Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

więc każdy powinien przemysleć bycie takim doktorantem, no chyba że 5 bedzie wstawial w indeksy, czasami 4,5 zeby w dziekanacie się nie dziwili; D
  • Siemion

heh..... może i tak...ale ja i tak wiem że na doktorka to ja sie nie nadaje :D
  • Anonim

Za miesiąc czeka mnie egzamin u Irmy; (. To będzie pierwszy raz. Ludzie!! Trzymajcie kciuki.
  • Anonim

To ja coś powiem innego :P
    Najlepsza jest Fizyka :D
    Tu się troszczą o studenta.
    Najlepsze panie z dziekanatu (przyjmują od 8 do 18) :)
  • Saimon

Na MELu to mają system automatycznego przesuwanai zegara... zupełnie inna strefa czasowa.
    Wybija godzina otwarcia...wchodzisz ( to już samo w sobie jest cudem) panie pokazują ci na wiszący zegar... mówiąc że jeszcze 10 minut zostało do otwarcia.
    No a gdy pozostaje kilkanaście minut do zamknięcia Dziekanatu...to drzwi są już zamknięte...prawdopodobnie od kilku godzin; )
    Pewnie pilota mają.
    Ten dziekanat MELu to prawie jak 'Zamek' u Kafki; )

Dobra...przesadzam; P
    Ale kilak razy tak było :)
  • ツMoNiA ツ

No mnie też czeka egzamin u Irmy:]
    Nie wiem jak to będzie - ja ide już drugi raz:)
  • Dorota

Dobrze prawisz Andre!!! WIM jest najlepszy ze wszystkich na świecie wydziałów a nie tylko w europie :) WIM is the best!!!
  • Soutyss

Otóż wyrokiem sądu najwyższego w Nigdziesiowie Górnym w powiecie Bógwiejakim oznajmia się że najlepszym, najpiękniejszym, najciekawszym i w ogóle naj pi-razy-drzwi jest <fanfary> MEL
    :D

Tak na marginesie to i tak każdy bedzie chwalił swój. Mnie się tam na MELu podoba i nie mam zamiaru się stamtąd ruszać
    MEL pozdrawia resztę :]
  • ツMoNiA ツ

Jak każdy chwali swój to ja raz jeszcze wspomne o MCB:p
  • ona czyli ja/ / vasco

>Soutyss napisał
    >Otóż wyrokiem sądu najwyższego w Nigdziesiowie Górnym w
    >powiecie Bógwiejakim oznajmia się że najlepszym,
    >najpiękniejszym, najciekawszym i w ogóle naj pi-razy-drzwi
    >jest <fanfary> MEL
    >:D
    Popieram! podpisano: swiezo upieczona studentka MELu
  • Ela R....

najlepszy wydział????nie mam zdania, muszę przetestować parę;]
  • OrEsT

elka, chyba.
  • Anonim

GiK jest najlepszy!!!; )

pozdro
  • Termin

Najlepszy jest ten który jest największy ,czyli ELKA.
  • Anonim

Licytacja o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiejnocy :>
  • Lilli

czyli wygrywa Elka; P
  • Ela R....

>Panda napisała:
    >Licytacja o wyższości Świąt Bożego
    >Narodzenia nad świętami Wielkiejnocy :>
    nam katecg\hetka mówiła że jakby się jezus nie narodził to by też nie było wielkanocy
    ale wieksze znaczenie dla nas ludzi ma wielkanoc
    wiec..najlepszy wydział (lub wydziały)da sie wybrać choć sądze z e z tym najgorszym jest łatwiejsza sparwa

• Anonim

tu sprawa jest jasna szukasz megadywersyfikacji? wstap na W I P (np. na auto-robo)!
  • Futrzak

WIP
    Jak sama nazwa wskazuje; )
  • Martini

IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚIŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚIŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IŚ IS IS IS IS IS IS IS IS IS IS
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)