Politechnika Warszawska [12213]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anna:) -

Mam do was pytanie. Czy do wniosku o stypendium socjalne wlicza się emeryture członka rodziny czy też nie wlicza się takiego dochodu? Będe wdzieczna za informacje :))
  • Kikut

chyba sie wlicza :)
  • Waco jako Yeti2

jak rektor wyda rozporzadzenie na temat stypy, to sie wyjasni, wiec narazie trzeba czekac, a jak to bylo wczesniej to nie pamietam…
  • Anna:) -

?? to co roku sa inne warunki otrzymywania stupendium? a gdzie na stronce i kiedy moge szukać takiego rozporządzenia??
  • Waco jako Yeti2

zmienia sie np max. dochod itp. i najpozniej to chyba w pierwszym tyg. pazdziernika moze sie ukazac
  • Malvi

Najlepiej zrobisz biorac zaswiadczenie o dochodach emeryta :D ale nie wiem czy to sie wlicza w dochod rodziny :) Najlepiej pytac sie ludzi z Komisji Stypendialnej na wydziale :)
  • Anonim

100% sie wlicza
  • Szatel

na bank
  • Monia

wlicza się jeśli to jest najbliższa rodzina
  • Górszcz

Wszystkie informacje o stypendiach są na: polibuda.info
  • Łukasz

jesli tym emerytem jest ktoś z twoich rodziców to sie wlicza ,a jesli zastanawiasz sie tylko czy wliczać w dochód emeryture babci która z wami mieszka to odpowiedz brzmi nie ,wogole nikomu nie wspominaj o babci :)
  • Kilo

Apropos stypendium, ktos wie kiedy ogłaszane są kryteria lub cos w tym stylu? do kiedy mozna składać etc? czy kto może widział? przeglądając strony znalazłem tylko ogólne wiadomosci.... a moze ktos ma tegoroczne juz?
  • effcik

zazwyczaj można składac do ok 14 października, a wszystkie kryteria sa na stronce polibuda.info
  • Martyna:)

a czy ktoś ma takie doświadczenie, że przyjęli mu dokumenty..czekał sobie spokojnie a nagle teraz okazuję się, że nie złożył mało znaczącego świstka.....jak dostarczę to mogę dostać wyrównanie za dwa miesiące?
  • -->PAROL<--

ej - a można dostać zwrot za bilety jak np. dojeżdżam, a mam daleko?? Obiło mi się kiedyś o uszy... i tak się teraz zastanawiam
  • Anonim

Czy ktoś wie czy przelewane są już pieniądze na konta? A tak w ogóle to jest lista osób, które dostały stypendia?
  • Horacy

lista jest ale mają pani z dziekanatu i jej nie wywiesi, a stypendia są już przelewane- ja dostałem
  • Anonim

>Horacy napisał
    >lista jest ale mają pani z dziekanatu i jej nie wywiesi, a
    >stypendia są już przelewane- ja dostałem

Szczęściarz:)
  • Marcin Zieliński

a czy studenci zaoczni moga liczyc na stypendia socjialne ?
  • moniś

no pewnie ze tak !!! znaczy ja nie jestem na zaocznych ale wiem ze istnieje taka mozliwosc; )) tylko nie wiem jak jest z terminami skladania wniosków ale musisz sie spieszyc jak chcesz to zalatwic :P pozdrawiam
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)