Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://wiadomosci.onet.pl/1503901,1...

Skandal? Normalka w IV RP? Co o tym myślicie?
  • Anonim

Jesli to prawda to wniosek jest krotki - Ziobro i Kaczmarek do dymisji + odszkodawnie od panstwa. To oczywiscie autorytaryzm w wydaniu lukaszenkowski. Osobiscie jednak nie mam do niego szacunku i jest dla niewiarygodny, powinien juz dawno siedziec, ale za "lub czasopisma" :/
  • Anonim

Ja też Czarzastego sympatią nie darzę... Ale dla mnie to po prostu skandal. I wątpię, żeby to wyjaśnienie z Gruszczyńskim było prawdziwe... Nie wierzę też, że chodziło o "lub czasopisma". Po prostu PiS znowu pokazał pazurki...
  • Anonim

No tak Panie Blue Sky, ale to nie sa pazurki PiSu tylko autorytaryzm. Nikt bez nakzu sadowego nie ma prawa przekroczyc bez mojej zgody granicy mojej dzialki/progu domu. i koniec.
  • Anonim

No tak Panie Blue Sky, ale to nie sa pazurki PiSu tylko autorytaryzm. Nikt bez nakzu sadowego nie ma prawa przekroczyc bez mojej zgody granicy mojej dzialki/progu domu. i koniec.
  • Anonim

No właśnie o to mi chodzi... PiS pokazuje, że prawo to ma gdzieś. Sprawiedliwość zresztą też. Pokazali, że nikt nie jest bezpieczny - nie potrzebny jest żaden nakaz ani nic takiego. To już drugi raz w tym tygodniu... Radzę sędziom TK spodziewać się niespodziewanej wizyty nocą...
  • Anonim

w oogle skrajna prawica to tez idioci. Pdobnie jak i lewica (tych juz nikt i nic nie pobije). :/
  • #Mr.mgr Kris#

Jeśli chodzi o "akcję u Czarzastego"-sam nie lubię tego człowieka jednak jeżeli policja zrobiła mu w domu taki "wjazd" bez formalnego urzędowego uzasadnienia to ktoś powinien obowiązkowo ponieść za to konsekwencje.
    Czemu mają służyć takie 'pokazówki'?Napewno nie demokracji i wzrostowi poziomu bezpieczeństwa.

• Anonim

Rowniez zgadzam sie z wami i to po prostu juz lekkie przegiecie - jak ktos z PiSu cos zrobi to nic mu sie nie dzieje chociaz posel Ziobro ma u mnie plusa za sady 24 godzinne ale sprawiedliwosci w kraju nie ma - juz kazdy zapomnial o proponowaniu stanowisk p. "Renacie" i jakos nikt zarzutu nie uslyszal a PiS tak sciga łapowkarzy - marnie widze przyszlosc naszego kraju - bo opozycja tez nie jest swieta i co by nie bylo to tylko afery i nic wiecej
  • Anonim

to media oczyściły z zarzutów czarzastego
  • Harley Devil'sSon

• użytkownik nieprzeciętny

trzeba dopisać Kartofli, którzy twierdzą, że kartoflami nie są :D
  • pepe2

Polska staje się krajem INKWIZYCJI. Teraz osioł musi udowadniać, że jest osłem.
    Oczernia się ludzi, urzywa się paskudnego słowa "Uwikłani" i niszczy się ich życie całkowicie bezkarnie. Aby tak nie było musi się wreszcie pojawić odpowiedzialność fianansowa urzędników za ich decyzje. Nie płaństwo ma płacić za złą decyzję, ale burak który ją podjął.
  • madzia

eh nie popieram metod PiSowskich,ale durnia Czarzastego nie żałuję...

a poza tym widzę,że niektórzy mają w dupie szacunek do prawa choćby nawet nieidealnego...gdzie tu pieprzona wiarygodność?
  • Lech Walicki

> w oogle skrajna prawica to tez idioci. Pdobnie jak i lewica (tych juz nikt i nic nie pobije). :/

Skrajna prawica? Prawica w ogóle? Gdzie? Którzy to? O kogo Ci chodzi?
  • madzia

>Lech Walicki napisał
    >> w oogle skrajna prawica to tez idioci. Pdobnie jak i
    >lewica (tych juz nikt i nic nie pobije). :/
    >
    >Skrajna prawica? Prawica w ogóle? Gdzie? Którzy to? O kogo
    >Ci chodzi?

co by nie mówić LPR pasuje do tego opisu (wyłączając ich socjalizm gospodarczy)
  • Lech Walicki

Przepraszam bardzo - socjalizm gospodarczy to bardzo dużo i dyskwalifikuje ich z pretendowania do miana prawicy.
  • madzia

>Lech Walicki napisał
    >Przepraszam bardzo - socjalizm gospodarczy to bardzo dużo i
    >dyskwalifikuje ich z pretendowania do miana prawicy.

ale jest coś takiego jak skrajny konserwatyzm i nacjonalizm,a te cechy niewątpliwie bardziej pasują do prawicy,niestety...
  • Harley Devil'sSon

>madzia napisała:
    >eh nie popieram metod PiSowskich,ale durnia Czarzastego nie
    >żałuję...
    >
    >a poza tym widzę,że niektórzy mają w dupie szacunek do
    >prawa choćby nawet nieidealnego...gdzie tu pieprzona
    >wiarygodność?

No właśnie nie wiem - piszesz o szacunku do prawa zaraz pod tym jak stwierdzasz, że nie żałujesz Czarzastego.

• madzia

bo Czarzasty jest palantem i tyle...cóż on na pewno nie ma szacunku do prawa:/
  • 1
  • 2
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)