-
Jakie są dziewczyny na PW?
Który wydział rządzi w kategorii "płeć piękna"?
:)) -
Kuba
U mnie na zarzadzaniu jest mniej wiecej pol na pol.
Na Chemii tez sporo niewiast. Sporo z tego co wiem studiuje tez wieczorowo. -
-
-
Grono.Net
-
owczar
-
owczar
-
Saovin
U mnie na wydziale jest pół na pół z przewagą lekką facetów (tak na oko). Ale w mojej grupie jest 15 osób i 13 babeczek; ) Wydział Inżynierii Środowiska. -
Anna
na elektrycznym na 250 osob jest ok 10 dziewczyn :) ale nie narzekam :D -
Anonim
-
Moim zdaniem, powinni Wam wydzielić sale w gmachu Elki... cobyście pieściły nasze zmęczone od komputera oczęta swoją obecnością... :) -
Asia K.
nie obrazilabym sie....mamy kilka sal na krzyz i przez to durny plan bo nigdzie nigdy nie ma miejsca. Ze juz nie wspomne o klatce C w ktorej w razie kataklizmu byloby mnostwo ofiar. Zadeptalybysmy sie wzajemnie. -
Anonim
A u mnie na WIPie (ZiM) jest zdecydowana przewaga kobitek :) i o jakosci sie nie wypowiem :)
Pozdrawiam -
Anonim
Pozwól, że ja powiem..... z jakością jest dość.... świetnie... Widze czasem grupy ZiM i gdyby nie policzki to szczęka spadałaby do kolan... i nie tylko ja tak mam. -
-
Anonim
-
Bladooka
-
Anonim
Zauwazylam pare nowych twarzyczek na Elce.. ale i tak jest nieporownywalnie mniej niz facetow.... podobno to meski wydzial..:P
O jakosci sie nie wypowiem, bo najpierw zaczac by trzeba bylo o jakosci facetow na Elce.. a z tym to krucho...:/ -
Krucho, bo nie mamy się dla kogo starać :]
Dlatego apeluję o przeniesienie całej politechnicznej płci pięknej do gmachu Elki :] -
Anonim
Co prawda, to prawda, na WIP-ie jest sporo dziewczyn. A znaczny odstetek tych dziewczyn jest naprawdę....no cóż...klasa :) -
Anonim
No więc właśnie, my też nie mamy się dla kogo starać....:P hehehehe.. jedno wynika z drugiego:P -
izucha
oczywiscie najwiecej jest na administracji ok. 100 dziewczyn i ok 15 facetow, jest w czym przebierac:) no i jaka jakosc:P