wf

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JoAsia

hej!! mam pytanko jak wygląda sprawa z wuefem? trzeba sie jakoś wczesniej zapisywać czy jak? szczególnie interesuje mnie sekcja snookera... jak sie tam zapisac aby starczyło sla mnie miejsca :)
  • Anonim

teoretycznie wszystkiego sie dowiecie 1 dnia wfu - bedzie spotkanie w Rivierze i wtedy bedziecie mogli sie zapisac gdzie chcecie.
    w praktyce jest tak, iz juz wtedy nie ma miejsc na niektore zajecia. wynika to z faktu, iz studenci wyzszych lat maja pierwszenstwo wyboru :).
    jak chcesz sie dowiedziec czegos wiecej skocz do dziekanatu swojego wydzialu i tam moze dadza Ci numery telefonow do prowadzacych, czy cos.
    albo tu http://www.azs.pw.edu.pl
  • rasz

jeśli chodzi o poubude to sprawa wfu jest genialna. na żadnej uczelni (chyba) tak dobrze nie ma by byl taki duzy wybór i takie mozliwosci. praktycznie dla każdego coś ciekawego. :)
    ścianka, tańce, rugby, capoeira i inne "egzotyczne" sporty :)
    zapraszam oczywiscie na kolarstwo górskie :)
  • Saimon

A co powiecie na WF, taki jak jest np. na WATcie...tzw. ROTACYJNY.
    W każdym tygodniu macie jakieś inne zajęcia i są one prowadzoen w miarę możliwości, w grupach ćwiczeniowych (tzn. z osobami z waszej grupy na normalnych zajęciach...żeby było jasne; ) ).
    i tak w jednym tygodniu możecie mieć: siatkówkę, za tydzień basen, piłkę nożną, biegi (100 i 1000 m ), siłownię, koszykówka i bieganie z mapą ( świetna zabawa w poszukiwaniu punktów kontrolnych; ) )...i tak na zmianę.

Dopiero bodajże na trzecim roku, student wybiera sobie jakąś konkretną dziedzinę...o ile się nie mylę.
    Co wy na taki WF? :)
  • Anonim

fajna sprawa... taka roznorodnosc... praktycznie to samo co w liceum i w podstawowce; )
  • junior

Ja bym jednak wolal robic to co bardzo lubie i co robic umiem, mianowicie siatkoweczka; ]
  • Leedka

Junior, jak lubisz siatke to dowiedz sie o Aleksandra Gedige, starszy fajny facio, przychodzi do niego praktycznie kazdy kto chce pograc i gosc raczej nikomu nie odmawia, a wf wyglada tak ze spotykamy sie na luzie zeby sobie pograc, sa tacy co naprawde dobrze graja i da sie pograc jak trafisz na dobra grupe; ) Ja juz od przyszlego roku nie mam wfu, ale i tak zamierzam dalej chodzic :)
  • pralina z marcepanem

genialnie ze sa takie mozliwosci. ja wybieram tance;];] juz sie niemoge doczekac.
  • wisimito

Junior a ty dalej z ta siateczka? nie znudzilo ci sie jeszcze? ja chyba na jakies sztuki walki sie zapisze... przynajmniej bedzie mozna sie wyzyc po calym dniu "ciaglego doplywu inforamcji i gotowosci do odpowiedzi" :D
  • συνήθης ζανθή

brechta ze skierowania :-DDD podzielam; -)
  • wisimito

a tak wogole to robiliscie juz te badania? bo ja jakos sie nie moge zebrac. gdzie polecacie?
  • DMG - Oree

W sumie to niezły pomysł wziąć się za te badania, bo ja to jak tak dalej pójdzie to się do końca września nie wyrobię...
  • συνήθης ζανθή

Ja juz zrobiłam te badania, wystarczy, żeby je robić u lekarza medycyny pracy. Powiedzcie mi lepiej, gdzie zanieść to zaświadczenie??? Czy tam do sekretariatu w GG, czy do KNSiA?
  • junior

Waweros sam wiesz, ze ja w siatke moge zawsze, wszedzie i kazda ilosc; ]
  • Grono.Net

eee czyli ja nie moge takiego zwyklego badania zrobic w rejonowce? tylko u jakiegos lekarza pracy?! what the fuck?!
  • Anonim

• LegalnaBlondynka.pl

wejdz na stronke http://www.azs.pw.edu.pl tam znajdziesz info o sekcjach PW a także o snookerze.Ja chodziłąm na nią w zeszłym semestrze...jest bardzo fajnie:) Pozdrawiam mojego trenera snookera - MAXA:)
  • Anwawa

Czy trzeba koniecznie wybierać sobie jakąś sekcję, czy można chodzić na ogólny wf?
  • Grono.Net

thx Bohdan
  • Anonim

czy ktos sie interesuje tu moze downhillem (w sportach extremalnych) albo zna kogos kto jest w tek sekcji!? nurtuje to mnie bardzo: )
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)