-
jokko
dla zainteresowanych
od przyszlego tygodnia zamieniamy sie z Novika na programy:) czyli wracam na poniedzialki a Kasia przechodzi na srody. douslyszenia
-
Anonim
-
Anonim
Ja tak w ogóle skoro to jest o DJgra..Olu dzięki za pokazanie, że istnieją takie obszary elektronicznych dźwięków, które poruszają mnie głęboko głęboko..nawet mocniej niż ciężkie brzmienie gitar(których słucham zazwyczaj). Tak naprawdę wcześniej nie miałam pojęcia że jest coś takiego jak Mum, Amon Tobin czy Lamb..może niezbyt dobrze to o mnie świadczy, w końcu interesuję się muzą długo, ale uczymy się ponoć całe życie i odkrywamy też.No a wcześniej nie miałam najmniejszego styku z takimi dźwiękami. No i u Ciebie się zaczęło..a potem był Hubertus, i teraz słucham sobie Was z wielką przyjemnością. I czasem słuchając niby spokojnych dźwięków mam ochotę, jak pisałam kiedyś, wyskoczyć przez okno i biec.. mm buźka dla Was!:-* Nie myślałam że coś poruszy mnie mocniej niż dźwięk gitary:) Aaale nasłodziłam yyah.. -
August
Dobrze, czasem milo jest byc polechtanym; )
Przesadnie slodko sie nie zrobilo i nie mdli...
Skoro o poznawaniu, tozapraszam na najblizsze MN ze mna,
bo bedziemy odkrywac karty elektroniki... -
-
Anonim
dobrze dobrze..stawię się na pewno jak zwykle!!
i wreszcie będę mogła pisać smsy, bo aż źle się z tym czuję że słucham i milczę; P ..
<od 29.07 początek okresu rozliczeniowego:)> -
August
A ja potem mysle, ze sluchalnosc spada; ]
Bo jak tak kazdy napisze o jeden sms mniej....
Ale przeniesmy ten temat, zeby watek byl o DJ Gra :) -
jokko
ale ja sie podziele tematem hubertus z toba z wielkom przyjemnosciom...
:) -
jokko
to ja dziekuje!!! to co piszesz jest sensem tego co robie i jak Huberus napisal ... mile jest byc podrapanym za uchem od czasu do czasu. wielka buzka dla Ciebie :)* -
Anonim
odkryte karty elektroniki;] zapowiada sie pewnie jakas uczta dla ucha&duszy&ciała;) -
August
A tak poetycko mi sie napisalo Piotrze; ]
Bedzie prezentacja artystow z FeMEV 2005. -
Anonim
Z resztą z tego co zauważyłam baardzo dużo ludków, którzy lubią cięższe brzmienia przekonuje się ostatnio do Waszej muzyki. Nocniki i nie tylko, zauważyliście? Słyszę coraz częściej w Waszych programach "lubię metal czy rock ale to mi się bardzo podoba".. to dobrze :) Zastanawiam się jakie są granice takiej otwartości muzycznej..
<w tle Tori Precious things..:)> -
Anonim
"z resztą"..jakby to było nawiązanie do wcześniejszych wpisów..heh :P -
Anonim
to jeszcze apropos : "A ja potem mysle, ze sluchalnosc spada; ]
Bo jak tak kazdy napisze o jeden sms mniej.... ".mam potrzebe; )
o jeden sms mniej..Hubercie ,wstydź się :P!!
Jak się pisze, także w trakcie sobotnich nocy po kilka/kilkanaście smsów, to potem nadchodzi druzgocąca wiadomość i chłodny głos "pozostało Ci 0 zł 0 groszy..masz 15(!!)dni na doładowanie konta" więc bez takich proszę :-D -
laudanum
-
laudanum
-
August