-
Anonim
CHciałam zapytac skad wiecei o tym zespole, poniewaz nikt w moim otoczeniu oprócz mnie nie słyszał o nim... -
Anonim
ja dosc przypadkowo... ojciec pomylil sie w sklepie i kupil ich pierwsza plytke... moge sluchac tego non stop :-) -
Anonim
ciekawe :P u mnie zaczeło sie od Joy Divison i Bjork po niej Massive Attack i wreszcie Portishead i kocham kazdy dzwiek z ich tworczosci, tez mogę słuchać non stop :) -
di
-
-
Grono.Net
ja bylem kiedys na melanzu u kumpla i gralismy sobie w eurobuissnes i w tle gralo radio (bodajze trójka) no i lecial koncert portishead no i tak mi sie to spodobalo ze sie wkrecilem w ten klimat -
di
-
Grono.Net
-
jacenty
ja od Brata.. wysłał mi Roads a potem całą płyę Dummy i do dziś nie moge o nich zapomnieć -
Anonim
hej <<chillooj>> , ziom nie tylko tego samego dnia sie urodziles ale i portisheada tez lubisz - pozdr -
Anonim
Zobaczyłem kiedyś dawno temu teledysk do ... nie pamiętam nazwy piosenki i wrażenie ze wzgledu na image Beth było oszałamiające. Potem kupiłem płyty i są to nadal jedne zmoich faworyzowanych albumów. Zresztą solo płyta Beth jest również niezła. -
Anonim
całkiem przypadkowo ......... (jak to zwykle bywa) słuchałam sneaker pimps i nagrali parę piosenek z portishead i tak się zaczeło..... -
Anonim
-
JACOR
Ja wiem o Portishead z którejś edycji IDOLa (!) Jakaś dziewczyna zaśpiewała a capella, już nie pamiętam co. Zaśpiewała świetnie, jury było zachwycone, a mi została w głowie muzyka i chęć zapoznania - i dobrze mi tak :)
-
Anonim
-
DARO
Ja dostałem namiar od koleżanki- niejakiej ktośki z Pawłowic. Początkowo byłem dość sceptycznie nastawiony ale pózniej się przekonałem, że to świetny zespół. A piosenki Glory Box i roads to dla mnie arcydzieła;) Szkoda, że zespół został rozwiązany....:( -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
PERŁOWIC
Ja widziałem kiedyś taki czarnobiały klip ze śpiewającą dziewczynką i często go puszczali to się w tą "All mine" wkręciłem. -
Anonim