POZNAŃ [6149]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sauron

Tak się składa, ze nie mam pomysłu gdzie zabrać moją dziewczynę. Nie chodzi tu o knajpę etc. tylko jakąś ciekawa miejscowke, gdzie mozna spedzic czas we dwoje. Mi wszystko wydaje sie oklepane i "przeciez juz tam bylem" co powoduje pewna impotencje w pomyslach. Pomozecie? :)
  • Anonim

ehh, polecam dokładnie przejrzeć tematy... już jest kilka podobnych. pozdrawiam.
  • Anonim

temat identyczny był, ale zagubiony pewnie na ostatnich stronach. jak dla mnie może zostać, zobaczymy co ninja powie.

do autowa wuntku: nie wiedząc co dla Ciebie znaczy "wszystko" trudno zaproponować coś nowego; )
  • Sauron

Po prostu ciekaw jestem Waszych pomyslow.
  • Anonim

sanki. rogrzac się winem...

ogólnie to nie wieeem, nudziarz jestem...

zimą to ogólnie kiepsko z opcją na openera...

a w andrzejki próbowałeś urozmaicić randkę goracym woskiem? :>
  • Abdullah Ibn Abdul Aziz al Saud

Tak sie sklada ze zima przyszla i zawalila wszystko wiec plener odpada jak juz powyzej zostalo to napisane :) to moze lyzwy ? na malcie jest lodowisko http://www.malta.poznan.pl/lodowisk... wow nawet maja tematyczne muzycznie imprezki http://www.malta.poznan.pl/muzyka.h... - czekerałt :) mozna jeszcze do kina isc ale jak ma byc niestandardowo to kino za pospolite. aha, oczywiscie jeszcze malta ski jest, ale z takiej malej gorki to juz lepiej na sankach zjezdzac :) co do knajp to raczej chyba nic tu nowego nie ma, zawsze mozna sie polansowac w SQ; ) mozna do muzeum sie wybrac jak ktos lubi sztuke i takie tam rzeczy ale zdaje sie ze nic nie ma takiego ciekawego bodaj numizmatyka i o zydach w poznaniu no chyba ze ktos sie tym interesuje. Zostaja jeszcze roznego rodzaju imprezki rozrywkowe http://tinyurl.com/ytghvz i troche kultury http://tinyurl.com/zxrww . po parkach mozna polazic nawet ciekawie jest w niektorych moze Solacki ? calkiem przyjemne miejsce tylko jak zawieje i zamiecie to bedzie troche zimno, by trzeba sie grzanym winiaczem najpierw troche rozpalic. Na sanki mozna isc za stadion olimpii ale gorki raczej licze ale dalo sie jezdzic po niektorych; ) no nie wiem co jeszcze bo przy takiej pogodzie plener odpada a jednak w plenerze najwiecej opcji niestandardowych sie znajdzie; )
  • sajo

na Rusałke!
  • ninja

sprawa jest prosta.
    tak naprawdę nie liczy się miejsce.
    liczy się tylko to, czy potrafisz zbudować dobrą atmosferę.
    bo jeśli będzie się przy Tobie dobrze czuła,
    to nie ważne czy to będzie makdonald czy bar suszi...
  • ninja

zabierz ją do palmiarni i wrzuć do akwarium z wężem :D
  • Anonim

o racja racja. w sumie to niewazne gdzie, ale wazne JAK.
  • Anonim

ciekawe ile dziewcząt zanotowało, by nie chodzić z ninją na randki ; P
  • ninja

>mra napisała:
    >ciekawe ile dziewcząt zanotowało,
    >by nie chodzić z ninją na randki :P

a wiesz mra co mnie to?
    i co teraz zanotowały?
    hm?
  • ninja

zresztą to działa w obie strony :>
    pomyśl ilu kolesi zanotowało sobie:
    mra - podjeżdżać tylko rolsem, karmić tylko kawiorem.
    inaczej nie będzie "romantycznie".
    posuwać tylko w jebwabiach :>
  • igza

Randka? Niesztampowa? Heh,panie Autorze postu, jeśli Ci od sztampy daleko, to pannica nudzić się z Tobą nie powinna. Hm,ja bym chciała np. żeby mnie ktoś kiedyś zabrał na wycieczkę na Górczyn..albo Starołękę..to są takie industrialne ohydki poznańskie (podobno)a ja, głupia, jeszcze nigdy się tam nie zagłębiłam specjalnie...(ale to nadrobię, już planuję wycieczkę;-)).Za Wildą,miedzy pzn a pkowem są pociągi stare,fajne,nieużyte. Może mieć swój klimat randka tam...Ale na siłę nic nie wymyślaj, powiedz pannicy żeby ona coś wymyśliła (no chyba ze macie sztywny uklad ze zawsze ty, albo fifty fifty,ale to juz nie moja bajka;-))

Ninja! fajne to z tym posuwaniem w jedwabiach:D nawet raczyłam gromko śmiechem wybuchnąc, pozdro:D
  • Anonim

Jakaś fajna miejscówka? To wszystko zależy co lubi dziewczyna i co lubi facet... Najfajniejsze jest realizowanie czyichś marzeń, odgadywanie pragnień i zaskakiwanie :)
    Ja np. lubię mosty, więc sam spacer na albo pod jakimś sprawia mi frajdę. Polecam np. spacer wzdłuż Warty i stary most Rocha :)
    Albo zwiedzanie jakiś zapomnianych zaułków poznańskich, śniadania albo podwieczorki we francuskich łącznikach (wystarczy takie wynaleźć - a to już jest przyjemne zadanie)...
    Na tę porę roku świetnie sprawdza się palmiarnia - trochę ciepła i zieleni...
    Poza tym lodowisko albo randka na stoku; ) Dla zmarzluchów sauna, jacuzzi i zjeżdżalnie wodne :>

Mam nadzieję, że kolega nie ma takiego ciśnienia, że na każdej randce musi wyczarować coś innego... Bo to chyba nie o to chodzi :D:D
  • Dziewiątek

>igza napisała:
    >Hm,ja bym chciała np. żeby
    >mnie ktoś kiedyś zabrał na wycieczkę na
    >Górczyn..albo Starołękę..to są
    >takie industrialne ohydki poznańskie (podobno)a ja,
    >głupia, jeszcze nigdy się tam nie
    >zagłębiłam specjalnie...(ale to
    >nadrobię, już planuję wycieczkę;-)).Za
    >Wildą,miedzy pzn a pkowem są pociągi
    >stare,fajne,nieużyte. Może mieć swój
    >klimat randka tam...

to ja sie chętnie z Tobą tam wybiore w NASZE urodziny ok? haha :D
  • ninja

>igza napisała:
    >Ninja! fajne to z tym posuwaniem w jedwabiach:D nawet
    >raczyłam gromko śmiechem wybuchnąc, pozdro:D

JEBwabie moja droga :) jebwabie :)
  • chatman

no ku*wa jak to gdzie na randke ?
    do minogi
    ha ha ha

dziś , godz. 21
    pozdro :P
  • Anonim

jakby mnie facet zabrał na randkę do Minogi, to byłaby jego ostatnia randka ze mną
  • chatman

ale to ma byc randka ze mna :D
    i piwkiem