-
fanamana
na tym gronie było poruszanych wiele spraw, ale w przróznych tematach, a ja cvhcialam sobie pewne rzeczy troszke usystematyzowac :)
jako studentka jestem zielona więc licze na wyrozumialosc :)
zacznę od takiego zapytania...:)
jak pójde na rozpoczecie roq to(dopiero zaczynam; ) ) wtedy dostane jakis plan?
a podział na grupy jest odgórny? alfabetyczne?
mniej więcej po ile osób? -
Anonim
Na rozpoczęciu powinniście dostać plan oraz rozpiskę z podziałem na grupy. Podział jest dwustopniowy - najpierw dzieli się na dwie grupy: na tych, którzy mieli ocenę z łaciny na świadectwie maturalnych i na tych, którzy takowej nie posiadali. Następnie dzieli się te osoby alfabetycznie na grupy, które liczą zwykle około 20 osób. -
pójdę na rozpoczęcie i dostanę plan i niech się o nic nie martwię, bo dostanę też indeks i legitymację.
podział na grupy odgórny, alfabetyczny, w zeszłym roku 10 grup po około 16-22 osób. grupa 10 to cywilizacja, 7,8,9 te bez łaciny.
pytaj, pytaj, my jesteśmy skarbnicą wiedzy... -
Anonim
oooo.... super temat..... bo ja tez zieloniutka..... ale bardziej zielonym ode mnie nie mozna byc, bo jakby to powiedziec.... ide na uw a jeszcze nigdy tam nie bylam....... ale jakby cos to bede pytac; ) -
-
podoba mi się, że jeszcze nigdy tu nie bylaś! to jakim cudem zdałaś test/ sprawdziłaś wynik/ złożyłaś dokumenty?
-
Aleksandra
nie zdawała testu,bo teraz to nowa matura:)
wyniki sprawdziła w internecie :)
dokumenty:pewnie ktoś Ją wyręczył :)
pozdr! -
kurde, trochę techniki i się człowiek gubi, nie skojarzyłam... a na Uniwerku jest tak pięknie...
-
Anonim
dokumenty zanosilam sama ale na oboźną a z tego co wiem to nie tam bede sie uczyla..... dobrze mowie? :) -
no w zasadzie dobrze, ale Oboźna jest naprawde bardzo blisko naszego wydzialiku. bo wydzialik jest na terenie kampusu głównego
-
Anonim
-
Anonim
no to mam pierwsze pytanko: kiedy, gdzie i o ktorej jest inauguracja roku? bo znalazlam w jednym miejscu ze jest 27. a w innym ze jest 28. i zbaranialam....... z gory dzieki za odpowiedz :) -
Aleksandra
-
adder
Nie nadążam, nic nie rozumiem i generalnie HALO! Otóż...
Na rozpoczęciu roku Uczelni, chyba nie ma rozdania indeksów, co?! Jest jakieś rozpoczęcie bezpośrednio i OSOBNO na Wydziale?! I tam właśnie idę się ustawić w kolejce i czekać na "Agatko, chodź po indeks" ?! I ten 27 września to na Wydziale właśnie, czy w Auditorium?! I kiedy jest co, i o której, i dlaczego wydaję mi się, że nie trafię?!
PS: Jak mi się zaraz ktoś pierwszoroczny nie zgłosi na wspólne "Chodź na rozpoczęcie!" to jak Bozie kocham - zamknę się w sobie. I będziecie mnie mieli na sumieniu, ot co!
:))))))))) -
Anonim
moj kolega ktory poszedl na uw w ubieglym roku mowil ze kazdy dostaje index na rozpoczeciu roku.... bite kilka godzin stania ale sa fotele :) na szczescie bo chce zalozyc obcaski...... -
Anonim
adder... ja moge z toba isc na rozpoczecie.... tylko powiedz gdzie mamy sie stykac..... moze przystanek 'nowy swiat' tam gdzie zatrzymuje sie bus 150? -
AgaEwa
Na rozpoczęcie roku Uczelni raczej nikt nie chodzi. To, na które się chodzi, jest wydziałowe - ale w AudiMaxie. Po przemówieniach i szkoleniu bhp będziecie po kolei wyczytywani, proszeni o okazanie kwitka, że zapłaciliście za legitkę i ją dostaniecie wraz z indeksem. Jest to koszmarnie długa operacja. I na pewno dostaniecie jeszcze pisemko ze szczegółowymi informacjami. -
Anonim
-
AgaEwa
Bodaj 8 zł. Wraz z zawiadomieniem o rozpoczęciu roku dostaniesz przekaz pocztowy, za pomocą którego przekazujesz kasę. -
Anonim
to ja dostane powiadomienie o rozpoczeciu roku?! oooo.... ale fajnie :) -
adder
A to My idziemy na to cholerne rozpoczęcie do Auditorium, na Wydział czy gdzie w końcu?! Zwariować można - rzecz ujmując delikatnie.
No dobra KACZOOSHKA, to robimy tak - jak przyjadę do Wawy (3 tydzień września) to zorientuję się gdzie to cholerne A.M. jest i wtedy napisze Ci co i jak, okay?! Bo póki co, określenie "Nowy Świat" tylko obiło mi się o uszy - swoją obecnością chyba nie zaszczyciłam takiego regionu. Jeszcze...
:)))))))))