-
Mickey.
-
EBRU
na razie brak większych, czyli takich, które w jakiś sposób by mi podniosły ciśnienie :)
stwierdzam, ze pomimo sporów to jedno z najbardziej sensownych gron.
nie zgadzamy sie ze soba, A JEDNAK (PRZEWAZNIE) NIE MA RZUCANA MIESEM, chamskich zachowan, etc.
tak trzymać!
pe.es.
i nie prasujcie firanek!!!
ona naprawde sie topią; ) -
Niewidzialna Ręka Rynku
domagam się uhonorowania moich praw autorskich do tego wątku :-D
niech imię me będzie w tytule (NRR)
kiedyś na czyjąś cześć nazywano jego imieniem pałace, ulice, góry.... ja zadowolę się tym :-) -
-
Mickey.
NRR, z przykrością stwierdzam, iż niemożliwa jest zmiana nazw tematów. :P
EBRU, ale te firanki to chyba syntetyczne jakie, bo naturalne to raczej nie.
i zgadzam się - to jedno z najlepszych [jeśli nie najlepsze] grono polityczne.; ] -
EBRU
prosze Cie...
Ty tez mylisz firanki z zasłonkami..?
jak zyje nie widziałam nigdy firanek nie-syntetycznych.
natomiast zasłony z lnu sama posiadam :) -
Mickey.
oczywiście, że jedne od drugich odróżniam, ale 18 lat żyłem w przeświadczeniu, że firanki mogą być ekologiczne.
a jeśli już wjeżdżamy na własne podwórko, to w swoich oknach trzymam żaluzje. -
Zombi
-
-
ah+
-
Tiwanick
-
Monika
Hmm... temat 'do moderatorow' a tu same off topicki...
Moderatorzy,nie trzymaja sie tematu... ban;)
Do moderatorow,nic nie mam :]
Ps.No chyba,ze dostane bana... -
Mickey.
-
-
-
Anonim
> słuchajcie ten temat do niczego nie prowadzi a do przebijania piłeczki pinpongowej
a do czego innego miałby prowadzić? Do powszechnego nawrócenia i wiecznej szczęśliwości? -
Goost
madziu, dyskusja o kretynie-michalkiewiczu miala przeciez swoje meritum, zas poziom kultury poszczegolnych dyskutantow zalezy od nich samych, wiec blokowanie calego wątku wydaje sie dosyc dziwne. ale skoro padl tam link w to miejsce wiec tu napisze co mialem do dodania:
reprywatyzacja w najgorszym scenariuszu moze wlasnie byc wyplata żądanych sum "wyrównujących poniesione szkody", zas jej poprawny scenariusz powinien polegac na realnym zwrocie wlasnosci prawowitym wlascicielom z uszanowaniem powszechnego prawa m.in. do zasiedzenia.
nie wiem jak krotkowzrocznym trzeba byc by uwierzyc ze dobrodziejstwa eu to bezinteresowny gest ze strony naszych blizszych czy dalszych sasiadow. z drugiej strony, to do 'oszolomów', nie widze wiekszego sensu 'gonic niemca' zanim on wejdzie do twojego wlasnego ogródka. -
-
Anonim
-
Mikołaj O
Chcą nas przemilczeć i zepchnąć na margines, ale za parę lat i oni przekonają się do naszych racji. -
Anonim
>Mickey. napisał
>oczywiście, że jedne od drugich odróżniam, ale 18 lat
>żyłem w przeświadczeniu, że firanki mogą być
>ekologiczne.
i miałeś rację, bo są takie robione z jakichś nici, ale ich też się nie prasuje a wiem to, bo moja pani powiesiła takie własnoręczne wykonane dzieło w kuchni
-
mam nadzieje że ktoś z moderatorów to jeszcze czyta
Czy można zmienić nazwę wątku
http://grono.net/forum/topic/165590...
zgodnie z sugestią założyciela na "Izrael - Palestyna"
=Cinek= napisał
>"ee.. :P jezeli da rade ( to chyba mod moze robic ) to aby
>zmienic nazwe tematu na Palestyna rzecz jasna , poprostu
>sie zapatrzylem na temat nizej :P"