-
jhghjgjhg
-
jhghjgjhg
Drugi Kwaśniewski :) zjechał, wyjechał :) i wielki górnik, taki umorusany i w ogóle :) wiekszego populisty chyba nie widziałem. -
rez
-
hmm grzybobranie i rozdawanie jablek pod fabryka o 5tej rano do czegos zobowiazuje; P
jak widze Napieralskiego to z bolem serca trzymam sie swojego postanowienia... -
-
Artur
Widać jest to skuteczne. Jak pokazywał się jak wsiada do ciągnika to odrazu słupki podskoczyły i miał niezły wynik w wyborach prezydenckich. Jak się pokarze w bacówce jak wpierdziela oscypka to i górale gromadnie zagłosują na tego patafiana. -
teraz znowu podskoczyly, ale pytanie czy to dzieki Napieralskiemu czy PO :)
-
Paweł a.k.a. Der Rotebirkhahn
>norap napisał
>wiekszego populisty chyba nie widziałem.
Nie sądzę aby "bratanie" się z górnikami było specjalnie większym populizmem niż obiecywanie pierdyliarda km autostrad czy kastrowania pedofilii...
-
ale jeszcze pozostały inne grupy, którym trzeba obiecać- cała budżetówka, rolnicy etc.
frajerze pracujący na własnej działalności gospodarczej płacz i płać za nasze obiecanki. -
Paweł a.k.a. Der Rotebirkhahn
>madzia napisała:
>jak widze Napieralskiego to z bolem serca trzymam sie
>swojego postanowienia...
Osobiście też bym wolał, aby zainteresował się raczej liczbą związków zawodowych w spółkach górniczych niż przejażdżkami po szybach, ale jak się nie ma co się lubi...; ) -
Artur
>Wiktor ツ napisał
>ale jeszcze pozostały inne grupy, którym trzeba obiecać-
>cała budżetówka, rolnicy etc.
>
>frajerze pracujący na własnej działalności gospodarczej
>płacz i płać za nasze obiecanki.
Wiele firm nie ma zamiaru być tym "frajerem" i płaci podatki na Cyprze czy w innych rajach podatkowych. W Polsce po prostu nic się nie opłaca, chyba że jest się zachodnim koncernem zwolnionym od podatku, który wykańcza miejscową konkurencję. -
ja bym polemizował z tym, że się nic nie opłaca.
Konkursy audiotele jak i smsy premium się bardzo opłacają.
Podobnie jak polskie typowo know-how - przemysł produkujący dewocjonalia.
A mniej ironicznie - firmy z Polski robią całkiem niezłe jachty pełnomorskie i konkurencyjne cenowo, jedne z lepszych na świecie. Udział z roku na rok w rynku coraz większy.
-
Eli
Przyszły koalicjant PO jaki umorusany. No ale Donald mistrz wizerunku na pewno coś z tym pocznie. -
Artur
To że umorusany to zaleta własnie, że to człowiek pracy i w ogóle... założe się że w szybie robili mu make up:) -
Perwer
-
Normalnie Leonidas spod Termopil.
Dzień, w którym nad Polską zapanuję koalicja PO-SLD, a najpewniej tak się stanie, będzie chyba najczarniejszym dniem w historii III RP od ustąpienia Wałęsy i zwycięstwa Kwacha w wyborach prezydenckich. -
>Ritter von Nałęcz napisał
>Dzień, w którym nad Polską zapanuję koalicja PO-SLD, a
>najpewniej tak się stanie, będzie chyba najczarniejszym
>dniem w historii III RP od ustąpienia Wałęsy i
>zwycięstwa Kwacha w wyborach prezydenckich.
ojejku jej... -
>madzia napisała:
>>Ritter von Nałęcz napisał
>>Dzień, w którym nad Polską zapanuję koalicja PO-SLD, a
>>najpewniej tak się stanie, będzie chyba najczarniejszym
>>dniem w historii III RP od ustąpienia Wałęsy i
>>zwycięstwa Kwacha w wyborach prezydenckich.
>
>ojejku jej...
No ja wiem, co z tego, że wywalą podatki pod 50%, zaczną brać kasę od NBP, okradną OFE, wstawią parytet, o liberalna Madziu, grunt, że nie tak jak za rządów demonicznego PiS, żadna mniejszość nie będzie prześladowana; ) -
i wy sie smiejecie z tego, ze PO straszy PiSem? posluchajcie siebie samych i wtedy pogadamy :)
-
Anonim
Taka koalicja jest możliwa a Tusk zaczyna coś gadać o legalizacji tzw. "związków partnerskich". Jak rozumiem pedalstwo będzie miało swoje prawa?
Oj, będę miał wielki orzech do zgryzienia na kogo głosować....Niby są 4 główne partie ale wszystkie ch*** warte. -
>madzia napisała:
>i wy sie smiejecie z tego, ze PO straszy PiSem? posluchajcie
>siebie samych i wtedy pogadamy :)
Ja nikim nie straszę.
Ja się tylko śmieję z ludzi, którzy sai sobie zakładają uprząż na łeb i idę orać na cudzym :)
Po prostu tak chciała natura, że większość społeczeństwa nadaje się wyłącznie do pługa; )