PORTISHEAD [650]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

CHciałam zapytac skad wiecei o tym zespole, poniewaz nikt w moim otoczeniu oprócz mnie nie słyszał o nim...
  • Anonim

ja dosc przypadkowo... ojciec pomylil sie w sklepie i kupil ich pierwsza plytke... moge sluchac tego non stop :-)
  • Anonim

ciekawe :P u mnie zaczeło sie od Joy Divison i Bjork po niej Massive Attack i wreszcie Portishead i kocham kazdy dzwiek z ich tworczosci, tez mogę słuchać non stop :)
  • di

ale wkręt...:]
  • Grono.Net

ja bylem kiedys na melanzu u kumpla i gralismy sobie w eurobuissnes i w tle gralo radio (bodajze trójka) no i lecial koncert portishead no i tak mi sie to spodobalo ze sie wkrecilem w ten klimat
  • di

a nie 94?
  • Grono.Net

co 94??
  • jacenty

ja od Brata.. wysłał mi Roads a potem całą płyę Dummy i do dziś nie moge o nich zapomnieć
  • Anonim

hej <<chillooj>> , ziom nie tylko tego samego dnia sie urodziles ale i portisheada tez lubisz - pozdr
  • Anonim

Zobaczyłem kiedyś dawno temu teledysk do ... nie pamiętam nazwy piosenki i wrażenie ze wzgledu na image Beth było oszałamiające. Potem kupiłem płyty i są to nadal jedne zmoich faworyzowanych albumów. Zresztą solo płyta Beth jest również niezła.
  • Anonim

całkiem przypadkowo ......... (jak to zwykle bywa) słuchałam sneaker pimps i nagrali parę piosenek z portishead i tak się zaczeło.....
  • Anonim

dlaczego to włąsnie sie dzieje przypadkowo?Jak myślicie?
  • JACOR

Ja wiem o Portishead z którejś edycji IDOLa (!) Jakaś dziewczyna zaśpiewała a capella, już nie pamiętam co. Zaśpiewała świetnie, jury było zachwycone, a mi została w głowie muzyka i chęć zapoznania - i dobrze mi tak :)
  • Anonim

Ich muza skłania do całkowitej przypadkowości...; )
  • DARO

Ja dostałem namiar od koleżanki- niejakiej ktośki z Pawłowic. Początkowo byłem dość sceptycznie nastawiony ale pózniej się przekonałem, że to świetny zespół. A piosenki Glory Box i roads to dla mnie arcydzieła;) Szkoda, że zespół został rozwiązany....:(
  • Anonim

szkoda szkoda
  • Anonim

To smutne niusy. dlaczego?
  • Anonim

dlaczego podajemy smutne niusy czy dlaczego sie rozpadli?
  • PERŁOWIC

Ja widziałem kiedyś taki czarnobiały klip ze śpiewającą dziewczynką i często go puszczali to się w tą "All mine" wkręciłem.
  • Anonim

Ta smutna dziewczynka to Beth (?). Dlaczego się rozpadli