-
Tomasz Łopaciński
ja dowiadywałem się w dziekanacie na wipie i powiedziano że należy wziąć ze sobą 30 (o 13 na WIPie), mają być stanowiska dla każdego kierunku i wtedy należy przynieść dowód wpłaty i to od lekarza...
Przy okazji mam pytanie co do rozpoczęcia ogólnego PW o 10.00 30.09, to jest obowiązkowe? -
Prodion
-
Ylaa
Na wydziałową też trzeba przyjść ? Czy wystarczy zawitać w poniedziałek (3.10) tylko pod dziekanat (w moim przypadku GiKu) i sprawdzić przydział do grup i ewentualny plan ?
Bo szczerze wątpię, że ten plan pojawi się przed trzecim, ale z drugiej strony od trzeciego powinny zaczynać się zajęcia... Więc jak to jest ? -
Andrzej
-
-
Lily.
>Ylaa napisała:
>Na wydziałową też trzeba przyjść ? Czy wystarczy
>zawitać w poniedziałek (3.10) tylko pod dziekanat (w moim
>przypadku GiKu) i sprawdzić przydział do grup i ewentualny
>plan ?
>Bo szczerze wątpię, że ten plan pojawi się przed
>trzecim, ale z drugiej strony od trzeciego powinny zaczynać
>się zajęcia... Więc jak to jest ?
A na wydziałową musisz przyjść, bo wtedy dostaniesz indeks i legitkę. Z resztą na naszej stronie masz napisane, ze to obowiązkowe;) -
Ylaa
>Lily. napisała:
>>Ylaa napisała:
>>Na wydziałową też trzeba przyjść ? Czy wystarczy
>>zawitać w poniedziałek (3.10) tylko pod dziekanat (w
>moim
>>przypadku GiKu) i sprawdzić przydział do grup i
>ewentualny
>>plan ?
>>Bo szczerze wątpię, że ten plan pojawi się przed
>>trzecim, ale z drugiej strony od trzeciego powinny
>zaczynać
>>się zajęcia... Więc jak to jest ?
>
>A na wydziałową musisz przyjść, bo wtedy dostaniesz
>indeks i legitkę. Z resztą na naszej stronie masz
>napisane, ze to obowiązkowe;)
Ale szkolenie BHP jest tylko obowiązkowe, które odbędzie się w przypadku GIK o 18. Poza tym, wolałabym nie marnować 4h po to, by tylko odebrać legitymację i indeks xP. I wydaje mi się, że będzie można to zrobić w tygodniu w dziekanacie.
A nie wiesz, czy przed uroczystością odbędą się zajęcia ? -
Lily.
Pierwszym dniem zajęć jest 3 października.
Co do legitki zadzwoń do dziekanatu i się wszystkiego dowiesz. -
Ylaa
>Lily. napisała:
>Pierwszym dniem zajęć jest 3 października.
>Co do legitki zadzwoń do dziekanatu i się wszystkiego
>dowiesz.
No tak. Ale warto zauważyć, że przed 14.00 mogą odbywać się zajęcia, nie wiem jak jest na politechnice. Czy dzień rozpoczęcia roku składa się tylko z inauguracji roku akademickiego, czy też przed tą godziną odbywają się normalnie zajęcia ? -
Lily.
o 10 jest centralny początek roku w gg. Nikt nic nigdzie nie pisał, ze są wtedy też zajęcia. Ci, którzy mają wydziałowe rozpoczęcie w pon mogą mieć zajęcia, ale GiK nie ma na pewno. -
Ylaa
-
Paweł Staszewski
co mam napisać w przelewie za legitymację i indeks? bo na stronie wydziału jest tylko numer konta -
O.R.L
Np.
Odbiorca: Wydział <jakiś> Politechniki Warszawskiej
Tytuł: imię i nazwisko - opłata za indeks i legitymację
no i nr konta wpisz poprawny; )
Wszystko kosztuje 21 zł. -
Patrycja
czy jak dostane dzisiaj legitymacje to moge ja odrazu załadowac biletem okresowym w automacie czy musze ja gdzies aktywowac aby działała tak jak karta miejska?
-
AI
Legitymacja - o ile mi wiadomo - powina być poddana elektronicznej aktywacji(czy jak zwał - przedłużeniu ważności) przez osobę która Ci legitkę wydała(np. panią w dziekanacie). No i aktualna naklejka z datą ważności, również powinna być.
Później można doładowywać kartę miejską(w automacie czy u sprzedawcy) wg uznania.