Pomarańczowa WAPM [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin :)

jak to zamilknęliśmy? Bacznie obserwujemy co sie dzieje na formu! :) Pozdrawiam, trzymajcie sie.

p.s Siostra wybaczy ale nie zawsze jest chwila żeby napisać :(
  • Anonim

jak nie ma żadnego tematu to nie dziwne że taka cisza;P
  • Anonim

etam nie ma tematu - chcecie to ja wam podrzuce temat - co z tym spotkaniem bo do mnie docieraja pewne BARDZO ciekawe informacje na temat kolejnego nieoficjalnego spotkania :D. A wam jak idzie planowanie ??? :)) :D
    hahhaa- no to teraz mi sie dostanie :)); )
  • Justyna

ja nic nie wiem prosze mnie uswiadomic:D
  • Anonim

ajajajajaj :P
  • Anonim

z tego co wiem to spotkanie ma byc kolo 18 lutego - miejsce jeszcze nie znane. ma byc kolo 15 lobuziakow :)). A jak wam idzie planowanie spotkania ??????
    no nie mowcie ze brak wam sil na zrobienie jakiegos meetingu.

ehhh - widac ze jak stara wiara czegos nie zaplanuje to niestety na mlodziez nie mozna liczyc :P :/ - a co - taki bede ......
  • Yvonne

SIOSTRZYCZKI!!! trzymam waszą stronę!!! Wyduście od Braciszka, o co chodzi.
  • Justyna

kurde juz zapozno;(;(
  • Anonim

pewnie ze za pozno a spotkanie sie odbylo i byl czadzik :)).Bylo kolo 20 osob. Widzicie - jak sie chce to mozna zrobic spotkanie a nie caly czas marudzic ze batman nie zrobil. nie zrobil i nie zrobi bo nie ma do tego warunkow a jakos nikt nie chce zaprosic nas do swojej parafii.
    Kombinujcie i myslcie i dzialajcie to na pewno dojdzie do spotkania :))
    Nom - a teraz to sobie jade do pracy ...... Milego dnia :D
  • Anonim

ehh Iwonka, Ty tu nie zajmuj się trzymaniem niczyjej strony, tylko przekonywaniem mamy, ze bez 'naszych' chłopców sobie poradzimy, bo Ciebie to na wapm nie może zabraknąć, bo kto będzie razem ze mną krzyczał zachrypniętym głosem 'ziarno!!'??:)
  • Justyna

a co oni niechca iść? Ejj moze my sie rozganizujemy i zrobimy jakies spotlkanko??:D
  • Anonim

nom ja jestem jaknajbardziej za, jakies propozycje?? jak cos to sie dostosuje:) a jesli chodzi o chlopców to z 4 ktorzy byli w zeszlym roku najprawdopodobniej idzie tylko jeden, ale my i tak sobie radzilysmy lepiej niz oni:P, ale cos sie wymysli, zeby siostrzyczka Iwonka poszla:)
  • Yvonne

jak koalicja:):) jestem szczerze zdumiona:):):)
    ale fakt faktem - jak nie oni, to inni. Szkoda by było tylko, gdyby nie poszli, bo ja miałabym gorzej do przekonania mamy, żeby mnie puściła. Ale to raczej da się załatwić, przecież zawsze mogę powiedzieć, że idę tam z Wami, moje kochane Pomarancze :*:*:*

jezeli zaś chodzi o spotkanie, to może niedziela? inne dni tygodnia to ciagle coś ktoś ma. Więc może niedziela za dwa tygodnie, 12 marca 2006 roku. Możemy nawet iść na msze razem na Starówkę :) A później w McDonaldsie przy lodach obgadać sprawę... co wy na to, moje drogie Pomarańcze?
  • Anonim

no ja na 100% mogę być

a koalicja, moja kochana siostrzyczko Iwonko to tylko po to, żebyś poszła:*

a mamie powiedz, że ja się Tobą zaopiekuję, damy radę siostro!!
  • Justyna

Ja jestem zaa:D Ejj to moze sie zgramy i spotkamy sie wkoncu ciom?
  • Justyna

Ja jestem zaa:D Ejj to moze sie zgramy i spotkamy sie wkoncu ciom? Iwona masz iść:*:*:*:*:*
  • Justyna

Ja jestem zaa:D Ejj to moze sie zgramy i spotkamy sie wkoncu ciom? Iwona masz iść:*:*:*:*:*
  • Anonim

no dobra, o której godzinie i gdzie??, niedziela mi pasi:)
  • Justyna

dobra przymiarki wstepne:

12marca(niedziela), godz. 14:D a dalej co?
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)