-
®CaMoL ®
Mam pytanie czy mogłby mi ktoś opisać jak wygląda sytuacja z koszykówka na PW? -
Swistak
jest zespol ktory gra w II lidze meskiej jezeli chodzi Ci o AZS a jezeli tylko o wf to masz do wyboru jaka descypline chcesz trenowac i jest tam rowniez kosz no ale jak wiadomo na jednym wydziale sprawa wyglada lepiej na drugim gorzej ale na to nic juz nie poradzisz, z tego co sie orientuje to w DS Pineska 3 razy w tygodniu wieczorami mozna chodzi na salke pograc -
michalina
ja doradzam AZS bo na wf to nie wiadomo kto Ci się zapisze... tak jak u mnie... -
Szatel
heheheheehehe
wspanialy trener warszawki phil jackson mgr sonta :D:D:D:
nauczy wytulmaczy buahahahahaha
pograc to sobie mozesz na boisku na osiedlu bo w 2 lidz graja tylko uluniency trenera hehhehehe
pozdro -
-
*daguś*:)
a jak to jest z dziewczynami? tak po prostu mozna sie zapisac do azsu (koszykowka)??? i w ogole kiedy sie wybiera wf??? -
Ania.
-
carry
>pograc to sobie mozesz na boisku na osiedlu bo w 2 lidz
>graja tylko uluniency trenera hehhehehe
>
raczej Ci co potrafią grać,
w II lidze trzeba już coś sobą reprezentować
-
Jeśli ktoś chce się rozwijać sportowo, to AZS jest miejscem gdzie powinien trafić. Jeśli natomiast chcesz se ot tak zaliczyć w-f to nie ma żadnego sensu, odbija się to potem na całej grupie, obniża się poziom i w ogóle wszystko jest do d.... Wiem co mówię, bo sam do AZSu należę. I to nie jest tak że się zapisujesz i jesteś... jeśli Cię trener nie będzie chciał to odpadasz i tyle. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że w AZSie są około 3-4 razu treningi w tygodniu, więc między AZS a w-f jest trochę większa różnica niż tu wyżej piszecie.
-
buoff
W II lidze AZSu gra 2-3 studnetów PW, poziom zawodów jest całkiem pro (może w przeciwieństwie do treningów), obecnie wystepuje tam kilku zawodników którzy mają przeszłość w 1 lidze PLK a nawet ekstraklasie. Generalnie trzeba grać trochę lepiej niż przeciętnie. Atmosfera jest całkiem zajebista;) Mam osobiście nadzieję na wysokie miejsce PW w tegorocznych AMPach. Zapraszam na mecze ligi akademickiej, są naprawdę na dośc przyzwoitym poziomie. A tam już grają sami studenci. I co do ulubieńców pana Sońty, powiem że grają goście którzy wygrywają mu bieżące mecze. Mnie osobiście nie lubi, ale trochę gram. Bywa zabawnie:) -
Maciek
Pytanie do członków AZS... grywam trochę w kosza ale niestety narazie tylko na wfie a chciałbym sie jeszcze rozwijac sportowo. Coś tam potrafie ale wiem, że poziomem odbiegam od II ligi na pewno... Czy jest więc jakis sens i w ogole mozliwosc zebym przychodzil na treningi AZSu? Nie mysle o wystepach w lidze ale o trening. Jak sprawa wyglada? -
#Móżyn
myślę, że najłatwiej by było zapytać trenera drugiej drużyny akademickiej. treningi w pon 17-18:30, czw 18:30-20, oczywiście na rivierze. W tym tygodniu jeszcze są, nie wiem jak w następnym.
pzdr. -
Tomek
A wie może ktoś jak prowadzi zajęcia mgr Knittel? Chodzi mi bardziej o opis niż ocenę, chociaż ta też może być pomocna. Chciałbym się zapisać na koszykówkę, i najwygodniej chyba byłoby mi zapisać się na zajęcia z nim... -
Tomek