-
Anonim
No więc... Trzeba jakieś poszukiwania na muzycznych wszcząć. Otóż możecie tu kogos nominować. Ja zgłaszaj do muzycznych... MAJKE! No rzecz jasna moja skromna osóbka też sie dołączy. No i co w na to? -
Anonim
-
Anonim
Tak Majka wszyscy wiedzą że sie ty boisz się miktofonu (jak zresztą wszystkiego innego prócz trampek) dlatego trza przełamać ten lęk. Wyobrażasz sobie jakbyśmy to towarzystwo rozruszały? Zreszta wiesz... Ja mam talent do robienia chórków! Słuchaj by byly jaja i byśmy byli najlepszą muzyczną grupą ze wszystkich! Ludzie by do nas walili zza kabelka! Wszystkei inne grupy by przestały istnieć tylko jedna wielka WAPM! -
Anonim
-
-
Anonim
Bujną masz wyobraźnie bejbs; -) Ja nie umiem śpiewać, a jedyne co potrafię z siebie wydobyć to skrzek; D Ty z resztą też, bądźmy realistkami! Ja zgłaszam Justynkę :D -
Anonim
Justa nei idzie na pielgrzymke... MA ten zwalony obóz przetrwania :/ Znaczy ten sportowy obóz ze Sql... Ale słuchaj jak nie chcesz śpiewac to chociaż musisz sie zgodzić na jakieś jaja w stylu Radia cos tam coś tam. Dobra? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
ja tez na MAJKE stawiam:D Lepiej będzie spiewać niż siostra KINGUSIa:D
-
Anonim