Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BARTEZ

>madzia napisała:
    >tak sie sklada, ze moja rodzina pochodzi ze Slaska, a gdzie
    >uczciwosc jest w cenie i ja mam taki system wartosci, ze
    >jesli cos jest w prawie i jest jakis tam nakaz to place
    >abonament. poza tym moja babcia tez placi, a nie popiera
    >PiS.

Tekst mnie po prostu wyrwał z butów, eheheh

A moja rodzina nie pochodzi ze Ślaska czyli co? nie ceni sobie uczciwości?
    Takie głodne kawałki to możesz iść wygłaszać na wiecu Bronka a nie tutaj.
  • madzia

bede sobie wyglaszac co chce.
    ze zdania nie wynika, ze gdzieindziej uczciwosc nie jest w cenie, a to byl przytyk do pana, ktory ad hoc uznal, ze nie place abonamentu. on ma prawo do takich opinii to ja tez, zwlaszcza, ze sprowadzil Slask jedynie do gornictwa.
    a raporcie sobie poczytaj z innego zrodla, jesli o tym sie odwaza napisac.
  • BARTEZ

>madzia napisała:
    >bede sobie wyglaszac co chce.
    >ze zdania nie wynika, ze gdzieindziej uczciwosc nie jest w
    >cenie, a to byl przytyk do pana, ktory ad hoc uznal, ze nie
    >place abonamentu. on ma prawo do takich opinii to ja tez,
    >zwlaszcza, ze sprowadzil Slask jedynie do gornictwa.
    >a raporcie sobie poczytaj z innego zrodla, jesli o tym sie
    >odwaza napisac.

mam gdzieś jakieś raporty bo z założenie rzeczy które ty polecasz maja dla mnie wartość jedynie biodegradowalną :-)
    a że będziesz pisać co chesz to wiem, w końcu jesteś maoderatorem, marnym ale jednak
  • willow nick nack

Magdaleno, Twoje oburzenie odnośnie płacenia abonamentu jest koniunkturalne, tak samo użyte na potrzebę chwili jak obrona Bronka i jego gaf, i Twoja opinia, że patrzenie na prezydenturę z perspektywy pomyłek językowych jest małostkowe. Biorąc pod uwagę Twoje poglądy to oczywistym jest że kpiłaś z Lecha i jego irasiad i barubara (swoją drogą tekst brzmiał "Boruc Bardzo").

• BARTEZ

Platformerski Onet wymienia na kandydatów na szefa TVP, Lisa i Wołka.
    Jeżeli faktycznie Poprani Obłudnicy tak kminią to ja dziękuję.

Ni idźcie ta drogą...Donaldzie Tusku i jego waflu Bronku "wójcie" Komorowski.

• Ritter von Nałęcz

Jeśli Lis zostanie szefem TVP, to kasuję jego kanały z mojego tv. Co ten koleś zrobił z "wprostem", to nie mam pytań, żałosne jest jego nowe oblicze z tym pseudoredaktorem, Środą i całym zespołem "Left side od the Force". Wyborcza bis.
  • jhghjgjhg

To się nazywa odpolitycznienie mediów publicznych :) Środowisko Unii Wolności podnosi głowę, teraz już na pewno Michnik nie będzie piał o politycznej tvp :)
  • Ritter von Nałęcz

Ale gdyby za tym jeszcze szły idee liberalne :/ A oni ściagają do wprost i będą ściagać do TVP same męty socjalistyczne :|
  • willow nick nack

ahahah No to teraz już wiem skąd to dziwne zachowanie Wołka. Od 3 lat jakby na coś, dla kogoś pracował. Niezła jazda się szykuje w TVP, Lis wątpie żeby został, Wołek ma bardzo duże szanse.
  • jhghjgjhg

W salonie szykuje się ewidentna zmiana kolejności dziobania, teraz środowisko salonu z gw na czele znowu może odzyskać pierwszą pozycję w kurniku, w końcu TVP to największa telewizja w Polsce.
  • BARTEZ

No i ja mam pytanie do tych szczekaczy którzy twierdzili że media zostały przejęte przez PIS i lewice a jak będzie rządziła Platforma to będzie obiektywnie, uczciwie itp, itd.
    Więc jak teraz zapatrujecie się na dzisiejszy wybór członków do KRRiTV?
  • Medyk

Bardzo korzystny. Sami specjaliści.
  • BARTEZ

>Medyk napisał
    >Bardzo korzystny. Sami specjaliści.

ehheheheh no i to wystarczy za komentarz

• Artur

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti...

czystki w tvp
  • Eli

Po wczorajszym materiale nt. łupków w programie Warto Rozmawiać w sumie trzeba jasno stwierdzić, że nie ma za czym tęsknić. Takiej czerwonej propagandy zaserwowanej przez Janka to dawno nie było.
  • Artur

Tak się załatwia robotę w TVP. Pensja 13 tys.+ 5-7 tys premii, samochód z kierowcą, zero formalności, nikt nie karze pokazywać nawet dokumentu...takie rzeczy załatwia się tylko "na Komorowskiego":)

http://www.rp.pl/artykul/15,624250_...
  • Eli

Dobra akcja
  • Ritter von Nałęcz

To taka próbka tych słusznych, demokratycznych, nieszalonych władz.
  • Eli

>Ritter von Nałęcz napisał
    >To taka próbka tych słusznych, demokratycznych,
    >nieszalonych władz.

Na nazwisko Komorowski można dostać pracę a na nazwisko Dubieniecki załatwić koledze ułaskawienie. Państwo Kolesi. Sitwa.
  • Artur

http://www.tvn24.pl/-1,1697167,0,1,...

Ciekawe czy postraszyli go ludzie z TVP czy Bronka :)
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)