-
Eli
>MPJ 78 napisał
>Niejednokrotnie natura sama sobie psuła to dobro, i gdyby
>nie psuła to pewnie nasz gatunek nigdy by nie zaistniał.
Co to za bełkot? Ludzi stworzył Bóg!!!!
>LADY VI napisała:
>może globalne ocieplenie nie do
>końca jest globalnym oczustwem
Na miłość Boską!!!! Nie chodzi o to czy istnieje globalna zmiana klimatu!! Bo może istnieć! Natomiast chodzi o zupełnie co innego. Banda oszustów postanowiła szantażować świat i brać za ten szantaż kupę forsy. A argumentem do szantażu są wyssane z palca wymysły opłaconych najemników z uczelni i ekonazistów którzy ubzdurali sobie, że człowiek produkuje tyle CO2, że wszystko się wysuszy, zaleje, wybuchnie i będzie jedna wielka Apokalipsa. Otóż żaden z tych baranów pod krawatem czy w arafatce nie ma prawa stwierdzać kiedy będzie Armagedon, przyjdzie on kiedy Wszechmogący tego zechce i tyle. Człowiek nie ma wpływu na globalne ocieplenie (chociaż ja uważam, że raczej idzie ku globalnemu ochłodzeniu).
A do tego raczysz pomijać pewne fakty:
- wyciek kwiatków do internetu grupy która przyznaje się do mataczenia badaniami
- limity którymi się handluje
- budowę choćby Nord Streamu przy którym polscy i niemieccy ekonaziści merdali grzecznie ogonkiem i nigdzie się nie przypinali etc. :) Dlaczegoż Ci tak zatroskani o los fauny i flory ominęli tak potworną industrialną budowlę która przepędzi całe środowisko morskie nomen omen "gdzie raki zimują"?
Chodzi o kasę, papierkową pachnącą kasiorkę, sos, mamonę, dolary, jeny, euro! miliardy miliardy kasy!
Kasa misiu kasa, tyle. -
Eli
>bartkiller napisał
>:D http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_...
Hmmm, wiedziałem, że za to Prawo_Bartkillera to używanie "argumentów" ad wikipiediam. To może zrobimy tak, przestań się tutaj udzielać, tylko wkleimy raz na jakiś czas link do wikipedii i pozamiatane? W zasadzie nie będzie to żadnym ciosem dla jakości dysputy bo twoja rola sprowadza się do pisania absurdalnych postów ubranych w kabotyńskie szaty "jakże to taka, że ja pytam a ty stwierdzasz akhmm + wielokrotnie złożone nudne zapytania z sugestią o swojej przezajebistości".
-
bartkiller
To ja mam jeszcze lepszy pomysł - Ty się przestań tutaj udzielać. Wtedy poziom dysputy nie tylko nie spadnie, ale i wzrośnie ! Często się nie zgadzamy, ale tu musisz przyznać, że mój pomysł lepszy ! :)
Przy okazji: Nie wiedziałem, że zdania wielokrotnie złożone stanowią dla Ciebie taki problem, przepraszam. Obiecuję postarać się pisać do Ciebie tylko prostymi. Masz jakiś limit na ilość słów też ? :) -
-
Eli
>bartkiller napisał
>To ja mam jeszcze lepszy pomysł - Ty się przestań tutaj
>udzielać. Wtedy poziom dysputy nie tylko nie spadnie, ale i
>wzrośnie ! Często się nie zgadzamy, ale tu musisz
>przyznać, że mój pomysł lepszy ! :)
Muszę przyznać bo tako rzecze wikipedia? Prawo jakieś? Może Prawo Gowina tym razem? Wymysły postmodernistów mam głęboko gdzieś - szczerze mówiąc, a twoje marne repliki jakby wydrukować to i na srajtachę bym nie przyjął bo na to, to i nawet dupy szkoda.
>Przy okazji: Nie wiedziałem, że zdania wielokrotnie
>złożone stanowią dla Ciebie taki problem, przepraszam.
Problem? Czytasz czasem swoje posty? Lawirują na cienkiej granicy między kabotyńskim absurdem a zwyczajnym przynudzaniem. Chłopak Ci podaje konkrety jak na tacy i co Ty możesz na to odpowiedzieć? Odpowiadasz: (smark, smark w rękaw) mom pytane jeszcze panocku! łeee?
>Obiecuję postarać się pisać do Ciebie tylko prostymi.
>Masz jakiś limit na ilość słów też ? :)
Nie ma limitu na ilość słów, też. Trzeba by taki limit wprowadzić dla ciebie. Limit słów dla bartkillera na gronie - 0, okrągła liczba, abyś nie musiał dalej urządzać kabotyńskich igraszek w stylu "ale czy 0 to na pewno 0? a może 0 to 2?" - jak masz w zwyczaju. Nie - 0 to 0, twój głos w tej dyskusji jest zwyczajnie zbędny, bo wtórny, a wtórny bo masz problem ze swoim charakterkiem. -
>"Co to za bełkot? Ludzi stworzył Bóg!!!!
Tak twierdzą Świadkowie Jehowy, Kościół Katolicki nie podważa teorii ewolucji bo jest mądrzejszy
;)
Przyjmuje się że Bóg dał ludziom inteligencję ale patrząc na to co piszesz nie jest to takie pewne. -
bartkiller
>Profesor X napisał
>Muszę przyznać bo tako rzecze wikipedia?
Nie, to taki żart miał być. Ale to zostawmy to - mam wrażenie, że nawet jak Ci wytłumaczę to nic nie da :-)
>Problem? Czytasz czasem swoje posty?
Owszem, zawsze :-)
>Chłopak Ci podaje konkrety jak na tacy
Jaki chłopak ? Gdzie ? :D
>wtórny bo masz problem ze swoim charakterkiem.
Ja nie mam. Zdaje się, że raczej Ty masz, skoro tak twierdzisz. Jest na to prosta rada - nie dyskutuj ze mną, nie czytaj moich postów to nie będziesz się musiał tak stresować :-) -
:]
-
No tak kolejne elementy wariackiej układanki z dwutlenkiem węgla robiącym globalne ocieplenie wypadają jeden po drugim
-
-
Al Gore powinien zostać zrzucony na taki wulkan w trakcie erupcji w celu przekonaniu wulkanu do zaniechania emisji CO2
;)
Zawsze to jeden problem z głowy mniej
;D