Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • made by T.A.B.A.S.C.O

poszukiwani , zaczełam 6 rok...;) nadal brak tytułu
  • made by T.A.B.A.S.C.O

aaaaa i kończy się na inżynierce; )
  • rozłajt

6 rok to nie taki znow wieczny student, ja znam takch co studiowali 8 lat, a co poniekorzy 3 razy byli na drugim roku:)
    na wydz. chemicznym repeta przysługiwała kiedyś każdemu kto przez 5 lat nie brał żadnej dziekani , nie miał repety etc. (nie musze napominać ze skorzystałam z tego prawa:)) więc na wiecznego studenta masz jeszcze czas:)
  • Siemion

z tego co mi wiadomo..to podobno ma MELu średnia studiowania to 8 lat :P
  • made by T.A.B.A.S.C.O

hahha, no moze nie 8 , ale większosc przekracza nagminnie, przedłużając sobie żywot, zapytałam znajomego --zaczął 9 rok i raczej znalazłabym sporo takich przypadków życzę sobie skończenia jak najszybciej:}
  • rozłajt

co Ty nie koncz, potem zaczyna sie praca znajomi wymiguja sie ze spotkan brakiem czasu , spotkaniami biznesowymi, nie mozesz juz zarwac nocy w tyg i po prostu nie przyjsc sobie do roboty,mowie Ci makabra- ja tam tesknie za czasmi studenckimi:)
  • Siemion

Agii...zawsze możesz zacząć kolejny kierunek :)
    albo sie doktoryzować :)
  • rozłajt

no mozna ale na doktoracie tez nikt na nic nie ma czasu, poza tym doktorat u nas na PW z tym co nam umozliwia nasz uczelnia (zaplecze dydaktyczne, mozliwosci rozowoju, aparaty maszyny etc) to ja dziekuje:)

a drugi kierunek.. hm chyba bym sie bala ze po skonczeniu trudo byloby mi znalezc prace bo taa stara i bez doswiaczenia:)
  • Siemion

a kto Ci broni pracować i studiować :>.... i leci staż...i studiujesz ..i imprezujesz :P..znam pare osób co potrafią połączyć z powodzeniem te 3 rzeczy :D
  • Siemion

a poza tym...jaka tam znowu stara :>.... człowiek ma tyle lat na ile sie czyje :D....a kobiety podobno zawsze mają 18 lat :D
  • rozłajt

wlasnie takiej odp sie spodziewalam:) piszac ze tesknie za czasami studenckimi chodzilo mi o beztrosksc tego okresu, tylko studia i bez pracy - totalna beztroskosc i nie martwienie sie jak pojde rano do pracy , jestem zmeczona na nic mi sie nie chce,jasne ze sa ludzie ktorzy to łąćząi podziwiam ich za to ale ja tesknie za studiami i tylko za nimi:)
  • rozłajt

" poza tym...jaka tam znowu stara :>.... człowiek ma tyle lat na ile sie czyje :D....a kobiety podobno zawsze mają 18 lat :D"

alez ja nie twierdze ze jestem stara:) chodzi mi o podejscie pracodawcow:) ja oczywiscie mam lat 18 :D
  • dobrzak

a Bodzio jeszcze studiuje (Mikrus) ????
  • Siemion

Agii to wg Twojej definicji studiowania...to ja nigdy chyba nie zaznam prawdziwego studiowania:P.... bo o zupełnej beztrosce i zupełnyum nie pracowaniu..to ja moge zapomnieć :P

a co do podejścia pracodawców ...to robisie małą korekte w dowodzie tudzież akcie urodzenia...i już jesteś młodsza :P
  • Robert

Nie martwcie sie o prace dziewczyny :D Studiujcie ile tylko mozecie bo pozniej wspomnienia ze studiow są bezcenne. Ludzie ktorzy studiuja dlugo, sa szczesliwsi :D Ja planuje tak okolo 10 lat :D

pzdr
  • Tasior

Mam kolegę na Poltechnice Wrocławskiej, lat 32, przed miesiącem obronił pracę. Zaczął studia w terminie tj. po maturze. Tyle, że już od dobrych kilku lat pracuje.
  • rozłajt

Siemion, zeby nie bylo ze uwazamiz mam monopol na ocenianie co jest super fajnym studiowaniem a co nie, to co pisalam to moje subiektywne odczucia i dl amnie ponowne studia i prac ato ju znie byloby to samo:) a zreszta i tak nie do koncazaznalam studenckiego zycia bo nei mieszkalam w akademiku:( tylko 3 mies ale nie w Polsce - i coz do tej pory pzry piwku wspominamy z dziewczynami tamte czasy:)
  • Siemion

no ja tez nie mieszkam w akademiku...i mi to nie grozi ...ale u kolegów w akademiku swój śpiwór rezerwowy zawsze mam :D
  • Nełon

ja tak mysle ze z 10 lat postudiuje:]
  • regi

zaczynam wszystkim wmawiać ...że to tak jak na medycynie i tu mus min 8 lat się błąkać...choć obserwuje u siebie już dziwną zgagę przed egzaminamiPerełkami
  • 1
  • 2
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)