-
Anna:) -
Mam do was pytanie. Czy do wniosku o stypendium socjalne wlicza się emeryture członka rodziny czy też nie wlicza się takiego dochodu? Będe wdzieczna za informacje :)) -
Kikut
-
Waco jako Yeti2
jak rektor wyda rozporzadzenie na temat stypy, to sie wyjasni, wiec narazie trzeba czekac, a jak to bylo wczesniej to nie pamietam… -
-
Anna:) -
?? to co roku sa inne warunki otrzymywania stupendium? a gdzie na stronce i kiedy moge szukać takiego rozporządzenia?? -
Waco jako Yeti2
zmienia sie np max. dochod itp. i najpozniej to chyba w pierwszym tyg. pazdziernika moze sie ukazac -
Malvi
Najlepiej zrobisz biorac zaswiadczenie o dochodach emeryta :D ale nie wiem czy to sie wlicza w dochod rodziny :) Najlepiej pytac sie ludzi z Komisji Stypendialnej na wydziale :) -
Anonim
-
Szatel
-
Monia
-
Górszcz
-
Łukasz
jesli tym emerytem jest ktoś z twoich rodziców to sie wlicza ,a jesli zastanawiasz sie tylko czy wliczać w dochód emeryture babci która z wami mieszka to odpowiedz brzmi nie ,wogole nikomu nie wspominaj o babci :) -
Kilo
Apropos stypendium, ktos wie kiedy ogłaszane są kryteria lub cos w tym stylu? do kiedy mozna składać etc? czy kto może widział? przeglądając strony znalazłem tylko ogólne wiadomosci.... a moze ktos ma tegoroczne juz? -
effcik
zazwyczaj można składac do ok 14 października, a wszystkie kryteria sa na stronce polibuda.info -
-
Martyna:)
a czy ktoś ma takie doświadczenie, że przyjęli mu dokumenty..czekał sobie spokojnie a nagle teraz okazuję się, że nie złożył mało znaczącego świstka.....jak dostarczę to mogę dostać wyrównanie za dwa miesiące? -
-->PAROL<--
ej - a można dostać zwrot za bilety jak np. dojeżdżam, a mam daleko?? Obiło mi się kiedyś o uszy... i tak się teraz zastanawiam -
Anonim
Czy ktoś wie czy przelewane są już pieniądze na konta? A tak w ogóle to jest lista osób, które dostały stypendia?
-
Horacy
lista jest ale mają pani z dziekanatu i jej nie wywiesi, a stypendia są już przelewane- ja dostałem -
Anonim
>Horacy napisał
>lista jest ale mają pani z dziekanatu i jej nie wywiesi, a
>stypendia są już przelewane- ja dostałem
Szczęściarz:) -
Marcin Zieliński
-
moniś
no pewnie ze tak !!! znaczy ja nie jestem na zaocznych ale wiem ze istnieje taka mozliwosc; )) tylko nie wiem jak jest z terminami skladania wniosków ale musisz sie spieszyc jak chcesz to zalatwic :P pozdrawiam