-
Anonim
Strona została przygotowana przez gejów studiujących na Politechnice Warszawskiej i jest poświęcona problemom studentów o orientacji homoseksualnej, studiujących na naszej uczelni.
http://pwgay.7z9.net/ -
Alek
-
nelson szpan.
-
Mr. Kondi
No cóż przynajmniej nie naciągają nikogo na 18 zł :P Mimo wszystko powstrzymam się od swoich niewybrednych komentarzy na ten temat. -
-
Shrek!
nie rozumiem tak spierdolonych komentarzy... lepiej sie nie wypowiadać jesli macie do powiedzenia to na co wyglada... kazdy ma prawo byc tym kim jest... -
Anonim
-
Anonim
>nelson szpan. napisała:
>no tego jeszcze nie było. żeby strony zakładać o
>pedalstwie.
ostroooo -
el capitán FuNghi
-
guhard
-
Anonim
-
guhard
-
Anonim
no przegięliście, chcecię się pedalić to róbcie to we własnych domach z nie obwieszczacie to wszem i wobec;/
irytujące ejst taki zachowanie, Wasze prawa Wasza sprawa ale wszyscy nie muszą tego tolerować... Może jeszcze dzieci chcecie adoptować?;/ -
nie3e!
nieźle.. pomyślcie co bedzie za 10-20 lat.. :o
chroncie swoje dzieci
// tak, popieram slowa "pedaly na stos" -
Adam
wszedłem na tę stronę i muszę powiedzieć, że piszą bzdury, ale są tacy, którzy się tym podniecają, przykre.
Żyjcie sobie, ale nie narzucajcie większości swoich poglądów. Mam nadzieję, że nie będzie nigdy u nas tak jak Szkocji czy Szwecji. Być oskarżonym o szerzenie nienawiści za mówienie, że homoseksualizm to grzech?? paranoja
-
guhard
-
nelson szpan.
nie no. co mi tu będą tęczowi z rozepchanymi odbytami prowadzić za propagandę. znowu mi bana dadzą ( dziwki!)już nie będe nic mówić lepiej. ale ja się nie zgadzam. -
Tadeo
-
k.iwaszczuk
Temat o gejach i od razu tyle agresji.
Przecież nie wszyscy są tacy sami (całe szczęscie).
W czym komu przeszkadza ten portal? -
Adam
niektórzy są agresywni, ale trzeba to zrozumieć jeżeli obecnie każdy jest bombardowany homoseksualnością i ich poronionymi pomysłami.
Wejdź na stronkę i poczytaj sobie, np artykuł "Czemu warto być gejem" - żenada
Ja homoseksualistom współczuję, nie chcę ich szykanować, wsadzać do więzień etc. Niech sobie żyją, ale niech nie rozpowszechniają swoich chorych zachować. Dla mnie homoseksualizm jest czymś nienormalnym i opinię WHO mam gdzieś. Patrząc na zachód można zacząć się bać. Homosie walczą o tolerancje metodami nietolerancyjnymi. Nie ma już matki i ojca, tylko opiekun1, opiekun2...
I powtórzę się: MNIEJSZOść NIE MOżE NARZUCAć SWOJEJ WOLI WIęKSZOśCI
-
MAciek