-
Termit
http://www.tvn24.pl/-1,1574373.1,0,...
Niestety nasza duma narodu uwierzyła że to ruscy strzelają.
A co Oni tam do ciężkiej cholery robili?! -
Anonim
1. mogą być w każdym miejscu Gruzji, w końcu pokonali "armię" Sakaszwilego
2. druga opcja to że wszystko było wyreżyserowane
3. a ja myślę że to opozycja wewnątrz-gruzińska zaczyna działać. może mają dość poświęcania ludzi za ropę? -
Termit
ad.1 miałem na myśli Co te ważne głowy robiły w Osetii pd? Niezaplanowany wyjazd itd.
.... Przygoda,przygoda, każdej chwili szkoda.... Kaczor Kałboy.
Chuj tam aj tam
ważne że naszemu pierwszemu wacek urósł w związku ze zdarzeniem. Może złagodnieje teraz; > -
Anonim
chodziło mi o to że Sowieci mogą być w Gruzji poza kontrolą jakąkolwiek, fizycznie. -
-
EBRU
no i coraz glosniej mowi sie, ze ten "zamach" byl strzelaniem ostrzegawczym w powietrze.
ale kaczor "urósł" - ma swoj wlasny zamach.
prawie jak kennedy... -
Anonim
pierwszy domniemany zamach od Gen. Sikorskiego! będzie się w końcu czymś wyróżniał na kartach historii Polski. -
Anonim
-
Anonim
"Usłyszeliśmy serię z broni maszynowej, co było jakieś 30 metrów ode mnie - te słowa prezydenta odbiły się echem na świecie.
Zachodnie media - BBC, CNN, "Daily Telegraph", "New York Times", telewizje Fox i CBS - publikują własne korespondencje i materiały agencyjne (AP, ITAR-TASS i Reuters)."
http://wiadomosci.onet.pl/1867961,1...
teraz Jarek będzie szpanował na mieście ze do jego brata to strzelali i na całym świecie o tym mówili. -
|netspider|
-
Anonim
i co z nowych wyborów? preziem został by ktoś z PO w ostateczności z PiS czyli ludzie na tym samym poziomie. -
|netspider|
-
Anonim
Przeraża mnei to jak ludzie na poważnie życzą śmierci obecnemu prezydentowi. Chce wam też powiedzieć, że gdyby zginal, i faktycznie zabity przez Rosjan - albo doszłoby do wojny, albo stalibyśmy się krajem wasalnym Rosjan. Tak czy owak - wojna albo hańba.
Całe szczescie, ze to byli Osetyńcy(sojusznicy Rosjan), i nikomu się nic nie stało.
Kurwy nie naród polski. Juz nie myslicie.
-
Anonim
-
EBRU
>The Special One napisał
>wojna albo hańba.
ze smiechu zadlawilam sie maślanką.
ładnie to tak Kolego życzyć śmierci..? :D -
Anonim
Ale o czym mowa? Nie zabili naszego prezydenta. Mowie hipotetycznie. Hańbą by było gdyby zakonczylo sie to spuszczeniem głowy. Na cale szczescie nic sie nie stało.
-
|netspider|
-
Anonim
to nie był żaden zamach, nie zdziwił bym się gdyby to było ustawione w celu ponownego poruszenia sprawy Gruzji na arenie międzynarodowej. -
Anonim
>|netspider| napisał
>NIE MÓJ prezydent ! a strzelajcie sobie o niego :D
nie będziemy strzelali do prezydenta, tak nie można, bo raz nie po katolicku a dwa niczego nie zmieni. -
|netspider|
>hubert sikorski napisał
>to nie był żaden zamach, nie zdziwił bym się gdyby to
>było ustawione w celu ponownego poruszenia sprawy Gruzji na
>arenie międzynarodowej.
pewnie że tak! strzelał jarek zza peronu w gosiewszczyźnie :D -
jhghjgjhg
>|netspider| napisał
>>hubert sikorski napisał
>>to nie był żaden zamach, nie zdziwił bym się gdyby to
>>było ustawione w celu ponownego poruszenia sprawy Gruzji
>na
>>arenie międzynarodowej.
>
>pewnie że tak! strzelał jarek zza peronu w
>gosiewszczyźnie :D
o onetowskie roztocza na gronie zawitały, dowcip na miarę szkła kontaktowego. ha ha ha ha