-
Xilent
ok, eryś tu jest nowy, wiec ćśś; ]
w ogole.. eh.. niezle, ok
Artificial Sun, opinie.
sorry zle sie czuje; ] -
Anonim
throw it away na video rzadzi... o wiele fajniej wyszlo niz na mp3.. musicie sie postarac o wystep na cau#3 -
Xilent
hm.. to jest moje marzenie, ale nie chcemy sie wpraszac. kumasz..
a throw it away .. hehe
bedziemy cale wakacje nagrywac album jakby co; ] -
Anonim
nie ma to tamto. zajebista kapela . wielki potencjal, a typy maja po 16 lat . i juz zapierdalaja jak trzeba. w ich muzyce czuc wplywy NoFX.
na pochwaly zasluguja : wokalista za bardzo dobra barwe do tego rodzaju muzyki i eryk perkusista, ktory jak na mlody wiek wypieprza konkretnie i jedzie na 2 stopy. a co najwazniejsze gra technicznie i milo dla ucha.
za pare lat rozpieprza polska scene i beda na swiatowym poziomie .
widze was na cu3; ) i nei ma ze nikt was nie chce nie chcecie sie wpraszac itd. poprostu malo osob o was wie .
a to wy macie mp3 "throw it away" ?
bo jak tak to ja chce ... -
-
Anonim
zajebista fakt.....a czy to tak bardzo zle ze malo osob o nich wie?.........
pzdr
-
Anonim
chociaz jestem zwolennikiem garazowych, undergroundowych kapel, to uwazam ze to zle.warto by bylo jakby ludzie uslyszeli jaka muzyka powstaje w polsce ...
bo tak naprawde, to o czym wiedza ? o upside down ... -
Anonim
heh..fakt..no nie ma co rozpatrywac tego bo to ma dobra i zla strone....
wazne zeby chlopaki dzialali tak jak dzialaja...ja nie slyszlalam wiele ale sie zajaralam :P
-
kazzzzia
Napisalam już swoja wypowiedz na forum AS, więc nie będe się powtarzać :) kiedy jakiś koncercik chopaky :> -
TOY
Co tu się będę rozwodził... Zajebiście po prostu
Mam nadzieję że uda nam się jakoś zagrać w przyszłości. Może na jakiejś kolejnej edycji CALIFORNII? -
łukasz czego szukasz
"widze was na cu3; ) i nei ma ze nikt was nie chce nie chcecie sie wpraszac itd. "
No kolejna edycja szykuje sie już na czerwiec :) jeszcze nie jest pewne na 100% ale duża szansa jest. Wiec się szykujcie!
Ja bym jeszcze TUBE widział na vol3.
-
Xilent
ladron, ty organizujesz?
czy rtm czy ktos.. ?
bo ja sie troche gubie .. -
łukasz czego szukasz
:)
hmm to jest tak
na gronie nazywam sie Ladron, moja dj'ska xywa tez jest Ladron. na forum nazywam sie rtm. niektórzy mówia na mnie lukas
a w rzeczywistości to po prostu łukasz jestem :) -
Anonim
a ja Kuba : D
no to jezeli by arty graly tube i ktos tam jeszcze. zalozmy np. zeby hartal'e do nas przyjechali, to by byla mistrzowska impreza : ) -
Janek
do tube i as dodałbym jeszcze CF98... bardzo chciałbym ich usłyszeć na żywca.. A co do AS to faktycznie zajebiste granie!!!! -
Xilent
-
łukasz czego szukasz
elo. 25 czerwiec. Aurora. Pasuje wam termin?? Lepszego sie już nie znajdzie :)
Gracie?? -
Kleka.
Ha! A ja jestem lepszy bo zaliczylem prawie [bez jednego] koncerty :> Mista Ladron one kueszczyn? Jak już/ jeżeli?/ oni będą grąć na CU3 to mi możesz powedzieć czy będzie nagłośnienie na perke? Bo kurwix za każdym razem jak próbowaliśmy nagrać ich koncert to za cholere nie było nagłośnionej perkusji xD :P co za świat bosh... -
Anonim
z tego co pamietam to nie bylo na cua#1
to pewnie nie bedzie
jak ktos ich nie slyszal to polecam wpasc w czerwcu do aurory, dla mnie to jest polski NOFX, ktory dopiero zaczyna.
throw it away to nagrane w slabej jakosci juz na pamiec znam :> -
Xilent
-
łukasz czego szukasz
No to fajo. To jeszcze dwie kapele trzeba znaleźć chetne do grania i majace czas 25 czerwca.
Jakieś propozycje?