-
Zbychu
Hej! Nie wiem, czy wszyscy pamiętają, ale już w ten weekend mamy pierwsze z cyklu spotkań w każdą ostatnią niedzielę miesiąca w kościele św Anny na Wilanowie! Szczegółowe informacje oczywiście na stronie Pomarańczy dzięki nieocenionemu Piotrkowi.
Nie wiem jak Wy, ale ja nie przegapię okazji, by posłuchać ks. Piotra i oczywiście naszej słynnej grupy muzycznej:) -
Dorotka
Też bym sobie posłuchała, ale niestety...A może pomarańcze wpadną do mnie?? Bardzo interesująca jest Msza Św. po niemiecku. Cały Kościół śpiewa... -
Anonim
-
Piotrek
Szkoda że Was nie było bo było na prawdę fajnie. Żałuję tylko że tyle tych pączków zostało niezjedzonych...; P Pomysł tych spotkań jest świetny i nie mogę się doczekać kolejnego.
PS: Zbychu, też uważam że Mietek Fog to był równy gość;) -
-
Dorotka
Ja już się nie mogę doczekać grudniowego spotkania.Nic mnie nie powstrzyma żeby przyjechać. Najwyżej będę spała pod mostem;) czego w stolicy nie brakuje:) -
Anonim
Mi tez bardzo sie podobało i pomysł tez jest spoko. Co do pączków to zaczniemy herbatka potem Mszą Św. i potem spowrotem mozna sie na pączusie rzucić ze smakiem.
Fajnie bo bediemy sie mogli wszyscy w miarę regularnie spotykać
<jupi>
całuski -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
jakoś żyję oczywiście nie obędzie się bez narzekania na polski system oświaty ale cóż każdy musi to przecierpieć pociesza mnie to ze już nie wiele mi zostało w porównaniu z tym co już przeżyłam ale oczywiście z deszcu pod rynnę .... studia.... trzeba się jakoś spotkać mam nadzieję że będziesz na weekendzie zfm :*
sory że nie odpisałam ale nie miałam cały dzień telefonu a potem już padłam i zapomniałam ............. -
Anonim
ale proszę się nie przejmować tą krótką nohtatką na tem mojego "co tam u ciebie" piszcie dalej o odczuciach ze spotkania
niestety nie mogę wypowiedzieć się na ten temat
pzdr :* -
Zbychu
-
Anonim
-
Konik
wybaczcie mu, ten typ tak ma a problem polega na tym że nie ma nowszego modelu, za to plusem jest to że jużniedługo trzeba będzie zezłomować <lol>
pzd
r -
Anonim
Martula oczywiscie ze bede mam nadzieje ze znajdzie sie chwial na pogaduszki co tam i jak tam. Bo jak ostatnio tam bylam to niestety nie mialam czasu pozatym bylam ciut zmeczona po piątku.
czyli do zobaczenia Matrula
:* -
Zbychu
Zbliża się kolejna ostatnia niedziela miesiąca. Pozwolę sobie oddać głos ks. Piotrowi:
http://www.pomarancze.boo.pl/start....
Mówiąc krótko - zapraszamy:) -
A$IA
-
Anonim
o Asia się odezwała, jakoś znikłas nam ostatnimi czasy (chyba nawet uciekłaś z grona całkiem)
pozdrawiam przynajmniej ja -
A$IA
Krzysiu dziękuję za pozdrowienia :) Masz rację zniknełam,ale już zalożyłam nowe grono i jestem :) -
Anonim
wszystkich uczestników grona wzywam do obywatelskiego nieposłuszeństwa i wpisywania czego się chce gdzie się chce:)
i ponieważ musze świecić przykładem chciałem życzyć tu wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku
-
Anonim
w 100% Krzysiu zgadzam sie z tobą dlatego chcialm w tym miejscu zachecic do podzielenia sie swoimi sylwestrowymi przezyciami pozdrawiam i do zobaczenia 13.01.2008