Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sali

Czy ktos moze mi powiedziec gdzie mozna znalesc progi punktowe na poszczegolne kierunki z kilku zeszlych lat? Dokladnie to chodzi mi o IL...
  • Asia

Ale chodzi o ilość pkt, żeby dostać się na wydział? To masz w informatorach albo popytaj na wydziale.
  • Sali

no o to dokladnie mi chodzi...dzieki
  • Perczo(L)

Gdy ja zdawałem dwa lata temu na IL było chyba 82/200 a w zeszłym około 90/200. Jak było w tym roku nie wiem bo nowe matury były i nie interesowałem się specjalnie tematem
  • Bartello

W tym roku najmniej mial ktos 88 chyba... A tak swoja droga ja nie posluchalem poprzednikow i teraz troszke zaluje wyboru tego wydzialu. Jesli ci jest zycie mile idz na inny kierunek chyba ze naprawde wymiatasz z matmy a oprocz tego lubisz czasem pozakuwac sobie chemie lub miernictwo, poza tym jeszcze kilka wad by sie znalazlo :).
  • Szuli

zakuwac miernictwo??!!! :|
  • Anonim

ja polecam infe na Elektrycznym :P
    praktycznie nic tu się nie robi i prawie cały tydzień jest wolny :P
    nie mam już co robić z wolnym czasem :D
  • Sali

wiesz licze na to ze matematyka na tym wydziale co jestem pomoze mi nie jako na wydziale IL z tego co wiem sa podobne rzeczy...
  • Anonim

nie znam progów punkt. ale matme trzeba miec zaliczona
    ;)
  • lehu

poszukaj na stronie swojego wydzialu. powinna tam byc informacja - w koncu jako student masz prawo wiedziec na jakich zasadach masz studiowac - nie ma powodu zeby ktos to ukrywal, musisz tylko poszukac.
  • Marton

w tym roku na il przyjmowali napewno od 88pkt. bo ja tyle mialem i sie dostalem:) a moj kolega mial 86pkt. i sie nie dostal.
  • Sali

a widzisz a ja mialem 87 i tez sie nie dostalem :(
  • Sali

oczywiscie przez fizyke bo zawalilem ten przedmiot szczerze mowiac:D
  • wisimito

ale maturke czy egzamin na polibudzie?
  • Sali

egzamin a teraz sie okazuje ze trzeba zdawac maturke tak jak z matmy:/
  • hubert

a wiesz od ilu punktow przyjmowano na te informatyke??
  • Sali

chyba na infe z tego co mi wiadomo prog sie obnizyl o jakies 20punktow no ale moze nie mam racji
  • hubert

czyli ile??
    bo nie wiem ile bylo przez obnizeniem;)
  • Asia

Ale o którą pytasz? Jak o tą z lutego, to chyba nawet od ok 130... Ale nie jestem pewna.
  • vojteq

matura2005:

informatyka elka pazdziernik 147 luty 126(chyba)
    informatyka mini 142
    informatyka elektryczny - nie wiem :(
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)