-
AZS PW
Przypominam wszystkim, że Politechnika gra nie tylko w siatkówkę na wysokim poziomie. W zeszłym sezonie drużyna koszykarzy Tempcold AZS PW awansował do I ligi koszykówki. Chciałem więc wszystkich ciekawskich, interesujących się koszykówką i sportem zaprosić na mecze.
Informacje o terminach będą pojawiać się na stronie drużyny http://www.basket.azspw.pl/
jak i również na facebooku zespołu.
Serdecznie wszystkich zapraszamy do odwiedzania strony i dopingowania na meczach :) -
Łukasz
czy wejsciowki na mecze dla uczniow PW sa platne?
czy gracie widowiskowa koszykówkę? (bo że skuteczną miałem okazje sprawdzić na stronie)
pzdr. Łukasz -
AZS PW
Wejście na mecz jest bezpłatne. Sezon zaczyna się 3-4 października. Mecze rozgrywane są na hali warszawskiego AWF-u, gdzie dojechać można metrem, lub tramwajem. Zespół składa się przede wszystkim z młodych i zdolnych zawodników wspartych kilkoma bardziej doświadczonymi. AZS współpracuje z Polonią 2011 i składzie pojawia się kilku młodych zawodników klubu ekstraklasowego.
Czy gramy widowiskowo? Na pewno najlepiej będzie jak sami ocenicie :), ale kilka wsadów i efektownych podań w meczu, nie mówiąc o gryzieniu parkietu i walce na całego mogę Wam obiecać :)
-
Łukasz
a czy AZS ma druzyne złożoną z samych studentów? jak duży jest nabór pierwszoroczniaków i jakie są kryteria?
pzdr. Łukasz -
-
AZS PW
Oczywiście, że PW ma drużynę złożoną tylko ze studentów. Zespół ten gra w rozgrywkach międzyuczelnianych. Jeśli chodzi o kryteria to najlepiej przyjść na trening. Terminy treningów będą prawdopodobnie podane na początku semestru. Na meczach I ligi też jest zawsze kilka osób, które można zapytać o szczegóły. -
#Móżyn
zespół akademicki to tak naprawde dwa zespoły. Lepszy który gra w pierwszej lidze akademickiej( o jego sile stanowią również koszykarze poloni 2011 oraz innych stołecznych klubów) oraz ten słabszy który głównie przez obecnosc jednego zespolu pw w pierwszej lidze nie moze awansowac i wciąż gra w drugiej lidze:) O naborze pierwszorocznych na pewno powiedzą Wam na organizacyjnym wuefie,w najgorszym wypadku należy się rozglądać za plakatami z ogłoszeniami o naborze ludzi:) -
AZS PW
Koszykarze, którzy są studentami PW :)
Zakładka o Lidze Akademickiej pojawi się na stronie. -
Kacper - Fradi
Proszę skorygować, jeżeli się mylę.
Pierwszy mecz Tempcold AZS PW jest 3 października, gramy z Victorią Górnik Wałbrzych i mecz w hali AWF przy Marymonckiej zaczyna się o 16:00. -
<< ZolteX >>
-
Łukasz
ja wracam z pytaniem, w poniedzialek o 19 jest trening/spotkanie, na ktore mogą przyjśc chętni. czy ktoś wie gdzie dokładnie bedzie to spotkanie? -
Rysiek
-
#Móżyn
pewnie na hali ds riviera. tam gdzie odbywaja sie treningi drugiego zespolu pw.:) Chetnie udziele jakichs tam informacji, bo gram w tej druzynie;)
Troche dziwne ze w poniedzialek... myslalem ze treningi beda we wtorki, przynajmniej tak jest napisane na rozpisce ktora wisi na dole riviery.. -
Łukasz
>AZS PW napisał
>Czy gramy widowiskowo? Na pewno najlepiej będzie jak sami
>ocenicie :), ale kilka wsadów i efektownych podań w meczu,
>nie mówiąc o gryzieniu parkietu i walce na całego mogę
>Wam obiecać :)
Nie zawiodłem się!
-
Kacper - Fradi
Bardzo ładny mecz. Ale jak Politechnika przegrywała 13 punktami w pewnym momencie to się zacząłem obawiać trochę. Ale potem bodaj 12 punktów pod rząd. A końcówka to już była formalność. Bardzo ładny meczyk. Tylko się zastanawiam, po co szalik Politechniki brałem - liczyłem, że jakiś zorganizowany doping będzie albo coś w tym stylu, a tu nic :( Może będzie lepiej pod tym względem w następnym meczu. -
AZS PW
Już dziś o 18 na AWF-ie, Tempcold AZS Politechnika gra z Sudetami Jelenia Góra. Wstęp wolny!
Zapraszamy! -
AZS PW
W Pruszkowie znów się nie udało, ale przed nami duża szansa, żeby przerwać serię trzech przegranych spotkań. Już w tą sobotę o godzinie 15 wyjątkowo na Hali Koło, ul. Obozowa 60, Tempcold AZS zagra z Żubrami Białystok. Nasi koszykarze potrzebują wsparcia publiczności, która pomoże im wygrać kolejny mecz! Zapraszamy! -
Kacper - Fradi
Chyba się na meczyk wybiorę. O ile moje gardło po meczu siatkarzy AZS PW nie będzie się bardzo dawało we znaki, a znając doskonale z własnego doświadczenia kibicowanie w sektorze B1 to może być różnie. Szkoda tylko, że to będzie "wyjątkowo" w Hali Koło, bo mam na Koło lepszy dojazd. -
<< ZolteX >>
1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...
Miejsca grona (17)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Wydział Inżynierii Lądowej Al. Armii Ludowej 16, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce