
Polecam lasek Dębiński/ jak miło/ Morasko na rower, starą fabrykę nad wartą/ trudno się tam dostać, świetne miejsce na piknik/. Cytadela to raczej na spacer z psem <: -
Marcin M.
Wiesz, kobiety lubią dobrze zjeść :D Mimo że niechętnie się do tego przyznają. My lubimy wyskoczyć na pizze. Wiesz, po tych 10 latach związku, fajnie jest sobie przypomnieć jak to było na studiach. Wtedy była pizza hut, teraz stawiamy na coś innego jednak. Sieciówki są za gwarne. Lubimy chodzić do Italiany (Dolna Wilda).
Pizza nie jest droga, a pyszna. No i wiesz, budzi wspomnienia.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Poznań
- Załóż własne grono tematyczne