-
Sali
Czy ktos moze mi powiedziec gdzie mozna znalesc progi punktowe na poszczegolne kierunki z kilku zeszlych lat? Dokladnie to chodzi mi o IL... -
Asia
Ale chodzi o ilość pkt, żeby dostać się na wydział? To masz w informatorach albo popytaj na wydziale. -
Sali
-
Perczo(L)
Gdy ja zdawałem dwa lata temu na IL było chyba 82/200 a w zeszłym około 90/200. Jak było w tym roku nie wiem bo nowe matury były i nie interesowałem się specjalnie tematem -
-
W tym roku najmniej mial ktos 88 chyba... A tak swoja droga ja nie posluchalem poprzednikow i teraz troszke zaluje wyboru tego wydzialu. Jesli ci jest zycie mile idz na inny kierunek chyba ze naprawde wymiatasz z matmy a oprocz tego lubisz czasem pozakuwac sobie chemie lub miernictwo, poza tym jeszcze kilka wad by sie znalazlo :).
-
Szuli
-
Anonim
ja polecam infe na Elektrycznym :P
praktycznie nic tu się nie robi i prawie cały tydzień jest wolny :P
nie mam już co robić z wolnym czasem :D -
Sali
wiesz licze na to ze matematyka na tym wydziale co jestem pomoze mi nie jako na wydziale IL z tego co wiem sa podobne rzeczy... -
Anonim
-
lehu
poszukaj na stronie swojego wydzialu. powinna tam byc informacja - w koncu jako student masz prawo wiedziec na jakich zasadach masz studiowac - nie ma powodu zeby ktos to ukrywal, musisz tylko poszukac.
-
Marton
w tym roku na il przyjmowali napewno od 88pkt. bo ja tyle mialem i sie dostalem:) a moj kolega mial 86pkt. i sie nie dostal. -
Sali
-
Sali
-
wisimito
-
Sali
egzamin a teraz sie okazuje ze trzeba zdawac maturke tak jak z matmy:/ -
hubert
-
Sali
chyba na infe z tego co mi wiadomo prog sie obnizyl o jakies 20punktow no ale moze nie mam racji
-
hubert
-
Asia
Ale o którą pytasz? Jak o tą z lutego, to chyba nawet od ok 130... Ale nie jestem pewna. -
vojteq
matura2005:
informatyka elka pazdziernik 147 luty 126(chyba)
informatyka mini 142
informatyka elektryczny - nie wiem :(