-
-
Zbychu
Tak, w Pomarańczach!
Jest nas dwóch, a w zasadzie pięciu, bo należy dodać x. Rafała, x. Artura i x. Jarka:) Mam nadzieję, że będzie nas co najmniej tyle samo co w zeszłym, czyli sporo powyżej 200 osób.
Swoją drogą chętni do różnych służb tudzież do pomocy przy zapisach mogą już wkrótce się zgłaszać:. -
Jaga
-
Moni:)
-
-
Żaneta
a ja się zastanawiam...
Zastanawiam się nad tym jaka będzie WAPM w tym roku oczywiście, no bo jasne, że nie nad grupą; P
POMARAŃCZOWA NAJLEPSZĄ GRUPĄ JEST !!! OLE OLE OLE OLE !!!; )) -
-
Jaga
ano nie będzie Kingi, niestety :(
za to ponoć mają pojawić się jakieś nowe głosy, tym razem męskie; )
a zresztą może wreszcie ujawnią się te talenty muzyczne ukrywające się do tej pory w gąszczu grupy???:) -
ale to nie to samo.. :(((
bardzo podobają mi się (nie tylko mi zresztą!) te piosenki z płyty w wykonaniu Kingi -
KOWAL
-
Anonim
A ja nie wiem czy się wybieram i nie wiem czy w pomarańczach.. :(
Ale baaarrrrdzo chcę.. -
Anonim
-
Zbychu
Oooooooo, moja ulubiona Siostra:)
Co do zapisów to wkrótce będzie oficjalna informacja na stronie. Ochotnicy będą mile widziani, zwłaszcza w godzinach porannych. Oczywiście na zapisach będzie można nabyć koszulki, które obecnie są przygotowywane. Zapowiada się, że w tym roku będą naprawdę oryginalne;) -
Ciekawe co tam zostało zmajstrowane na koszulkach.
Rok temu były b. fajne, mam nadzieję, że będzie coś równie na poziomie :-) -
Jaga
w tym roku mają być raczej w troszkę innym "klimacie" niż te zeszłoroczne...:P ale myślę, że na pewno będą się podobały :) -
No, jak widać - spać przez to nie mogę. :-)
Zamawiam XL-kę :]
Muszę sobie narzucić reżim pielgrzymkowy - po godz. 22 i do wyrka spać... -
Zbychu
Sierpień już coraz bliżej... a to znak, że niedługo zaczynają się zapisy! W tym roku odbędą się one w dniach 1-4 sierpnia w godzinach 9.00-19.30. Szczegóły co do opłat itp. na stronie głównej wapm oraz naszej grupowej. Przypominam też, ze osoby z Pruszkowa i okolic mogą zapisywać się u x Artura w parafii św. Józefa. W tej kwestii także odsyłam do naszej strony grupowej. Dla przypomnienia - http://www.pomarancze.boo.pl
Poszukujemy osób, które chciałyby się włączyć w zapisy. Nie musi to być długi czas - 2 godzinki w zupełności wystarczą. Można zabrać ze sobą osobę do towarzystwa, a wręcz jest to wskazane, bo we dwójkę zawsze raźniej:)
Chętnych proszę o wiadomości na tzw priv. W razie wątpliwości, także niekoniecznie zwiazanych z samymi zapisami, piszcie. -
Żaneta
Pierwszy dzień zapisów na WAPM już za nami.
Przyznawać się !!! Kto się już zapisał??; ) -
Moni:)
-
Zbychu
Na razie odzew raczej nie będzie duży, bo dziś zapisało się 27 osób. Jak na pierwszy dzień to całkiem sporo, chyba tylko zieloni mają więcej osób.Także sprzedaż koszulek idzie bardzo dobrze, więc kto chce być pewnym tego, że dostanie swój rozmiar, powinien się pośpieszyć:) -
Santiago Esteban
Czy przy zapisach u x. Artura (tzn. jutro) też będzie można nabyć koszulkę? :)