Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Termit

http://www.tvn24.pl/-1,1574373.1,0,...

Niestety nasza duma narodu uwierzyła że to ruscy strzelają.

A co Oni tam do ciężkiej cholery robili?!
  • Anonim

1. mogą być w każdym miejscu Gruzji, w końcu pokonali "armię" Sakaszwilego
    2. druga opcja to że wszystko było wyreżyserowane
    3. a ja myślę że to opozycja wewnątrz-gruzińska zaczyna działać. może mają dość poświęcania ludzi za ropę?
  • Termit

ad.1 miałem na myśli Co te ważne głowy robiły w Osetii pd? Niezaplanowany wyjazd itd.
    .... Przygoda,przygoda, każdej chwili szkoda.... Kaczor Kałboy.

Chuj tam aj tam

ważne że naszemu pierwszemu wacek urósł w związku ze zdarzeniem. Może złagodnieje teraz; >
  • Anonim

chodziło mi o to że Sowieci mogą być w Gruzji poza kontrolą jakąkolwiek, fizycznie.
  • EBRU

no i coraz glosniej mowi sie, ze ten "zamach" byl strzelaniem ostrzegawczym w powietrze.
    ale kaczor "urósł" - ma swoj wlasny zamach.
    prawie jak kennedy...
  • Anonim

pierwszy domniemany zamach od Gen. Sikorskiego! będzie się w końcu czymś wyróżniał na kartach historii Polski.
  • Anonim

a wiecie kto strzelał? Dariusz Rosati:P
  • Anonim

"Usłyszeliśmy serię z broni maszynowej, co było jakieś 30 metrów ode mnie - te słowa prezydenta odbiły się echem na świecie.

Zachodnie media - BBC, CNN, "Daily Telegraph", "New York Times", telewizje Fox i CBS - publikują własne korespondencje i materiały agencyjne (AP, ITAR-TASS i Reuters)."

http://wiadomosci.onet.pl/1867961,1...

teraz Jarek będzie szpanował na mieście ze do jego brata to strzelali i na całym świecie o tym mówili.
  • |netspider|

a już byliśmy tak blisko wyborów prezenckich :D brakowało 30m :D
  • Anonim

i co z nowych wyborów? preziem został by ktoś z PO w ostateczności z PiS czyli ludzie na tym samym poziomie.
  • |netspider|

spokojnie, amunicji nie zabraknie :D
  • Anonim

Przeraża mnei to jak ludzie na poważnie życzą śmierci obecnemu prezydentowi. Chce wam też powiedzieć, że gdyby zginal, i faktycznie zabity przez Rosjan - albo doszłoby do wojny, albo stalibyśmy się krajem wasalnym Rosjan. Tak czy owak - wojna albo hańba.
    Całe szczescie, ze to byli Osetyńcy(sojusznicy Rosjan), i nikomu się nic nie stało.

Kurwy nie naród polski. Juz nie myslicie.
  • Anonim

mam coś dla kolegi
  • EBRU

>The Special One napisał
    >wojna albo hańba.
    ze smiechu zadlawilam sie maślanką.
    ładnie to tak Kolego życzyć śmierci..? :D
  • Anonim

Ale o czym mowa? Nie zabili naszego prezydenta. Mowie hipotetycznie. Hańbą by było gdyby zakonczylo sie to spuszczeniem głowy. Na cale szczescie nic sie nie stało.
  • |netspider|

NIE MÓJ prezydent ! a strzelajcie sobie o niego :D
  • Anonim

to nie był żaden zamach, nie zdziwił bym się gdyby to było ustawione w celu ponownego poruszenia sprawy Gruzji na arenie międzynarodowej.
  • Anonim

>|netspider| napisał
    >NIE MÓJ prezydent ! a strzelajcie sobie o niego :D

nie będziemy strzelali do prezydenta, tak nie można, bo raz nie po katolicku a dwa niczego nie zmieni.
  • |netspider|

>hubert sikorski napisał
    >to nie był żaden zamach, nie zdziwił bym się gdyby to
    >było ustawione w celu ponownego poruszenia sprawy Gruzji na
    >arenie międzynarodowej.

pewnie że tak! strzelał jarek zza peronu w gosiewszczyźnie :D
  • jhghjgjhg

>|netspider| napisał
    >>hubert sikorski napisał
    >>to nie był żaden zamach, nie zdziwił bym się gdyby to
    >>było ustawione w celu ponownego poruszenia sprawy Gruzji
    >na
    >>arenie międzynarodowej.
    >
    >pewnie że tak! strzelał jarek zza peronu w
    >gosiewszczyźnie :D

o onetowskie roztocza na gronie zawitały, dowcip na miarę szkła kontaktowego. ha ha ha ha
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)