Politechnika Warszawska [12213]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jakie są dziewczyny na PW?
    Który wydział rządzi w kategorii "płeć piękna"?
    :))
  • Kuba

U mnie na zarzadzaniu jest mniej wiecej pol na pol.
    Na Chemii tez sporo niewiast. Sporo z tego co wiem studiuje tez wieczorowo.
  • O ilości już wiemy. A jak z jakością ? :D
  • Grono.Net

slabo...choc zdarzaja sie mile wyjatki
  • owczar

hahaha...piekny topic
  • owczar

szkoda ze tak malo do powiedzenia
  • Saovin

U mnie na wydziale jest pół na pół z przewagą lekką facetów (tak na oko). Ale w mojej grupie jest 15 osób i 13 babeczek; ) Wydział Inżynierii Środowiska.
  • Anna

na elektrycznym na 250 osob jest ok 10 dziewczyn :) ale nie narzekam :D
  • Anonim

kns... na roku 90% kobiet; ]
  • Moim zdaniem, powinni Wam wydzielić sale w gmachu Elki... cobyście pieściły nasze zmęczone od komputera oczęta swoją obecnością... :)
  • Asia K.

nie obrazilabym sie....mamy kilka sal na krzyz i przez to durny plan bo nigdzie nigdy nie ma miejsca. Ze juz nie wspomne o klatce C w ktorej w razie kataklizmu byloby mnostwo ofiar. Zadeptalybysmy sie wzajemnie.
  • Anonim

A u mnie na WIPie (ZiM) jest zdecydowana przewaga kobitek :) i o jakosci sie nie wypowiem :)

Pozdrawiam
  • Anonim

Pozwól, że ja powiem..... z jakością jest dość.... świetnie... Widze czasem grupy ZiM i gdyby nie policzki to szczęka spadałaby do kolan... i nie tylko ja tak mam.
  • Anonim

SiMR... 1 albo maks 2 na rok; (
  • Bladooka

jakościowo najlepsze są na mechtronice :D
  • Anonim

Zauwazylam pare nowych twarzyczek na Elce.. ale i tak jest nieporownywalnie mniej niz facetow.... podobno to meski wydzial..:P
    O jakosci sie nie wypowiem, bo najpierw zaczac by trzeba bylo o jakosci facetow na Elce.. a z tym to krucho...:/
  • Krucho, bo nie mamy się dla kogo starać :]

Dlatego apeluję o przeniesienie całej politechnicznej płci pięknej do gmachu Elki :]
  • Anonim

Co prawda, to prawda, na WIP-ie jest sporo dziewczyn. A znaczny odstetek tych dziewczyn jest naprawdę....no cóż...klasa :)
  • Anonim

No więc właśnie, my też nie mamy się dla kogo starać....:P hehehehe.. jedno wynika z drugiego:P
  • izucha

oczywiscie najwiecej jest na administracji ok. 100 dziewczyn i ok 15 facetow, jest w czym przebierac:) no i jaka jakosc:P
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)