Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No więc... Trzeba jakieś poszukiwania na muzycznych wszcząć. Otóż możecie tu kogos nominować. Ja zgłaszaj do muzycznych... MAJKE! No rzecz jasna moja skromna osóbka też sie dołączy. No i co w na to?
  • Anonim

To był zart; -) Ja sie boje miktofonu
  • Anonim

Tak Majka wszyscy wiedzą że sie ty boisz się miktofonu (jak zresztą wszystkiego innego prócz trampek) dlatego trza przełamać ten lęk. Wyobrażasz sobie jakbyśmy to towarzystwo rozruszały? Zreszta wiesz... Ja mam talent do robienia chórków! Słuchaj by byly jaja i byśmy byli najlepszą muzyczną grupą ze wszystkich! Ludzie by do nas walili zza kabelka! Wszystkei inne grupy by przestały istnieć tylko jedna wielka WAPM!
  • Anonim

mikrofonu*
  • Anonim

Bujną masz wyobraźnie bejbs; -) Ja nie umiem śpiewać, a jedyne co potrafię z siebie wydobyć to skrzek; D Ty z resztą też, bądźmy realistkami! Ja zgłaszam Justynkę :D
  • Anonim

Justa nei idzie na pielgrzymke... MA ten zwalony obóz przetrwania :/ Znaczy ten sportowy obóz ze Sql... Ale słuchaj jak nie chcesz śpiewac to chociaż musisz sie zgodzić na jakieś jaja w stylu Radia cos tam coś tam. Dobra?
  • Anonim

No... dobrrra; -)
  • Anonim

NO! i tak ma być! Teraz niech inni sie troche powypowidajom:
  • Anonim

Hy; -) HYhy; -)
  • Justyna

ja tez na MAJKE stawiam:D Lepiej będzie spiewać niż siostra KINGUSIa:D
  • Anonim

Ach ta sława.... :P
| |

Grupa nie żadna inna, jak Pomarańczowa WAPM :) Wychodzimy zawsze 5 sierpnia i wpadamy do Częstoch...

Fotki

Miejsca grona (0)