Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marta sp.z o.o.; -)

mam juz wakacje:-)
  • Anonim

a ja nie... :P
  • Piotr Olczyk

A ja tak!
  • Anonim

A ja czekam na 11, bo wtedy będę wiedziała, czy się dostałam, czy nie.
    Innymi słowy, jeśli Wam na mnie zależy; ), wysyłajcie dobre uroki.
  • Piotr Olczyk

Wszyscy trzymamy kciuki tak mocno, az na knykciach pojawia nam sie napis, ktorego nie przytocze, gdyz jest niecenzuralny.
  • Anonim

:)
  • Piotr Olczyk

Czekalem pare dni na jakis komentarz i doczekalem sie zaledwie slabego usmiechu....

Udalo sie :D

Wprowadzilem zamet na gronie i nikt nie wiedzial co napisac :D
  • Anonim

a więc tu się pochowali poloniści :) witam wszystkich :)
  • Anonim

Tutaj się chowamy, tak, tak.. :) Ale chwilowo nie jest nas za wielu :)
  • Anonim

Ściągam posiłki z grupy C :)
    Iwuś dzięki za przyjęcia do znajomych :*
  • Anonim

Nie za szto Agatko, Ty moj indeks raz chyba Wołowcowi nosiłaś.. jeszcze się odwdzięczę :P Tylko jak, heh ... :)
  • Piotr Olczyk

Ja moge przejac od Agaty to ciezkie brzmienie i mozesz mi sie poodwdzieczac.
  • Anonim

Proszę mi się tutaj nie wciskać! Mi się będzie Iwuś odwdziękczać :P
  • Anonim

To ja proponuję coś zanieść przed EGZAMINEM poetyki, hahaha... O ile bede jeszcze wtedy z Wami, bo został mi jeszcze dziekan we wrześniu... :)
  • Anonim

a ja nie mam wakacji, bo szczęśliwe lata na polobudzie to już historia :(
  • Anonim

Iwuś: jeśli Cię choć trochę pocieszy (aczkolwiek nie podejrzewam Cię o to, że gorsza sytuacja innych, zbudza w Tobie radość i satysfakcję) to ja mam we wrześniu Historię Literatury X 2, czyli Koehler i Kostka + zmagania z siostrą T., która nie zaliczyła mi ćwiczeń...
    Mizantrop: kończyłeś polonistykę na uksfordzie? o ile w ogóle kończyłeś, bo mogłeś wszak uciec w popłochu bez kończenia.
    Chodziliśmy do jednej podstawówki (jeśli obecność sp105 w Twoich gronach tematycznych, świadczy o tym, że tam chodziłeś oczywiście) :)
  • Anonim

Polonistykę na UKSW ukończyłem rok temu (mam absolutorium, a magistra obronię jak skończę pisać (oby po wakacjach)).

Nie wyobrażam sobie ucieczki z polobudy, wszak takie lekkie studia. Tylko z pracą magisterską się tak człowiek wozi...
    Szare szeregi też ukończyłem, zdaje się że z paskiem.

Współczuję przepraw z Wiesią, powodzenia na podwójnym HLP.
  • Anonim

O rany, ta nasza siostra... >:/
    <głaszcze>.. Będę trzymać kciuki za Ciebie :)
  • Anonim

widze ze pierwszy rok dominuje :)) milo wiedziec ze takie grono istnieje :))
  • słodki wermut

Hm.... a czy jesteście zadowoleni z tych studiów? Polecacie?
    Ja obecnie jestem na etapie, w którym muszę wybrać między polonistyką na UKSW a czym innym.... Więc chciałabym usłyszeć jakieś opinie; ) pozdrawiam
| |

Grono filologii polskiej na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego. Ma służyć szeroko poj...

Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)