Polonistyka na UW [2711]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania

* szukam współlokatorki
    * mieszkanie 39 metrów na Woli
    * mieszkałam tu już rok z koleżanką, która wyprowadziła się do siostry. Teraz szukam kogoś na jej miejsce. Jestem zadowolona z warunków, właścicieli, otoczenia i możliwości dojazdu :)
    * przystanek tramwajowy (8, 10, 26, 27, 70) i autobusowy (tylko 167) Elekcyjna pod balkonem :P
    * przystanki autobusowe, z których dojeżdża się wszędzie, a które od mieszkania oddalone są o 5-10 minut drogi pieszo - Ordona, PKP Kasprzaka, Os. Wolska
    * żeby zdążyć na zajęcia na polonie, wychodzi się z domu 45-30 minut przed ich rozpoczęciem :P
    * mieszkanie stare, ale jare. Nie jest odnowione, ale dość przytulne, miło tam. Czwarte piętro, winda.
    * korytarz, w korytarzu drzwi do łazienki, z korytarza wejście do pokoju małego przejściowego, z którego przechodzi się do dużego pokoju, do kuchni i na balkon. W tym przejściowym jest stół, szafa, jakieś półki. Nie nadaje się do mieszkania, bo jest przejściowy i mały, więc dwa łóżka i biurko (jedno, moje :P, ale na drugie jest miejsce) stoją właśnie w tym dużym.
    * więc nie ma "własnych" pokoi :( to taki minus
    * 500zł + opłaty
    * w otoczeniu 3 parki - sowińskiego i szymańskiego (wystarczy przejść przez ulicę) oraz moczydło. Naprawdę dużo zieleni, jest spokojnie. Jest gdzie biegać, wyjść na spacer...
    * 4 przystanki do reala w forcie wola
    * mój numer to: 516278461. Do 15 lipca najlepiej tak się ze mną kontaktować. Jakby co, to 12 lipca jestem w Warszawie i wtedy można ze mną obejrzeć to mieszkanie. Od 15 lipca wieczorem do końca sierpnia jestem za granicą, więc lepiej napisać na maila ania.homanowska@gmail.com