-
Marta sp.z o.o.; -)
-
Anonim
-
Piotr Olczyk
-
Anonim
A ja czekam na 11, bo wtedy będę wiedziała, czy się dostałam, czy nie.
Innymi słowy, jeśli Wam na mnie zależy; ), wysyłajcie dobre uroki. -
-
Piotr Olczyk
Wszyscy trzymamy kciuki tak mocno, az na knykciach pojawia nam sie napis, ktorego nie przytocze, gdyz jest niecenzuralny. -
Anonim
-
Piotr Olczyk
Czekalem pare dni na jakis komentarz i doczekalem sie zaledwie slabego usmiechu....
Udalo sie :D
Wprowadzilem zamet na gronie i nikt nie wiedzial co napisac :D -
Anonim
-
Anonim
Tutaj się chowamy, tak, tak.. :) Ale chwilowo nie jest nas za wielu :) -
Anonim
Ściągam posiłki z grupy C :)
Iwuś dzięki za przyjęcia do znajomych :* -
Anonim
Nie za szto Agatko, Ty moj indeks raz chyba Wołowcowi nosiłaś.. jeszcze się odwdzięczę :P Tylko jak, heh ... :) -
Piotr Olczyk
Ja moge przejac od Agaty to ciezkie brzmienie i mozesz mi sie poodwdzieczac. -
Anonim
-
Anonim
To ja proponuję coś zanieść przed EGZAMINEM poetyki, hahaha... O ile bede jeszcze wtedy z Wami, bo został mi jeszcze dziekan we wrześniu... :) -
Anonim
a ja nie mam wakacji, bo szczęśliwe lata na polobudzie to już historia :( -
Anonim
Iwuś: jeśli Cię choć trochę pocieszy (aczkolwiek nie podejrzewam Cię o to, że gorsza sytuacja innych, zbudza w Tobie radość i satysfakcję) to ja mam we wrześniu Historię Literatury X 2, czyli Koehler i Kostka + zmagania z siostrą T., która nie zaliczyła mi ćwiczeń...
Mizantrop: kończyłeś polonistykę na uksfordzie? o ile w ogóle kończyłeś, bo mogłeś wszak uciec w popłochu bez kończenia.
Chodziliśmy do jednej podstawówki (jeśli obecność sp105 w Twoich gronach tematycznych, świadczy o tym, że tam chodziłeś oczywiście) :) -
Anonim
Polonistykę na UKSW ukończyłem rok temu (mam absolutorium, a magistra obronię jak skończę pisać (oby po wakacjach)).
Nie wyobrażam sobie ucieczki z polobudy, wszak takie lekkie studia. Tylko z pracą magisterską się tak człowiek wozi...
Szare szeregi też ukończyłem, zdaje się że z paskiem.
Współczuję przepraw z Wiesią, powodzenia na podwójnym HLP. -
Anonim
O rany, ta nasza siostra... >:/
<głaszcze>.. Będę trzymać kciuki za Ciebie :) -
Anonim
widze ze pierwszy rok dominuje :)) milo wiedziec ze takie grono istnieje :)) -
słodki wermut
Hm.... a czy jesteście zadowoleni z tych studiów? Polecacie?
Ja obecnie jestem na etapie, w którym muszę wybrać między polonistyką na UKSW a czym innym.... Więc chciałabym usłyszeć jakieś opinie; ) pozdrawiam