-
..::Monisia::..
Cześć, zgubiłam książkę
Laboratorium materiałów i kompozytów niemetalowych : praca zbiorowa/ pod red. Jacka Garbarskiego BG Filia Narbutta FN-SII.023530
znalazce proszę o zwrot książki do biblioteki lub kontakt na priv. Z góry dzięki:)
PS. Książkę najprawdopodobniej zgubiłam w Gmachu Nowym Technologicznym. -
Maniek
Zgubiłem zeszyt (na spiralach, na końcu notatki z analizy) w ITC, najprawdopodobniej w sali 310. Znalazce proszę o kontakt. -
qwerty
czarny, skorzany piórnik. mały. zgubiłem go na wydziale mchtr. tęsknię.... -
-
Anonim
W dniu dzisiejszym tj. 21.01.2011r. ok 17 W budynku Nowego Gmachu Technologicznego znalazłem telefon Iphone. Właściciel otrzymał Wiadomość tekstową od "JEREMIEGO WYSOCKIEGO"
Tel kontaktowy do mnie 530-900-015
Jeżeli znasz właściciela powiadom go o tym, przekaż Mu ta wiadomość... -
here comes the boom
hej!
znalazłam dzisiaj 04.04.2011 o okolo godz.12 przy placu politechniki kolo pizzerii naszyjnik z perel. Prosze o kontakt z włascicielka lub wlascicielem na priv. -
Sara
Kilka tygodni temu zostawiłam gdzieś w Gmachu Głównym (być może w sali 323 lub okolicach, lub też na parapecie w łazience, niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć) zieloną bluzę z kapturem (zapinaną na suwak, w dość soczystym odcieniu zieleni), szukałam następnego dnia, niestety zaginęła bez śladu (panie sprzątaczki i pani na portierni niestety też nie trafiły na jej ślad). Znalazcę uprzejmie proszę o informację.