Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz Łopaciński

ja dowiadywałem się w dziekanacie na wipie i powiedziano że należy wziąć ze sobą 30 (o 13 na WIPie), mają być stanowiska dla każdego kierunku i wtedy należy przynieść dowód wpłaty i to od lekarza...
    Przy okazji mam pytanie co do rozpoczęcia ogólnego PW o 10.00 30.09, to jest obowiązkowe?
  • Prodion

Nie jest obowiązkowe.
  • Ylaa

Na wydziałową też trzeba przyjść ? Czy wystarczy zawitać w poniedziałek (3.10) tylko pod dziekanat (w moim przypadku GiKu) i sprawdzić przydział do grup i ewentualny plan ?
    Bo szczerze wątpię, że ten plan pojawi się przed trzecim, ale z drugiej strony od trzeciego powinny zaczynać się zajęcia... Więc jak to jest ?
  • Andrzej

podzial na grupy i plan zajec na GIKu juz jest od wczoraj
  • Lily.

>Ylaa napisała:
    >Na wydziałową też trzeba przyjść ? Czy wystarczy
    >zawitać w poniedziałek (3.10) tylko pod dziekanat (w moim
    >przypadku GiKu) i sprawdzić przydział do grup i ewentualny
    >plan ?
    >Bo szczerze wątpię, że ten plan pojawi się przed
    >trzecim, ale z drugiej strony od trzeciego powinny zaczynać
    >się zajęcia... Więc jak to jest ?

A na wydziałową musisz przyjść, bo wtedy dostaniesz indeks i legitkę. Z resztą na naszej stronie masz napisane, ze to obowiązkowe;)
  • Ylaa

>Lily. napisała:
    >>Ylaa napisała:
    >>Na wydziałową też trzeba przyjść ? Czy wystarczy
    >>zawitać w poniedziałek (3.10) tylko pod dziekanat (w
    >moim
    >>przypadku GiKu) i sprawdzić przydział do grup i
    >ewentualny
    >>plan ?
    >>Bo szczerze wątpię, że ten plan pojawi się przed
    >>trzecim, ale z drugiej strony od trzeciego powinny
    >zaczynać
    >>się zajęcia... Więc jak to jest ?
    >
    >A na wydziałową musisz przyjść, bo wtedy dostaniesz
    >indeks i legitkę. Z resztą na naszej stronie masz
    >napisane, ze to obowiązkowe;)

Ale szkolenie BHP jest tylko obowiązkowe, które odbędzie się w przypadku GIK o 18. Poza tym, wolałabym nie marnować 4h po to, by tylko odebrać legitymację i indeks xP. I wydaje mi się, że będzie można to zrobić w tygodniu w dziekanacie.
    A nie wiesz, czy przed uroczystością odbędą się zajęcia ?
  • Lily.

Pierwszym dniem zajęć jest 3 października.
    Co do legitki zadzwoń do dziekanatu i się wszystkiego dowiesz.
  • Ylaa

>Lily. napisała:
    >Pierwszym dniem zajęć jest 3 października.
    >Co do legitki zadzwoń do dziekanatu i się wszystkiego
    >dowiesz.

No tak. Ale warto zauważyć, że przed 14.00 mogą odbywać się zajęcia, nie wiem jak jest na politechnice. Czy dzień rozpoczęcia roku składa się tylko z inauguracji roku akademickiego, czy też przed tą godziną odbywają się normalnie zajęcia ?
  • Lily.

o 10 jest centralny początek roku w gg. Nikt nic nigdzie nie pisał, ze są wtedy też zajęcia. Ci, którzy mają wydziałowe rozpoczęcie w pon mogą mieć zajęcia, ale GiK nie ma na pewno.
  • Ylaa

Dzięki za info :*
  • Paweł Staszewski

co mam napisać w przelewie za legitymację i indeks? bo na stronie wydziału jest tylko numer konta
  • O.R.L

Np.
    Odbiorca: Wydział <jakiś> Politechniki Warszawskiej
    Tytuł: imię i nazwisko - opłata za indeks i legitymację
    no i nr konta wpisz poprawny; )
    Wszystko kosztuje 21 zł.
  • Patrycja

czy jak dostane dzisiaj legitymacje to moge ja odrazu załadowac biletem okresowym w automacie czy musze ja gdzies aktywowac aby działała tak jak karta miejska?
  • AI

Legitymacja - o ile mi wiadomo - powina być poddana elektronicznej aktywacji(czy jak zwał - przedłużeniu ważności) przez osobę która Ci legitkę wydała(np. panią w dziekanacie). No i aktualna naklejka z datą ważności, również powinna być.
    Później można doładowywać kartę miejską(w automacie czy u sprzedawcy) wg uznania.
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)