-
Laurenty Kapusta
Witam. Moim celem jest ukazanie jak wyglądają nasze nastroje już po wstapieniu do UE i jak wyglada nasza widze na temat dofinansowanych przez nią obiektów/programów. Zachęcam Was do wypłnienia tej krótkiej ankiety ,która zajmie wam jedną chwilkę. Zapraszam do dyskusji na ten temat.
http://webankieta.pl/survey/w37xnwe... -
Lech Walicki
Ta ankieta jest idiotyczna.
Po pierwsze zawiera fundamentalny błąd. "Czy wiesz, w którym roku Polska przystąpiła do UE?".
A wśród odpowiedzi nie ma takiej która mówiła by, że Polska nie przystąpiła do UE.
UE nie istnieje. Powstanie w momencie ratyfikowania Konstytucji UE. Polska przystąpiła do Wspólnot (ew. Wspólnoty) Europejskich.
Po drugie: jest możliwość odpowiedzi, że Polska nie zyskała na przystąpieniu, a w ostatnim pytaniu trzeba odpowiedzieć w jakiej dziedzinie Polska odniosła największe korzyści. Nie można odpowiedzieć, że w żadnej, albo że nie wiem. Nie można również nie udzielić żadnej odpowiedzi. Zaznaczyłem więc, że w kulturze, choć wcale tak nie uważam, bo jeśli chodzi o gospodarkę, rolnictwo czy Bezpieczeństwo kraju to jakaś jawna kpina.
-
Pete'
Ankieta bardzo prosta i bardzo szybka. Sam wypełniłem. Jak chłopak potrzebuje to wypełnijcie.