Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • AZS PW

Przypominam wszystkim, że Politechnika gra nie tylko w siatkówkę na wysokim poziomie. W zeszłym sezonie drużyna koszykarzy Tempcold AZS PW awansował do I ligi koszykówki. Chciałem więc wszystkich ciekawskich, interesujących się koszykówką i sportem zaprosić na mecze.
    Informacje o terminach będą pojawiać się na stronie drużyny http://www.basket.azspw.pl/
    jak i również na facebooku zespołu.
    Serdecznie wszystkich zapraszamy do odwiedzania strony i dopingowania na meczach :)
  • Łukasz

czy wejsciowki na mecze dla uczniow PW sa platne?
    czy gracie widowiskowa koszykówkę? (bo że skuteczną miałem okazje sprawdzić na stronie)

pzdr. Łukasz
  • AZS PW

Wejście na mecz jest bezpłatne. Sezon zaczyna się 3-4 października. Mecze rozgrywane są na hali warszawskiego AWF-u, gdzie dojechać można metrem, lub tramwajem. Zespół składa się przede wszystkim z młodych i zdolnych zawodników wspartych kilkoma bardziej doświadczonymi. AZS współpracuje z Polonią 2011 i składzie pojawia się kilku młodych zawodników klubu ekstraklasowego.
    Czy gramy widowiskowo? Na pewno najlepiej będzie jak sami ocenicie :), ale kilka wsadów i efektownych podań w meczu, nie mówiąc o gryzieniu parkietu i walce na całego mogę Wam obiecać :)
  • Łukasz

a czy AZS ma druzyne złożoną z samych studentów? jak duży jest nabór pierwszoroczniaków i jakie są kryteria?

pzdr. Łukasz
  • AZS PW

Oczywiście, że PW ma drużynę złożoną tylko ze studentów. Zespół ten gra w rozgrywkach międzyuczelnianych. Jeśli chodzi o kryteria to najlepiej przyjść na trening. Terminy treningów będą prawdopodobnie podane na początku semestru. Na meczach I ligi też jest zawsze kilka osób, które można zapytać o szczegóły.
  • #Móżyn

zespół akademicki to tak naprawde dwa zespoły. Lepszy który gra w pierwszej lidze akademickiej( o jego sile stanowią również koszykarze poloni 2011 oraz innych stołecznych klubów) oraz ten słabszy który głównie przez obecnosc jednego zespolu pw w pierwszej lidze nie moze awansowac i wciąż gra w drugiej lidze:) O naborze pierwszorocznych na pewno powiedzą Wam na organizacyjnym wuefie,w najgorszym wypadku należy się rozglądać za plakatami z ogłoszeniami o naborze ludzi:)
  • AZS PW

Koszykarze, którzy są studentami PW :)
    Zakładka o Lidze Akademickiej pojawi się na stronie.
  • Kacper - Fradi

Proszę skorygować, jeżeli się mylę.
    Pierwszy mecz Tempcold AZS PW jest 3 października, gramy z Victorią Górnik Wałbrzych i mecz w hali AWF przy Marymonckiej zaczyna się o 16:00.
  • << ZolteX >>

na AWFie grają?:) warto zobaczyć taki mecz; )
  • Łukasz

ja wracam z pytaniem, w poniedzialek o 19 jest trening/spotkanie, na ktore mogą przyjśc chętni. czy ktoś wie gdzie dokładnie bedzie to spotkanie?
  • Rysiek

dolaczam sie do pytania; p
  • #Móżyn

pewnie na hali ds riviera. tam gdzie odbywaja sie treningi drugiego zespolu pw.:) Chetnie udziele jakichs tam informacji, bo gram w tej druzynie;)
    Troche dziwne ze w poniedzialek... myslalem ze treningi beda we wtorki, przynajmniej tak jest napisane na rozpisce ktora wisi na dole riviery..
  • Łukasz

>AZS PW napisał
    >Czy gramy widowiskowo? Na pewno najlepiej będzie jak sami
    >ocenicie :), ale kilka wsadów i efektownych podań w meczu,
    >nie mówiąc o gryzieniu parkietu i walce na całego mogę
    >Wam obiecać :)

Nie zawiodłem się!
  • Kacper - Fradi

Bardzo ładny mecz. Ale jak Politechnika przegrywała 13 punktami w pewnym momencie to się zacząłem obawiać trochę. Ale potem bodaj 12 punktów pod rząd. A końcówka to już była formalność. Bardzo ładny meczyk. Tylko się zastanawiam, po co szalik Politechniki brałem - liczyłem, że jakiś zorganizowany doping będzie albo coś w tym stylu, a tu nic :( Może będzie lepiej pod tym względem w następnym meczu.
  • AZS PW

Już dziś o 18 na AWF-ie, Tempcold AZS Politechnika gra z Sudetami Jelenia Góra. Wstęp wolny!
    Zapraszamy!
  • AZS PW

W Pruszkowie znów się nie udało, ale przed nami duża szansa, żeby przerwać serię trzech przegranych spotkań. Już w tą sobotę o godzinie 15 wyjątkowo na Hali Koło, ul. Obozowa 60, Tempcold AZS zagra z Żubrami Białystok. Nasi koszykarze potrzebują wsparcia publiczności, która pomoże im wygrać kolejny mecz! Zapraszamy!
  • Kacper - Fradi

Chyba się na meczyk wybiorę. O ile moje gardło po meczu siatkarzy AZS PW nie będzie się bardzo dawało we znaki, a znając doskonale z własnego doświadczenia kibicowanie w sektorze B1 to może być różnie. Szkoda tylko, że to będzie "wyjątkowo" w Hali Koło, bo mam na Koło lepszy dojazd.
  • << ZolteX >>

dobry mecz był; ) i zwycięski:D
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)